Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın arkadaşlar...kahvaltım yağsız tost 4 zeytin bol söğüş ve şekersiz çay ara meyve yoğurt öğlene bol salata içine 2 kaşık haşlanmış bulgur ve haşlanmış nohut ile ben çok seviyorum kısır gibi oluyo tabi yağsız yine ayranım olacak bir dil. ekmekle..... kızlar her yemeğin ve meyvenin yanına mutlaka ayran için diyetisyenimin tavsiyesi ben çok memnunum verdiğim kilodanda belli değilmi....her öğün 2 di. ekmek kepekli mutlaka yada 4 kaşık pilav...ben 10 senedir diyet yapıyorum bu kadar hızlı vermemiştim çünki aç geziyodum şimdi 6 öğün yapıyorum 3 ana 3 ara öğün yatarken bir meyve ve bir çay bar. süt mutlaka yiyin işte böyle benim püf noktalarım bunlar merak eden arkadaşlar vardır diye yazdım... pazartesi diyetis. randevum var öğrendiğimi sizlerle paylaşırım kızlar şimdilik bu kadar görüşürüz kader arkadaşlarımmmmmm..byyyy

Çok saol canım bilgilendirmen için keşke bende içebilseydim ama ne yazıkki benim süt ve süt ürünleri tüketmemem gerekiyor. Ama işte diyet yaparken çok önemli bir besin grubu ama ben bunların yerine bol bol yeşil sebze yemeye çalışıyorum. Yine yerini tutmuyor maalesef..

mataharim yavaş yavaş eriyorsun kıskancındançatlayansimileysempatiksalakcinni

bence öğünlerin çok sağlıklı ..
işin sırrı süt ve yoğurtmu diyosun hincik sen....CADIARZU
aslında bende dikkat ettim geçen hafta nerdeyse her akşam dereotlu cacık yapmıştım
hem çabuk doymuştum hemde daha rahat kilo vermiştim..
hem ayran cacık gibi şeyler yemek yerken yenince diğer yemeklere midede yer kalmıyoki bide dereotu olnunca snaki daha çabuk ve uzun tokluk oluşuyor...
bide ben bu hafta bitki çayımı ihmal ettim .kilo vermem yavaşladı...

kızlar diyorumki kendi aramızda yarış yapsak herkes kendine bir rakip seçse ve o hafta rekabet içinde yarışsalar olmazmı..:jeyyar:
yada hepimiz aynı anda yarışsak..takıma yeni bir ruh ve can gelir diye düşünüyorum..
not: lütfen herkes okusun..görmezden gelenin göbee şişsin..sempatiksalakcinni

Bence olur canım neden olmasın mantıklı bir öneri.. Öneri kabul edilirse benim rakibim sensin aynı kilodayız deel mi.. Hadi yarışak o zaman

Sabah : 2 dilim kepek ekmek, 7 tane zeytin
Ara : Bir dilim kek,, 2 elma, bir yeşil cay
Öğlen : Bir tabak makarna sade yagsız.

Şimdilik bu kadar..

slmlar kızlar canım oldukça sıkkın
buradan sizlerle paylaşayım dedim
annemler istanbula gidiyorlar çarşamba günü
kardeşimle gitcekler
onları uğurlamaya bile gitmek istemiyorum
saçma sapan bahaneler söylüyorlar
10 gün kalacaklar ama şöyle birşey var
o dışarda okudu
3 sene sürekli otobüs yolculuğu yaptı
ben en son 9 sene önce yolculuk yapmıştım
ewet çok fazla bir kıskançlık var içimde
hayatımda en çok istediğim ve sevdiğim şey yolculuk
canım sıkkın daha hiç bişey yemedim ,açlık hissetmiyorum bayada yicemi zannetmiyorum
söyledikleride ;yok evin içine tıkılıp kalcaz napcan gelip raha rahat kal annanende bana
iş teklif eder gibi oldular umarım babamın kafası eserde gönderir
ama annemler yok saçmalıkmış bilmemneymiş söylenmeye başladılar
amcamların çocuğu var evin işlerini çocuk bakımını ve pazar işini yetiştiremiyormuş yengem
temiz biri olduğumu öğrenince hani en azından yardım edersin bize falan dedi
arayada parasınıda alır lafını sıkıştırdı
evde boş boş oturcama amcamlarda kalırım paramıda alırım
çok seviyolar beni yengemde öyle
9 sene önce görmüştük diyo çok özlemişim çünkü ikimizde cana yakın çok sıcak insanlarız
amcam dişçi ve durumlarıda çok iyi
öz amcam deil ama babamın dayısının oğlu
babam zamanında bu amcama çok bakmış okutmuş
umarım giderim de ayrı kalınca kıymetimi anlarlar en azından
ama en içime oturanda bana saydıkları bahaneler
9 sene önce dişlerimdeki bozukluk için gitmiştim
bir sokaktan çıkp muayenehaneye gitmiştik 2 kere
bana demezlermi sen istanbulu gördün tanıyorsun elif gitcek
12 yaşımdaydım o zaman ilk ve son yolculuğumdu
ve istanbulu gördün sen elif gitsin oldu şimdide
ben annemi böyle bilmezdim hiç aramıcamda
çok moralim bozuk dünden beri tavırlarını görseniz
dış kapının dış mandalıymışım gibi davranıyorlar banamafoldumben
demekki ayaamı denk almam gerekiyor
bu kadar olanlara rağmen elifi tercih etti
bu duygunun ne olduğunu bilmiyorum
kıskançlıkmı??
imrenmekmi??
hayatta her zaman benden daha güzel şerlere sahip oluyor
hep başka şeylere yönelip kimseyi kırmadan herşeyi içime atıp
yaşadığım kadere ağlıyorum
bana pazardan 10 liralık spor ayakkabı alınıyor
hanıma gerçek buldozerler
bide diyolar diğer ayda sana alalım
arkamdanda konuşuyorlar kıskanır şimdi falan diye
ama üstüne bir spor daha alındı 10 liraya bana
ona 65e konvers 40a spor alındı 2 sene içinde
ama hiç surat asıp kavga çıkarmam
böyle kimse yokken ağlarım o kadar
bu neden oluyor bilmiyorum
içimdeki duyguların anlamı nedir
kıskanmak nedir??
imrenmek nedir??
hayatımda hep bekliyorum benimle de ilgili güzel bişeyler olcak diye
banada aynı muameleyi göstercekler diye
hep bakliyorum
ama olmuyor
olmadımı hiç olmuyor

bayramda regl olmuştum ve bugün regl oldum akannehir:kedi:mafoldumben

Çok üzüldüm yukarda anlattıklarına canım ya. Bu gerginlik halin regl döneminde gayet normal. Ki olmasan bile içinde bir birikim var ve bu şekilde tepki vermende normal. Kıskançlık değil bence tepkin daha çok adaletli tavır gösterilmesini istiyorsun. Gayette hakkın. Bende istiyorum mesela gezmek filan kendi imkanlarımla sağlıyorum nispeten mesela bu yaz kendi başıma gittim istanbula bir ay kaldım ha maaşım var kendim yaparım ama ailemin yanında kalınca hep muhalefet ne gerek var paraanı niye çarçur ediyorsun filan. Geçen sene çok tartışmasını yaptımda bu sene rahat nispeten gidebildim. Gerçi araya seminer filan bahanesinide soktumda olsun gittim. Aileler şu an çalışmıorsun çalışsan bile karışırlar yani. İstanbul'a gitmeleri seni götürmemeleri iyi olmamışta orda çalışma konusunda ailene bişey diyemem. Her ne kadar çok sevsende çok içli dışlı olsanda başkasının evinde kalmak güven aaçısından problemm. Ailenin temkinli olması normal. Sakin ol alternatifleri düşün. Bir de sana 10 tl lik ayakkabı mı aldılar kullanma önlerine koy bunu kabul edemem de. Ne içine atıyorsun ki. Gayette sakin ol. ve asla taviz verme. De adaletli bir şekilde davranıyorsanız davranın yoksa sizden bişey istemiyorum.

tepkiyi sadece annem ve kardeşim veriyor babam göndercem falan diyo güven konusunda deilde sigortalı bir işe girmeyi bekle diyorlar yıllar sonra bile olsa bunu beklemeliyim onlara göre onlara güvensizliğimiz yok ama böyle şeyler çok geriyor beni biraz dışarı çıkmam istiyorum çok bunalıyorum artık bilgisayrdan tvye mutfağa falan yaptığım hiç bişi yok başkasının evinde kalmak sorun olmayacaktır benim için amaan bilmiyorum ama umarım giderim en kısa zamanda

inşallah canım herşey istediğin gibi olur..
bu arada sakıncası yoksa yaşın kaç..

zemus-73
innuk-73.3
zalimi-71

birdeşey yapalımmı mesela hiç kilo veremeyn ceza olaraktüm takımlara bişi yazsın
mesela ben 9 takımdan zemus bu hafta kilo veremedim falan gibi...acımasızüyesmiley:mymeka:

kızlar ben geldimmm sabah k flakes yiyim dedim aman allahım o ne beter bişeymiş aldığım etiformun karsık müslisi yerken geri çıkarmamak için zor tuttum kendimi yarıda bırakdım bile diyemem 2 kasıkdan gerisi gitmedi iştahım kaçtı 1 elma yedim kahvaltı olarak arada 1 elma daha yedim

öğle yemeği olarak 2 biber dolması 4 küçüçük yaprak sarma ufak bi kase yoğurt 1,5 dilim kepekli ekmek yedim arada 1 fincan bitki çayımı ve 1 seftaliyi mideme indirdim 30 dk daha bel kemerimi taktımm

aksam yemeği olarak yarım kase çorba 3 biber 4 küçük yaprak sarma 2 kasık yoğurt ve 2 dilim kepekli ekmek yedim aksam gene bi bitki çayı daha içerimmmm cumadan önce tarılmıcam haftada vereceğim kiloyu görmek istiyorumm

canım annenle kardeşin gezmeyemi gidiyor istanbula
kardeşinle yaş farkınız nedir
bazı ailelerde ne yazıkki böyle çocuklar arası ayrımcılık yapılıyor
oldukça saçma bişey kesinlikle
benimde bi arkadaşım aynı şeyleri yaşıyor
kardeşinin her istediği olurken o bişey istediğinde sorun çıkıyor
sanırım bide aileler büyük çocukları büyük olduğu için kardeşlerine ablalık yapsın
küçüklerde hep küçüktür aman istediği olsun diye düşünüyorlar
iş imkanın varsa git amcanın yanına çalış hem para biriktirir hem ortamını değiştirmiş olursun bence
inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
bayramda regl olmuştum ve bugün regl oldum akannehir:kedi:mafoldumben
stresten oluyor canım bazen

zemusun önerisini düşündüm kızlar gerçekten takım içi yarışmak da hoşuma gitti
aslında kazanana ödül kaybedene ceza versek daha motive edici şekilde olur yarışmamız daha çok kilo veririz

bu ödül ve cezalar ne olsa acaba bi düşünsek mesela ceza mekik çekmek iki gün boyunca şu şekilde beslenilcek diye bi diyet listesi verilir zorlu yapılabilir

yada ödül olursa kaybeden kazanana kargo ile bişey gönderebilir
pahalı bişey değil yani maksat cezasını çeksin sempatiksalakcinni

sizlerinde düşüncelerinizi alalım bu konuda sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…