Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayrıca bugün iki haftadır ağzıma sokmadığım herşeyi soktum neyseki saat altıda yeme işimi bitirdim bundan sonra sadece süt içerim
Yediklerimi motivasyonunuzu azaltmamak için yazmıcam pişmankızsimileyi :gitme:

bucakmuğduru sende yarışa katılsana bizle baya gaza gelirsin hemde yediklerini daha kontrollu yersin...Şeniz

bana uyar mataharicim..kaybeden kazanan hedaye yollasın tabiki pahalı bişi değil ne isterse bi çorap bile olabilir..
maksat hedaye değil hırsı çoğaltmak ...
ceza olarakta tüm takımlara ben kilo veremedim ,pis boğazlıyım faln yazssa çokmu acımasız oluruk..kaydirigubbakcemile3

Hepimiz yarışırsak sonuncuya ceza verebiliriz her hafta yarışma açıklanır sonuncu birinciye bişey göndersin mesela bence bu oldukça motive eder kaydirigubbakcemile3

tamam canım katılırım bende varım sevgilim gelene kadar cok katı sekilde bi diyete ile razıyım çünkü o gelince bigün veya 2 günlüğüne illa bozulacak diyet ama yarısa varım yanii

Belki her hafta iki kişiden biri diğerine bişey gönderemez hani çorap bile olsa kargo parası falan var fakat tek kişi sonuncu olursa obirinciye hediye göndercek ayrıca sondan dörde giren herkes sonuncuda dahil günde 100mekik çekcek yada dans etcek falan bilmiyorumkismile

Kızlar o zaman yazıyorum buraya kendi adımıza yarışma ve kurallarımızı
Hatta en geç 6da akşam yemeği yeme kuralımız olsa süper olur herkes uyarsa tabi
Neyse bence hep birlikte yarışalım ben yazayım mı kuralları yada içinizden biri üstlensin isterseniz?yerimseniben

Ama acımak yok kimseye ona göre sempatiksalakcinni

ne cin fikirliyiz gıııı aklinialirimsmile.ikimiz sonuncu gelirmişiz...kaydirigubbakcemile3

güzelmiş ben varım arkidişlerrrr
kaydirigubbakcemile5

bekliyorum kuralları bajıım ....acı yoksa zaferde yok sloganımız ossun..sempatiksalakcinni

evet kural olarak ilk baş saat 6 dan sonra yemek yemeyi yasaklayalım herkes tartısının üzerine çıkıp tartı yeminini etsin bakim 6dan sora yemek yemeyeceğime bu kiloları verip 38 veya 36 beden pantolon giyeceğime söz veriyorum falan desin sözüünü tutmayanında gööbeği 2 katı olsun inşallah desinkaydirigubbakcemile3

sözünü tutamayan banu alkan gibim ossun..sempatiksalakcinni

sözünü tutamayan banu alkan gibim ossun..sempatiksalakcinni

ossun bacım ossun bende kaçanzi kızlar teyzemlere gidicez gece yatmadan uğrarım öptüm hepinizi yemek yemeyin sakınnn haaaa açıkan süt içsin bitki çayı içsin en kötü ihtimalle meyve yesin hadi bakeezemuszemus:1hug:mmm

"ACI YOKSA ZAFER DE YOK!" kötükedihüso :hooray:

Evet kızlar başlığımız gayet açık dimi sempatiksalakcinni

Biz bi kaç arkadaş daha çok motive olup daha çok incelmek için daha çok yarış istiyoruz:lepi: yarışlara doymuyoruz delikafadulden

Diğer takımlarla yarışıyoruz evet ama bu bize yetmiyor.sositososito Birinciye ödül sonlara kalanlara ceza vermekle bu işi çözeceğimizi rekabeti artıracağımızı düşünüyoruz.olumunekankayizsmile

Yarışmamız ile ilgili bilgiyi vericem tüm takım katılırsa bu yarışmayı yapıcaz.
Kurallarımız şöyle: buyrunnnnnnnnn

- Kimse akşam saat altıdan sonra meyve dışında bişey yemicek fakat şekersiz çay kahve süt serbest!

- Yarışmada herkes hergün yediği neyse topiğe yazıcak.

- Yarışma sonuçları cuma akşamı topiğimizde yapacağımız toplantıda açıklanacak ve herkes çok önemli mazereti yoksa eğer akşam saat 21.00'da topikte olacak her haftanın birincisi bu şekilde belirlencek (son üçe kalana ceza verilecek) ve her ayın son cuma günü akşamı topiğimizde ayın birincisi ve sonuncusu belirlencek birinciye sonuncu hediye alıp göndermek zorunda olcak.

- Her hafta son üçe kalanlara çeşitli egzersiz cezaları verilcek. 100 defa mekik çekmek gibi bunları biz ayarlayabiliriz her haftanın cezasını birlikte hazırlarız.

Yazdıklarım anlaşılmadıysa sorularınızı sorabilirsiniz.

Yok mu daha fazla rekabet isteyen :dance:
Yok mu ben bunu başaracağım sıkı disiplinle kilolarımla kurtulacağım diyen olumunekankayizsmile

Bu yazıyı gördüğünüz anda katılıp katılmayacağınızı belirtin lütfen katılım sonucunda hemen topiğimiz arası yarışmamız başlayacaktır bilginize. :enbuyukkk:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…