- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.981
kızlar ben geldimmm sabah k flakes yiyim dedim aman allahım o ne beter bişeymiş aldığım etiformun karsık müslisi yerken geri çıkarmamak için zor tuttum kendimi yarıda bırakdım bile diyemem 2 kasıkdan gerisi gitmedi iştahım kaçtı 1 elma yedim kahvaltı olarak arada 1 elma daha yedim
öğle yemeği olarak 2 biber dolması 4 küçüçük yaprak sarma ufak bi kase yoğurt 1,5 dilim kepekli ekmek yedim arada 1 fincan bitki çayımı ve 1 seftaliyi mideme indirdim 30 dk daha bel kemerimi taktımm
aksam yemeği olarak yarım kase çorba 3 biber 4 küçük yaprak sarma 2 kasık yoğurt ve 2 dilim kepekli ekmek yedim aksam gene bi bitki çayı daha içerimmmm cumadan önce tarılmıcam haftada vereceğim kiloyu görmek istiyorumm
canım annenle kardeşin gezmeyemi gidiyor istanbula
kardeşinle yaş farkınız nedir
bazı ailelerde ne yazıkki böyle çocuklar arası ayrımcılık yapılıyor
oldukça saçma bişey kesinlikle
benimde bi arkadaşım aynı şeyleri yaşıyor
kardeşinin her istediği olurken o bişey istediğinde sorun çıkıyor
sanırım bide aileler büyük çocukları büyük olduğu için kardeşlerine ablalık yapsın
küçüklerde hep küçüktür aman istediği olsun diye düşünüyorlar
iş imkanın varsa git amcanın yanına çalış hem para biriktirir hem ortamını değiştirmiş olursun bence
inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
stresten oluyor canım bazen
zemusun önerisini düşündüm kızlar gerçekten takım içi yarışmak da hoşuma gitti
aslında kazanana ödül kaybedene ceza versek daha motive edici şekilde olur yarışmamız daha çok kilo veririz
bu ödül ve cezalar ne olsa acaba bi düşünsek mesela ceza mekik çekmek iki gün boyunca şu şekilde beslenilcek diye bi diyet listesi verilir zorlu yapılabilir
yada ödül olursa kaybeden kazanana kargo ile bişey gönderebilir
pahalı bişey değil yani maksat cezasını çeksin sempatiksalakcinni
sizlerinde düşüncelerinizi alalım bu konuda sositososito
hepimiz bi arada mı yarışsak zemusum ikili mi üçlü de yapabiliriz?
Hepimiz yarışırsak sonuncuya ceza verebiliriz her hafta yarışma açıklanır sonuncu birinciye bişey göndersin mesela bence bu oldukça motive eder kaydirigubbakcemile3
Belki her hafta iki kişiden biri diğerine bişey gönderemez hani çorap bile olsa kargo parası falan var fakat tek kişi sonuncu olursa obirinciye hediye göndercek ayrıca sondan dörde giren herkes sonuncuda dahil günde 100mekik çekcek yada dans etcek falan bilmiyorumkismile
ne cin fikirliyiz gıııı aklinialirimsmile.ikimiz sonuncu gelirmişiz...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5güzelmiş ben varım arkidişlerrrr
Kızlar o zaman yazıyorum buraya kendi adımıza yarışma ve kurallarımızı
Hatta en geç 6da akşam yemeği yeme kuralımız olsa süper olur herkes uyarsa tabi
Neyse bence hep birlikte yarışalım ben yazayım mı kuralları yada içinizden biri üstlensin isterseniz?yerimseniben
Ama acımak yok kimseye ona göre sempatiksalakcinni
evet kural olarak ilk baş saat 6 dan sonra yemek yemeyi yasaklayalım herkes tartısının üzerine çıkıp tartı yeminini etsin bakim 6dan sora yemek yemeyeceğime bu kiloları verip 38 veya 36 beden pantolon giyeceğime söz veriyorum falan desin sözüünü tutmayanında gööbeği 2 katı olsun inşallah desinkaydirigubbakcemile3
sözünü tutamayan banu alkan gibim ossun..sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?