- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.261
yok zemuscugum salmadım kendımı dahada hırslanıyorum daha guzel çekıcı bır hatun olacagımmmmmmmmm ender saraç demıştı 10 dk hergun ıp atlayın farkı göreceksınız dıye gercekten hergun atlamaya çalışıyorum sankı farketmeye başladı bıleee hatta kılo bıle vermışım sabah dayamayıp tartıldım ama yarın dıyecegımmm bır bardak yeşil çay içtım daha öylen yemegı yemdım
bugün yediklerimi yazmayı unutmuşum.sempatiksalakcinni
sabah:2kk az yağlı peynir,yarım domates,2 dilim ekmek,yarım haşlanmış yumurta
arada.1 bardak ayran
öğlen,bi kase çorba,4 kaşık makarna,bir ince dilim ekmek.
arada.bir bardak ayran.
bu arada baya inceldim yediklerim çok az hep aç kalkıyorum sofradan karnım gurulduyo bazen ,en fazla 1 buçuk saat aç kalıyorum sürekli bişi yemek zorunda olduğum için
ama göbeğim nerdeyse gitti ,can simitlerim kalmadı.sempatiksalakcinni
hem seviniyorum hemde ömür boyu böğlemi beslenicem diye üzülüyorum
tabiki sağlıklı beslenmek bunu hayata oturtmak güzel
ama insan bi tatlı bi çikolata yemekt istii :gitme:
62.2 olarak kilomu belirteyim. Yarın ancak akşama gelebileceğim nete. Bugün ayrıca diyetisyene başladım. 1450 kalorilik diyet olacak. Genel olarak besin gruplarını ayırdı günlük tüketeceğim miktarı ordan hesaplayacağım. O besin grupları içinde istediğimi belli miktar tüketebilirim. Mesela ekmek 6 porsiyon yani dilim veya muadili, sebze 3+1 porsiyon, meyve 5 porsiyon, et yumurta peynir türü ise 5 porsiyon gibi. Ayrıca günlük süt yada yoğurt iki su bardağı olacak. 3 ana öğün 3 ara öğün sistemi. Kesin yasaklar tatlı, bal, kuru yemiş tarzı, katı yağlar, kola vs kesinlikle olmayacak bu şekilde bakalım başladım iki hafta sonra gidişata bakacağız.
benim diyetimde buna benziyo hatta daha az mesela sen öğlen hem makarna hem ekmek yemişsin benimkinde birini yeme hakkım var yine kahvaltıda hem peynir hem yumurta yemişsin benimkinde yine 1 i var ama ben aç kalkmıyorum alıştım galiba sende alışırsın merak etme canım
evet canım ne çok aç nede çok tok spor yapmak sakıncalıymış.bu arada bırsey soracam spor yapmak için yemek yedıkten en az bır saat sonra başlamak gerekıyormuş öylemiiiiii
62.2 olarak kilomu belirteyim. Yarın ancak akşama gelebileceğim nete. Bugün ayrıca diyetisyene başladım. 1450 kalorilik diyet olacak. Genel olarak besin gruplarını ayırdı günlük tüketeceğim miktarı ordan hesaplayacağım. O besin grupları içinde istediğimi belli miktar tüketebilirim. Mesela ekmek 6 porsiyon yani dilim veya muadili, sebze 3+1 porsiyon, meyve 5 porsiyon, et yumurta peynir türü ise 5 porsiyon gibi. Ayrıca günlük süt yada yoğurt iki su bardağı olacak. 3 ana öğün 3 ara öğün sistemi. Kesin yasaklar tatlı, bal, kuru yemiş tarzı, katı yağlar, kola vs kesinlikle olmayacak bu şekilde bakalım başladım iki hafta sonra gidişata bakacağız.
gecen haftaki kilo -buhaftaki kilo = fark/gecen haftaki kilo*100
formül budur..
kilo bildirimini en gec öğlen 12 de tamamlıyoruz...
sormak istediğiniz bişi olursa 4. takıma yazmanız yeterli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?