- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.241
günaydınlar hirkese..sempatiksalakcinni
sabah kahvaltımı,lor peynir,domates,bir dilim ekmek ve çayla yaptım.....:hulya:
kızlar günaydın zemusummm diyetiseyene başladın sanırsam hayırlı olsun bebeimm
ben su saat oldu kahvaltı etmedim kızlar benim bütün dengem sastı aksam 9 da işten gelip mama yiyom acil dönmem lazım normale yarın sözlüm geliyo onuda bi atlatsam ondan sonra söz diyet lşistemden sasmıcammmmmm
günaydınlarrrrr herkese diyetistenemi başladın canım senin listende benimkinin aynı nerdeyse başka napıyosun anlatsana püf noktaların varmı
evet diyetisyene başladım ama mecburen.hani hasteneye tiroiden şüpeleniyorum tahlile gidicem demiştim ve dahiliye dr. gittim .tüm biyokimya tahlilim yapıldı sonuç
ben kesin guatır var derkenŞEKER im yüksek çıktı 154 dr. tahlili verirken hanki şeker ilacını kullanıyosun dedi.ben şoke oldum tahlile bakınca anlamıştım ama ihtimal vermemiştim.
dr. ailemdede birçok şeker hastası olup olmadığını sorsu var birsürü zati
sonuç olarak hemen diyetisyene yolladı beslenme programına göre beslenicem ve 1 ay sonra şeker düşmesse hapa başlıcam..
diyetisyene nasıl beslendimi anlattım okadar diktli biriydimki hamur işi tatlı vs yıllardır ağız tadıyla yememişimdir.böle dikkat ederken diyetisyenim genlerden ve büyük ihtimal stresten dedi..
neyse 100 kl diyet verdi ..herşey çok az .tüm zararlı şeyler yasak..
aç kalmmamlazım zaten 1 buçuk saat bişi yemedimmi elim ayam titriyo gözlerim kararıyo.pazartesiden beri moralim bozuk işte
insan hiç benim başıma gelmez gelesede ben güçlüyüm diye ama kızlar insan çok zayıf olduğunu anlıyo henüz şeker hastası gurubunda değilim ama şekerim düşmesse olucam...:gitme:
zemussss ... geçmiş olsun yaaaa moralini bozma daha başında fark etmen tedavi açısından etkili olur inş. düşer aslında çok kilonda yok boyunu bilmiyorum gerçide
Zemusum çok geçmiş olsun bitanem yaa..
İnşallah düşer şekerin, iyi ki gitmişsin bak doktora ne kadar önemli yaw şu beslenme olayı..
Bizi mutlaka haberdar et gelişmelerden. İnşallah çabucak atlatırsın dualarımız seninle...:Saruboceq:
sağolun canlarım..inan herkes diyete başlamadan yahut kendinde gariplik hissedince hemen dr. gidip tahlil yaptırmalı..
eğer ben dr. gitmeseydim belki dr. şeker komasında giderdim..
aylardır hep yorgunluk bi üşengeçlik sanki oruç tutar gibi dudaklarım kupkuru ve inanılmaz su içiyodum..eskiden temizliğe bi başladımmı akşama kadar ayaktaydım bi kaç aydır oturma odasını süpürene kadar bitkin halzsiz düşüyodum tabi bide yemek yedikten 1 saat sonra başlayan yemek krizleri hep aç hep midem kazınırdı ama yemezdim..
sanırım adet olamamda bunla alakalı nette araştırdım...
elimden geldi kadar dikkat ediyorum hatta paronaya oldum acaba şekerimi yükseltirmi diye elimi duvara çarptım kanadı üç gündür gözüm elimde acaba iyi olacakmı hani şeker hastalarının yarası ileşmezya..uff daha neler geçiyo aklımdan inanın kanser olsam yenerim güçlüyüm diyen ben kenidmi nasıl zayıf hissettim..
şuan iyiyim zaten moralimi bozdukça kendimi kötü hissediyorum..
cuma günü sağlık ocağına giid test yaptırıcam tekrar..
Kızlar size tavsiyem giidn bir Dahiliyeciye inanın zaten nekadar testvarsa hemen yapıyolar.kan yağları şeker tiriodit ne varsa belki kilo alma nedenimiz bu tahlilleri yapmammız .kimse gencim demicek bu devirde bebkler bile bir çok kronik hastalığa yakalanıyor..birde diyetisyen 1000kl diyet verdi bana çok az geldi yani bukadar kolarisi düşük diyet dr. vermezler pek sizcede çok az değilmi..
kızlar slmlar sizlere yazmadan gitmek istemedim sabah fırsat bulamam 8 olmadan evden çıkcaz ama koşturmacadan giremem sanırım haftaya cumaya da yokum ben bir şekilde iletirim kilomu kendinizi sakın salmayın bakın bayrama çok az kaldı biraz da olsa zayıflamak çok iyi olacak 6l rakamları bir görebilsem belki 6 sene oldu 6ları görmeyeli neyse uykum geldi ben yatıyorum 7de kalkcam daha oturuyorum arabada uyumak istemiyorum iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda beni görüyorsunuzdur umarım:roflol:görüşmek üzere hoşçakalııııııııııınbuyrunnnnnnnnnhadi ben kaçar ; istanbul yolcusu kalmasıııııııııın:roflol:
canım belki su filandır yarın sabah belli olur .ucunda ölüm yokya takma kafana daha dikkatli olmaya çalış bu hafta ne yediğini gözden geçir belki hata yapmışındır..Kızlar günaydın bu sabah moralim çok bozuldu. Sabah sabah bi tartılayım dedim birde baktım ki 71,8 çıktım. Vereceğim derken almışım görüyormusunuz. Napcam ben şimdi yarın cuma ve ben takımın yüzkarasıyım...
asl35 güzelim bu yarışmanın kuralı cuma tartı bildirimi ..neyse tartıda çıkan yazarsın bozma moralini..günaydınnnn. bende bugün rahatsızım adette oldum hemde vaktinden önce o yüzden yürüyüşede gidemedim havada inadına bir güzel ama hiç halim yok yarın tartıda yanlış gösterecek eminim.... kızlar ben pazartesi tartılıp bildirsm olmazmı şimdi moralim bozulacak yarın ama diyetime devam ediyorum hiç kaçamaksız sabah peynir zeytin yeşilbiber 2 dil. ekmek ve çay tabi tadlandırıcılı şimdide yeşil çaylı karışımımdan içiyorum
kız eşine kızıp diyeti bozma sakın..üzülme düzelir aranız her evde olur tartışma ..Arkadşlar gunaydın dun hıç gıremedım dum gercekten deyışık bır gundu sabah eşimle tartıştık cxanım cok sıkıldı vurdum kendımı dışarıya ora bura derken gece geldım eve yanı akşamda eşim arkadaşa geldı beraber geldık zor bır gundur sabah canım bırsey ıstemedı bır dılım keke ve cay içtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?