Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydınnn kımsecıkler yok sabah yagsız bır tane tost çay ve bır taen salatalık yedım ev işi yaptım plates yerınede butun halıları sıldım çookk yoruldum bebişim uyudu o uyurken bırazda ip atlıyım ee sızler ne yaptınız

nirdesiniz kızlar yaf .:1ninca:
ben hastanedeydim öğleye kadar
öğleden sonra tekrar gidicem..aklinialirimsmile

zemus.. geçmiş olsunnnn.... bende giremedim bu saate kadar yürüyüşe gidemedim ama çok yoğundum temizlik alışveriş filan bu saat oldu şimdide mutfağa giriyorum... kahvaltım klasik öğleye yemeğim yoktu yağsız tost arada 2 dil. kendi yaptığım kepekli kek ve kahve akşamada mercimek çorbasıyla salata ve yoğurt

günaydın kızlar havaların ani soğumasıyla birlikte ben şifayı kaptım ve çok fena hastayım aksama kadar yatıp dinlenmem gerekiyo çünkü 3 saat hiç susmadan ders anlatmam gerekiyo

dün sabah kepek ekmekli tost yemişdim iki dilim ardından bitki çayımı içtim öğlen yarım kase tarhana çorbası 3 yemek kaşığıda makarna yedim aksamda 2 dilim ekmekle çok az salata yedim

şimdi gene tost yicem öğlen ve aksamda çorba içerim çünkü boğazım çok acıyo yumusaması lazım sizler ne yapıyosunuz bakimmm

selduş gayet güsel gidiyosun canımmm böle devam et asl35cim sende süpersin tatlımm zemusum bidenem noldu gız sana anlatmamısın hastaneye neden gittin merak ettim

Canlar günaydın...
3 gündür net yoktu giremedim doğru dürüst. Kaptanlarımız hasta olmuşlar. Aman bayanlar iyi bakın kendinize bize lazımsınız..Geçmiş olsun ikinizede..
Bu aralar çok yoğun ve de yorgunum dü güya izin günümdü ama koşuşturmaktadn nasıl geçti anlayamadım inanın.
Bu aralar ne yedim ne içtim hiç yazamadımda..
Dün evdeydim yine kahvaltıda menemen yedim 3 dilim ekmekle..1 bardak ta yeşil çay
Öğlen tavuk yedim sadece..
Akşamda mantarlı bulgur pilavı yedim ve biraz abarttım sanırım bol maydanoz ile yedim ama 2 tabak yedim maalesef eyvahedigeldismile inşallah kilo almam eyvahedigeldismile
Bu arada iki gündür karın kalça hareketleri yapmaya başladım. Birde titreşimli kemer kullanmaya başladım inşallah faydasını görebilirim...

ben cok merak edıyorduk tıtreşımlı kemerı mutlaka sonucu bıldır canım bakalım bende denemek ıstıyorum cunku sorun benımde kalça ve basenımde

sabah bır dılım ekmek peynır ve domates 3 tanede kızartma aldım ara olarak ıkıs bır arada kahve içtım bır lıterede su şimdılık bukardar

tünaydınnnn kızlar..... yürüyüşten geldim sayılır sayılır diyorum çünki 2 saattir dışardaydım 1 saat hızlı yürüdüm sonra alışveriş yapa yapa geldim sabah klasik kahvaltım arada süt ve bir salatalık yedim aslında meyve yemem lazımdı ama canım salatalık çekti öğlene bakalım dolapta ne varsa salata ayran vazgeçilmezim zaten her öğünde bide kızlar ben yine kadınlar kulübünde görmüştüm ....açlık otu... diye bi ot aktardan alınıyo yemekten önce içince acayip tok hissediyosun ve bağırsaklar süper çalışıyo 2 gündür kullanıyorum daha önce almıştım aslındada duruyodu geçen aklıma geldi bu hafta kullanıyorum.. diyetisyenede sormadım bakalım ne diyecek tartıda ne kadar etkisi olacak

ben cok merak edıyorduk tıtreşımlı kemerı mutlaka sonucu bıldır canım bakalım bende denemek ıstıyorum cunku sorun benımde kalça ve basenımde

Ay canım yaa bende birgöbek var akıllara zarar. Malum sezerayn göbeği onu eritmeye çalışıom bakalım bir fayda görüsem yazarım mutlaka..

canlarım benim bel kemerini düzenli kullanın mutlaka faydasını göreceksiniz ben kullanıyorum ve faydasını görüyorum

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

miriba kızlar dün akşamdan beri net kesik kk girsemde bi mesaj yollayamadım sürekli hat kesiliyo
bu mesaj size ulaşırsa mirak itmen beni..
:gitme:

miriba kızlar dün akşamdan beri net kesik kk girsemde bi mesaj yollayamadım sürekli hat kesiliyo
bu mesaj size ulaşırsa mirak itmen beni..
:gitme:

kız nerdesınız sız telekomaaa arıza maılllı atacam haaa ammada senı bızden ayırmak ıcın cırkeflıge gıdıyo telekomm aklinialirimsmile

ehem ehem... akşam yemeğim bir tabak etli patlıcan biraz yoğurt ve 2 buçuk dil.ekmek..ekmek biraz çok kaçtı ama doymadım napım. arada süt ve meyve yiycem.. kızlar meyvelerden şeftalimi yoksa narmı daha masum bilen varmıııı?

kız nerdesınız sız telekomaaa arıza maılllı atacam haaa ammada senı bızden ayırmak ıcın cırkeflıge gıdıyo telekomm aklinialirimsmile

yavrim kaçıncı ihbarımız oldu bu geliyolar tamam oldu diler ama hoop 2 saat olmadan gene aynı adamlarda bıktı bizde ..delikafadulden

sanırım nar daha masum ama sen hanki meyva yersen ye yanında proteinli bişi ye iç..aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…