- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.221
nirdesiniz kızlar yaf .:1ninca:
ben hastanedeydim öğleye kadar
öğleden sonra tekrar gidicem..aklinialirimsmile
günaydın kızlar havaların ani soğumasıyla birlikte ben şifayı kaptım ve çok fena hastayım aksama kadar yatıp dinlenmem gerekiyo çünkü 3 saat hiç susmadan ders anlatmam gerekiyo
dün sabah kepek ekmekli tost yemişdim iki dilim ardından bitki çayımı içtim öğlen yarım kase tarhana çorbası 3 yemek kaşığıda makarna yedim aksamda 2 dilim ekmekle çok az salata yedim
şimdi gene tost yicem öğlen ve aksamda çorba içerim çünkü boğazım çok acıyo yumusaması lazım sizler ne yapıyosunuz bakimmm
selduş gayet güsel gidiyosun canımmm böle devam et asl35cim sende süpersin tatlımm zemusum bidenem noldu gız sana anlatmamısın hastaneye neden gittin merak ettim
Canlar günaydın...
3 gündür net yoktu giremedim doğru dürüst. Kaptanlarımız hasta olmuşlar. Aman bayanlar iyi bakın kendinize bize lazımsınız..Geçmiş olsun ikinizede..
Bu aralar çok yoğun ve de yorgunum dü güya izin günümdü ama koşuşturmaktadn nasıl geçti anlayamadım inanın.
Bu aralar ne yedim ne içtim hiç yazamadımda..
Dün evdeydim yine kahvaltıda menemen yedim 3 dilim ekmekle..1 bardak ta yeşil çay
Öğlen tavuk yedim sadece..
Akşamda mantarlı bulgur pilavı yedim ve biraz abarttım sanırım bol maydanoz ile yedim ama 2 tabak yedim maalesef eyvahedigeldismile inşallah kilo almam eyvahedigeldismile
Bu arada iki gündür karın kalça hareketleri yapmaya başladım. Birde titreşimli kemer kullanmaya başladım inşallah faydasını görebilirim...
ben cok merak edıyorduk tıtreşımlı kemerı mutlaka sonucu bıldır canım bakalım bende denemek ıstıyorum cunku sorun benımde kalça ve basenımde
:roflol:9 takım tekmıl ver
miriba kızlar dün akşamdan beri net kesik kk girsemde bi mesaj yollayamadım sürekli hat kesiliyo
bu mesaj size ulaşırsa mirak itmen beni..:gitme:
kız nerdesınız sız telekomaaa arıza maılllı atacam haaa ammada senı bızden ayırmak ıcın cırkeflıge gıdıyo telekomm aklinialirimsmile
ehem ehem... akşam yemeğim bir tabak etli patlıcan biraz yoğurt ve 2 buçuk dil.ekmek..ekmek biraz çok kaçtı ama doymadım napım. arada süt ve meyve yiycem.. kızlar meyvelerden şeftalimi yoksa narmı daha masum bilen varmıııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?