Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınlar diet güzelleri. Napiisiniz bakalım..
Dün çok yorucu bir gündü oğluşu doktora götürdük dün..
Bu arada iyi bir haber aldım doktordan artık yavaş yavaş süt dietini bırakıyorum kızlar...
Dün ilk yoğurtla bozdum dieti. Bu gün sabahta b.peynir yedim ay o kadar çok özlemişim ki..
Bu şekilde kilo vermemde hızlanacakmış. Çünkim kalsiyumun yağ yakmaya yardımcı bir etkisi varmış..Bakalım bu haftadan sonra belli olur bende ara öğünlerime yoğurt eklemek istiyom artık.. Tok tutar en azından..
Dün yediklerim;
Sabah 9:30
mantarlı omlet,2 dilim çavdar ekmeği,1 bardak yeşil çay
Öğleden sonra 16:00
1 tabak kurufasulye,1/2 tabak pilav,1 kase yoğurt,1 dilim cavdar ekmeği..
İnşallah bu hafta verebilirim aldıklarımı...

günaydın canım insallah vereceksin kilolarını yalnız sankim ara öğünlerdede bişile yemeye gayret etsen mesela cantanda bi torbanın içinde kuru ayısı bulunsun 2 yada 3 tane at ağzına onların toplamı 100 kl bile olsa kiokadar tutmuyo vücudun onları yakmak için 400 kl harcıyo nekadar sık ve az yersen okadar cok enerji harcarsın gerçi oğlusun enerji harcatıyo sana ama olsun daha fazlasına hepimizin ihtiyacı var

bu arada kızlar yürüyüşe gidemesemde yağmur sebebiyle bugün itibariyle sabahları sıcak limonlu suyuma ve yarım saaat titreşimli bel kemeri olayıma basladım göbeğimin ve can simitlerimin gitmesine en büyük yardımcı bu ikili

Canım normal günlerde ara öğünlerimi hiç aksatmıyorum. Ancak izin günlerimde saatlar birbirini kovalıyor zaten saatinde yiyemiyorum hiç bir öğünümü öncelik küçükbey de olduğu için..Hele birde dışarı çıkmışsak tamam o gün bitmiştir benim için. Çantamda hiç bişi yoksa form bisküvilerden vardır. Ama işte yemek için uygun yer ve vakit olmayınca yiyemiyor insan..
Ama kuru kayısı iyi fikir çok pratik olur bak..

Ayrıca güzel bir haberimde var size..
9. takımla tanışmadan önce çirkin göbeğim en son 114 cm idi. Geçen titreşimli kemerin etkisini ölçmek için bir başlangıç ölçüsü alayım dedim aaaaa bi baktım ki çirkin göbek 110 cm e inivermiş.. Ben artıkım 42 beden pantolonuma sığışabiliyorum.. Ayy ne güzel duygu buu..
Sen git 36 bedenden çık 46 bedene sonra 42 beden e girebildim die sevin. Geldiğim noktaya bak yaww :umursamaz:

canım ben 3 kaşık unu normal un kepeği (nuhun ankara makarna) yazıyo üstünde marketten almıştım sırf kepek unla karışık değil yani onu koyulaşana kadar ekliyorum bazende ruşeymm ekliyorum buda buğday özüymüş çok faydalı ve tok tutucu biara ömer coşkun çok tavsiye ediyodu tv de bilmem rasladınmı...

kahvaltım yine yağsız tost 3 zeytin yeşil biber biriki tırtıkladım diğer kahvaltılıklardan ama bugün dayanamadım tartıldım bu haftada fazla kilo veremiycem herhalde aynı duruyo hatta ibre yükselmiş gibi kızlarr nerde hata yapıyom dersiniz ilk başladığımda sırf yağdan 3 buçuk kilo gitti ondan vücut kendini koruyomu acaba

canım benimde 10 cm kadar göbem küçülmüş akşam hayret ettim
sürekli yürüyüşe çıkabilsem bide baya incelcem ...
havalardan bide çocuklar olunca zırt pırt istediğin saat çıkamıyosun dışarı..:hulya:

kızlarrrrrrrrrrrr yeni yöntem öğrendimmm gerçi yeni sayılmaz havası bozuk olupta dışarı çıkamayanlar içinnnaniknanik bizim burada havalar çok sıcak bu arada ((ip atlamak)) kızlar çok güzel kalori yaktırıyor teyzemin kızı ip atlayarak vede çay içerek 1 haftada 5 kilo vermiş görmedim ama görenler iyice erdi diyolar bende sabah beri kendime ip yapıyorum artık yürüyüşe gidemediğimde atlıycam evde alt komşum çalışıyo allahtan yoksa 5ci kattayım siz biliyorsunuzda hatırlatma baaaaaaaaaaaaaaabında söyledim hadi kızlar canlanınnnnnnnnn

Ahh işte bende o dertten müzdaribim yaa..
hiç hareket edemiyorum. Spor yapamıyorum. Oysa birde spor yapabilsek nasıl yağ yakarız kim bilir..şimdi 3-5 kilo gidiyo ama ne olarak gidiyor bilmiyorum açıkçası yani su mu? kas mı? yağ mı? belli değil...:1no2:

ben onu deneyebilirim evim müsait babam alt katta uyumadıkca sorun yok evimiz müstakil cünkü bi deneyelim bakalım söle güsel bi ip bulup atlayalım

Yogurt içine iki kaşık yulaf ezmesi katarak ye demişti diyetisyenim. Bugün aldım eti yulaf ezmesi. Çok sade birşey yogurta da katılınca oldukça doyurucuda oluyor. Bir de ben keten tohumu katıyorum. Bağırsaklarım güzel çalışıyor Allah nazardan saklasın. O şişkinlik hali gitti gibi tamamen. Az biraz bişey kaldı. 10 kilo fazlam var bakalım nasıl verilecek.

iyi akşamalr kızlar

günde bir su bardağı lor peynirini normal peynir yerine yiyebiliyorum
bende yarım çay bardağı lor peynirle bir yumurta pişirdim tabiki yağsız yaptım..
arada ayran içtim..
öğlen ,salata ,yoğurt,bir dilim ekmek. bi kk peynir

arada ayran

akşam ,4 kaşık taze fasulye,2 kaşık pilav,bir dilim ekmek,yarım kase yoğurt.

arada gene ayrna içerim.,yada içine bol dereotu atıp kaşıkla yerim..
şakkıdı

cumadan berı gıremıyorum özür dılerım cuma gunu annem hastaladı acıle kaldırdık şeker 400 olmuş hafta sonu annemgılkde kaldım anı bır seker fırlamasıama sımdı cok sukur zor bır hafta sonuydu yedıklerıme gelınce o ıyıdı can sıkıntıysa bırsey yıyemedım dogru durst annemde ıyı dıyetde ıyı yarın tam gaz devam ıyı geceler arkadaşlar

canım cok gecmiş olsun cok dikkat etsin annen

canlarım napıyosunuz bakalım ben sabah yürüyüş yaptım diyebilirim evrak falan hazırladım yağmur altında ordan oraya kosdum durdum gelincede 1 simiti mideye indirdim bira peyynir 6 zeytin domates salatalık ve biberle öğleden sonra gene kosturmacam var ama kesin karklıyım işten gelince yemek yemicem en fazla bi tane galeta yerim cayla

teş ederım bucakmagduru dıyorum ama dınlemıyor sabah 4 dılım ıspanak böregı yedım ama dılımler kucuktu öyle cok gelmesın gözunüze öyleyınde bır kase mercımek corbası ardından yeşıl çayımı içtım yedıklerımj bunlar begun kayınvaldeme bebşı bırakıp tam 45 dk yurudum cok berketlı geçtı ıkındınde ipimi atlayım bende tavsıye edıyorum gercekten cok faydasını gördümm

geçmiş olsun selduşş.... bugün yürüyemedim ama evi temizledim baştan aşağı ev büyük biraz sanki yürümüş kadar oldum bide üstüne 2 yolluk yıkadım şimdi akşam yemeğimi ayarlayım bide 45 dk yürüyüm diyorum kilo vermem bayağı yavaşladı moralim bozuluyo bi çay duydum onu diniycem bakalım bugün alabilirsem

geçmiş olsun canım..

make up mapısdan cıktııı duyduk duymadık demınn

sanada geçmiş ossun kardaş Allah bidaha düşürmesin
mapusta ne yaptın boncuklen kuş neyim yapsaydın bize..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…