Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biri bana yardım etsin kaptanınız cok kötü durumda sürekli bişiler yiyesim var kendimi zor tutuyorum ve hatta bazen tutamıyorum nolur yardımmmmmmmm

biri bana yardım etsin kaptanınız cok kötü durumda sürekli bişiler yiyesim var kendimi zor tutuyorum ve hatta bazen tutamıyorum nolur yardımmmmmmmm

kıs noldu sana nazarmı değdi..kötükedihüso
kendine hakim ol ince olucan günleri hayal et bacım..guclubacismile
burdayımmm:dance:

sen nerelerdesin kız ..sengözlerimebaksanab

kızlar geldimmmm.. ama moralman eksilerdeyim sabah gittim diyetisyene15 günde yarım kilo vermişim dr kızdı çünki listeye uymadığımı anladı.. diyetimi yeniledi hiç dışına çıkmıycam bu sefer bayrama biraz küçülüyüm istiyorum haydi kızlarrrrr birbirimize destek olalımm ......

canım suanda okadar çok sey istiyoki tatlı cips cerez abur cubur namına ne varsa hepsinden öyle cok yemek istiyorumki ama bunlar aklımdan gecerken zayıf hallerime baktım okadar güselmişimki her istediğim oluyodu kendime güvenim vardı kızlar son kez söz veriyorum kendime sizlerin huzurunda eskisi gibi hatta eskisindende zayıf olup her istediğimi giyicem sağlıklı olucam SÖZ SÖZ SÖZ SÖZ VERİYORUM

Herkese iyi akşamlar...
İşten geldim bebişimi uyuttum geldim pc başına bi bakiiim dedim bizim kızlar napmış..
asl cım hiç canını sıkma olcak bunlar normal haliyle bünyelerimiz kendilerini korumaya çalışıyo çok normal önce bol bol yee alıştır bünyeyi sonra kıs hiç verme.. Vücutlarımız depoladıklarını korumaya çalışıyo haliylen..
Bucakmagduru yavrucum... canım onu isteyi bunu isteyi yazmışsın.. git al istediklerinden mesela bir tabağa koy iki tane cips bir tutam çeraz falan fıstık önce 130 mekik çek sonra ye onları sonrada tekrar 130 tane daha mekik çek olsun bitsin.. Hem canın bir daha abur cubur istemez böylelikle ne alırsın ne verirsin..

günaydın kıslar kimse yokmu ben elimde sıcak suyum titreşimli bel kemerimle gene buralardayım daha kahvaltı etmedim annemin doktordan gelmesini bekliyorum bu arada yarın tartı günü haaa unutmayın lütfennnn

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
2kk peynir, 2 dilim ekmek,bol yeşillikle kahvaltımı yaptım..hihoyyyt

bu arada iki gündür karnım bi şişlik hissediyordum ve bu sabah adet oldum sonunda..:sm_cool:

yarın tartı günü ve en geç sabah 10 a kadar kilo bildiriminizi yapmaya çalışın .
kilonuzu 2 dakka yazın sonra ,işe ,gezmeye ,yürüşe ,alışverişe nere giderseniz gidin
sabah kalınca ilk işiniz tartılmak ve buraya yazmak olsun ....aklinialirimsmile

Ben burdayım canım. Bu sabah mutlu maymun gibiyim. Nihayet annem pes etti sanırım. Dün bana süzüldün sen dedi ama bunu söylerken gayet normal söyledi. Walla iyi hisettim kendimi bakalım yarın nasıl sonuç alıcam pazartesi den beride tartılmıyorum yarın sabah tartılcam banada süpriz olsun :)

canlarım ilk defa sabah kahvaltısında bi dilim ekmekle doyduğumu hissettim zemuszemus
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta /5 zeytin
2 kk peynir ve salatalık yedim
suan kendimi ii hissediyorum mutlaka eski halimden zayıf olucammmm

kıc cabuk kacamak yapabılrım hattına gıttık ve kendını ıhbar et bız sana orda yardımcı oluruz heheheh sen gel gell ne cadılıklarım var bak orda

slm kızlarr bende sabah kahvaltıda biraz peynir 6 adet fındık yeşil biber ve 1 dil. ekmek yedim( yeni listem böyle) zeytin yok dr yasakladı ekmekleri 1 dil düşürdü bol bol protein yükledi hep et yiycem yani çok ucuzmuş gibi hiçde sevmem:çok üzgünüm: öğlende bol yağsız salata yine protein et yada peynir yada kurubaklagil akşamda aynı aralarda 2şer meyve bakalım bu sefer verebilecekmiyim..... bu arada yarını beklemeden kilomu söyleyim YİNE AYNIIIIIIIIIII EKSİLME YOKklava: ama ben hiç kaçamak yapmadım kızlar herhalde vücudum kendini korumaya aldı......banada ceza vericekmisiniz şimdi:1no2: görüşürüzzzz

ıyı akşamlar bır dılım pasta ve bır dılım börek yedım ılerıye kaçmadım yanii ben daha tertılmadım heycanla beklıyorumm

bende bekliyorum bakalım kim kilo vermiş bu hafta ben veremedim herkesi şimdiden tebrik ederim yarında bayağı bi yoğunum akşama görüşürüzz:1closedeyes:

iyi akşamlar ...asl35 moralini bozma belki yeni diyet listenle vucudun direnci kırılır..

bende akşam 5 kaşık ıspanak,1 dilim ekmek yedim..
arada bir bardak ayran

bugün adet oldum ve inanılmaz sancım var ağrıdan duramıyorum ya..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…