Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bi bucuk saat daha yürüdüm hızlı tempo olmasada alısveris yaptım eh hızlı yürümenin 45 dksına esittir yani birazdan hızlı bi sekilde yirmi dakika yürüyerek işime gitcem orda 3 saat ayakta cene patlatıp ders anlatcam ondan sonra gene20 dk yürüyewrek eve döncemmmm ve yemek yemicem çok acıkmıs olursam galetayla gecistiricem bakalım

Kızlar slm bugün izin günüm evdeyim bugün.ama hiç keyfim yok depresyondayım anlıycanız oğlumla dışarı gittik biraz ve sabah kayfaltısandan sonr şu an elma yemekteyim araöğün olaraktan beni bekleyen bi dünyaa iş güç var neyse yarın görüşürük.
bu arada zemuscan gözümden kaçmadı sanma kilo çizelgende 71 yazıyiii..
bu hafta yakalıycem senii haberin olaa
(şimdi gördüm elmamda kurt varmış allahım ne talihsiz insanım ben yaa...)

kıs nebu depresif haller sende boşver hiç bişii kafaya takma Şeniz sonra sağlığından olursun bak bende nasıl genç yaşta şeker çıktı..:gitme:
buarada yediklerimi yazim..
sabah:bir dilim ekmek,bir haşlanmış yumurta,2kk az yağlı peynir..

arada :ayran

öğlen :semiz otu yoğurt yarım dilim ekmek..

arada:ayran

akşam,bir kepçe mercimek çorbası,3 kaşık semiz otu, 3kaşık yoğurt
birde kendime ince bulgurdan bol maydonoz ,dereotlu bol baharatlı
ama yağsız bulgur köftesi yaptım, sıfır yağ ve üzerine az yoğurtla 3 tane ondan yedim..

kızlar yeni geldim işten 2 bucuk galeta iki tanede mandalina yedim aksam yemeğim bu cünkü taaaaaaaaaaaaaa saat bir bucukda öğle yemeği yemişdim saat 4 dede iki mandalina yemişdim şimdi suyumuda içeyim bol boll

slm kızlar
arkşam kuçuk bıt tabak mantar sote be yarım dılım ekemek yedım
meyve olarak bır elma kuçuk dılım kavun

günaydınnn gunaydın herkesın günü açık olsun sabah bır dılım ekmek bıraz peynır ve zeytın 3 tane felenda kızartma aldım cay

kızlarrr nerdesınızz bugun tatıl mi yoksa ben mı bılmıyorum gıremedıklerımın yerınbe gıreyımm öylen kaçırdım ıkı tasa yakın çorba içtım ama bır dılım ekmek yedım bır elma yedım benım ufaklık benı emınce hemde cok emme ıstegı var açıktırıyor daha ipimı atlamadım onyda atlıyım hadı gelın artıkkk yaaaaa

ben geldim selduşum kusura bakmayın hersabah düzenli olarak giriyordum ama iki gündür sabahın köründe evden cıkıyorum ne yediklerimi takip edebiliyorum bu aralar ne bişi ama az az gram gramda olsa gittiğini biliyorum yalnız daha 9 gün olmasına rağmen ben yavas yavas regl şişmesini yasamaya basladım

geldimmmmmmmm bende sabah biraz yürüdüm 45dk kadar öğlenden beri bakınıyom kimse uğramadı bugün gerçekten belimi ağrıtmışım oturamadım pek
seldoşşşşşş nasıl atlıyorsun iple sen yani ara aramı atlıyosun yoksa ara vermeden 15 filan atlayın diyolar ya öylemi yapıyosun ben pek bi heveslendim ip atlamaya hele teyzeminkızı çok faydasını gördüm deyince aama çok zorlandım bıraktım tekrar başlayım diyorum

herkese selam ben sabah geldim mesajı yolladım
ama sistem bakımda mesajı çıktı karşıma-tatlicadiarzu-
bu sabah dr. gittim tahlil yaptırmak için
öğleden sonra oğlumun okulunda veli toplantısına gittim ordan dr.
tahilil sonuçlarımı aldım..
burda bi yağmur bir rüzgar esiyo elimde şemsiye uça uça gittim dr. ve okula ..
tahlillerim iyi çıktı ŞEKERİM 87 ye düşmüm ve diğer kan değerlerimde normale dönmüş
nasıl sevindim anlatamam delikafadulden
ama hala açlık susama geçmedi
daha geçmez dedi dr. bir süre böğle gidicek
1 ay sonra kendi dr randevuya kadar aynen devam edicem
şekerim düştü diye yemeye başlamıcam tam gaz devam...aklinialirimsmile

tekrar geçmiş olsunnnnnnnn zemusss zatende geçmiş bu gibi hastalıklarda moral çok önemli arkadaşım allah böyle hastalıkları kimseye yaşatmasın çok sevindim senin adınaa..... bugün kaçamaksız gidiyorum sabah klasik kahvaltı öğle balık salata akşamda çorba salata yiycem aralarda 1 meyve ve ayran yarın randevum kızlarrr diyetisyende bakalım tartı beni sevindirecekmi gerçi orda fazla çıkıyorum ama ben kendi baskülümü baz alıyorum bana şans dileyinnnn.....

çok sağol canım.olumunekankayizsmile.diyetisyenin sabah kalıncaki kilonla orda tartıldığını göz önünde bulundurur heralde insan bazen akşama doğru özellikle çok su içince 1-2 kg oynuyo..
sen genede evdeki tartına bak ...Şeniz

kızlarrr hoş geldınız ipi nasıl atlıyorum ara vermeden 50 tane atlıyorum sabah ve akşam olmak üzere hedefım hergun 10 tane artırmak ben eskıdende atlardım o zamanlar durmadan 100 yapardım ama artık hantallaştımm gercekten tavsıye edıyorum heryerın hopluyor bu arada ıtırafffffff edıyorum dıyet akşam gıttı oglum sınavda bırıncı gelmış ödul olarak pızza ıstedııı onu göturdum bende kuçuk pızza ve bır bardak kola içtımmmm koca bogazlıyımmm

bidenecik arkadasımm çok sevindim şekerinin düşmesine ama böle devam et tatlım bi ay daha iice alısdır vücudunu

bu arada kızlar ben pis boğazlının tekiyim bugün çok fena fena seyler yedimmm lütfen biri beni durdursun

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun çok sevindim senin adına inşallah daha normale döner herşey, birlikte zayıflayıp fıstuk gibi olacaz eminim..

Walla aslıcım helal olsun sana. Diyetistenden döner dönmez haberdar et bizide. İyi haberler alasın inşallah..

Ayrıca bana gelince ben dün yazamadım size .Hemen rapor vereyim
Sabah ; 1 yumurta,2 dilim domates,yarım salatalık,1 küçük ceviz kadar pınar beyaz peynir, 3 dilim kepek emeği, 1 tutam maydanoz, 1 bardak yeşil çay.
Arada; 3 tane kayısılı kepekli bisküvi, 1 bardak yeşil çay
Öğlen ; 1 kase çorba,1 tavuk but derisiz,1 kase salata,1 kase yoğurt.
Arada ;2 mandalina
2. arada;1 ayran
Akşam ;1 tabak köfteli nohut yemeği, bol salata.
Gece;1 salkım üzüm

hepinize teşekür ederim kızlar..Şeniz
bucakmağduru boğazına hakim ol çizmeleri hatırla..anadın sen oni..aklinialirimsmile

1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,2kk peynirle kahvaltımı yaptım..
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…