- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.341
Kızlar slm bugün izin günüm evdeyim bugün.ama hiç keyfim yok depresyondayım anlıycanız oğlumla dışarı gittik biraz ve sabah kayfaltısandan sonr şu an elma yemekteyim araöğün olaraktan beni bekleyen bi dünyaa iş güç var neyse yarın görüşürük.
bu arada zemuscan gözümden kaçmadı sanma kilo çizelgende 71 yazıyiii..
bu hafta yakalıycem senii haberin olaa
(şimdi gördüm elmamda kurt varmış allahım ne talihsiz insanım ben yaa...)
kızlarrr nerdesınızz bugun tatıl mi yoksa ben mı bılmıyorum gıremedıklerımın yerınbe gıreyımm öylen kaçırdım ıkı tasa yakın çorba içtım ama bır dılım ekmek yedım bır elma yedım benım ufaklık benı emınce hemde cok emme ıstegı var açıktırıyor daha ipimı atlamadım onyda atlıyım hadı gelın artıkkk yaaaaa
tekrar geçmiş olsunnnnnnnn zemusss zatende geçmiş bu gibi hastalıklarda moral çok önemli arkadaşım allah böyle hastalıkları kimseye yaşatmasın çok sevindim senin adınaa..... bugün kaçamaksız gidiyorum sabah klasik kahvaltı öğle balık salata akşamda çorba salata yiycem aralarda 1 meyve ve ayran yarın randevum kızlarrr diyetisyende bakalım tartı beni sevindirecekmi gerçi orda fazla çıkıyorum ama ben kendi baskülümü baz alıyorum bana şans dileyinnnn.....
herkese selam ben sabah geldim mesajı yolladım
ama sistem bakımda mesajı çıktı karşıma-tatlicadiarzu-
bu sabah dr. gittim tahlil yaptırmak için
öğleden sonra oğlumun okulunda veli toplantısına gittim ordan dr.
tahilil sonuçlarımı aldım..
burda bi yağmur bir rüzgar esiyo elimde şemsiye uça uça gittim dr. ve okula ..
tahlillerim iyi çıktı ŞEKERİM 87 ye düşmüm ve diğer kan değerlerimde normale dönmüş
nasıl sevindim anlatamam delikafadulden
ama hala açlık susama geçmedi
daha geçmez dedi dr. bir süre böğle gidicek
1 ay sonra kendi dr randevuya kadar aynen devam edicem
şekerim düştü diye yemeye başlamıcam tam gaz devam...aklinialirimsmile
herkese selam ben sabah geldim mesajı yolladım
ama sistem bakımda mesajı çıktı karşıma-tatlicadiarzu-
bu sabah dr. gittim tahlil yaptırmak için
öğleden sonra oğlumun okulunda veli toplantısına gittim ordan dr.
tahilil sonuçlarımı aldım..
burda bi yağmur bir rüzgar esiyo elimde şemsiye uça uça gittim dr. ve okula ..
tahlillerim iyi çıktı ŞEKERİM 87 ye düşmüm ve diğer kan değerlerimde normale dönmüş
nasıl sevindim anlatamam delikafadulden
ama hala açlık susama geçmedi
daha geçmez dedi dr. bir süre böğle gidicek
1 ay sonra kendi dr randevuya kadar aynen devam edicem
şekerim düştü diye yemeye başlamıcam tam gaz devam...aklinialirimsmile
tekrar geçmiş olsunnnnnnnn zemusss zatende geçmiş bu gibi hastalıklarda moral çok önemli arkadaşım allah böyle hastalıkları kimseye yaşatmasın çok sevindim senin adınaa..... bugün kaçamaksız gidiyorum sabah klasik kahvaltı öğle balık salata akşamda çorba salata yiycem aralarda 1 meyve ve ayran yarın randevum kızlarrr diyetisyende bakalım tartı beni sevindirecekmi gerçi orda fazla çıkıyorum ama ben kendi baskülümü baz alıyorum bana şans dileyinnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?