• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın canlar

Bende kuru meyvemi yedim sirkeli suyumu içtim. Bi neskafe içip leslie mi yapayım
Kahvaltı için ev ahalini öğlene kadar bekliyemicem çok acıktım

masal3487 masal3487
Zeynepcim keten tohumunun sade alınmasında bi mahsur varmı bilmiyorum ama bildiğim sonrasında bol su içilmesi gerektiği yoksa yarar yerine zararı oluyor

Bugünün pazar olduğunu unutup pazartesiyi hatırlıyoruz kızlar
Yarın tartıda üzülmek istemeyen menüsüne dikkat etsin

Herkese iyi pazarlar
Bende meyvemi yedim limonlu suyumu içtim kahvaltıya oturacağım. Ama ben sporu sabah yapamadım. Akşama 1 saat şeklinde yapacağım.

Kız hem tatlıyı yerim hemde eksi çıkarım diye bize havamı atıyon :63:
Yaşınızın kıymetini bilin işte
Ben olsam kimbilir ne kadar artıydım
Zaman ilerledikçe alması kolaylaşıyor vermesi zorlaşıyor
Yok mefkusum ya bende pko var senin metodan yavaştır benimkisi dün akşam birşey yemedim ve sabah hazırlık yap öğleden sonra hizmet et derken yakmisimdir spor dahi yapamadim ama çok sevindim sabah.
Sen listeye ne zaman giriyorsun ondan haber ver bi kere:KK8:

Kizlar benim kizim.emerek uyuyo nasil vazgecirebilirim
İlgisini dagitman gerekir canım ben uyku eğitimi verirken çok zorlanmadim hep yanindaydim aglayinca ilgisini dagitmaya calistim degisik nesnelerle bir iki dk mizmizlanir uykuya dalardi. Ayrica karnını doyurunca biraz vakit gecirsin öyle uyut popoya pış pış yap benim kız iyi uyuyor böyle

Yok mefkusum ya bende pko var senin metodan yavaştır benimkisi dün akşam birşey yemedim ve sabah hazırlık yap öğleden sonra hizmet et derken yakmisimdir spor dahi yapamadim ama çok sevindim sabah.
Sen listeye ne zaman giriyorsun ondan haber ver bi kere:KK8:
Bu haftada girmezsem artık terki diyar eyleyip kendimi dağlara vuracam :KK70:
Sonra çok ararsınız, aman Zühal Gelde varsın Kilo al diye :63:

Günaydın canlar

Bende kuru meyvemi yedim sirkeli suyumu içtim. Bi neskafe içip leslie mi yapayım
Kahvaltı için ev ahalini öğlene kadar bekliyemicem çok acıktım

masal3487 masal3487
Zeynepcim keten tohumunun sade alınmasında bi mahsur varmı bilmiyorum ama bildiğim sonrasında bol su içilmesi gerektiği yoksa yarar yerine zararı oluyor

Bugünün pazar olduğunu unutup pazartesiyi hatırlıyoruz kızlar
Yarın tartıda üzülmek istemeyen menüsüne dikkat etsin

Herkese iyi pazarlar
Sicak suyla bes dk bekletip oyle tuketiyorum bol suyla faydasi cokmus bide beni cok tok tutuyo.

İlgisini dagitman gerekir canım ben uyku eğitimi verirken çok zorlanmadim hep yanindaydim aglayinca ilgisini dagitmaya calistim degisik nesnelerle bir iki dk mizmizlanir uykuya dalardi. Ayrica karnını doyurunca biraz vakit gecirsin öyle uyut popoya pış pış yap benim kız iyi uyuyor böyle

Bende su tracy hogs diye bi hatun var onjn kitabini aldim okuyojm simdi yatir kaldir uyku egitimi vericem digerleri hep aglatmali bu kadin aglatmaya karsi bi rutin oturtcam yoksanise giderken cok zorlanirim

Back
X