• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün sıvılarıda geç vakite bırakmayın
Müsait olanlar sabah kalkınca hoplayıp zıplayın wc de işinizi halledin
Sonra cıbıldak olarak tartılıp müjdeyi verin
Iç çamaşırları bile 100 gr tutar ona göre

Sabah bildirimlerinizi ve farkını doğru yazın lütfen
Mesaj sayıları ve kaç gün spor yaptığınızıda eklemeyi unutmayın
Mesajlar artık geçen cumadan perşembe gece 12 ye kadar olanlar sayılıyor

***9.TAKIM 449.Etap ***

-Bin muhteşem gunes- (95.8///%)
Poniponna(82.2///%)izine ayrılmak istiyor
Ariver(71.4///%)
kartanesi58(68.8///%)
mstb(67.6///%)
kkkmevsim5(73.5///%)

burcugncy(73.4///%)
masal3487(68.6///%))
Gingercookkie (71.6///%))
Sevilumut (71///%))

9.takım genel ortalama:

Herkes evde
Fırsat varken menü bildireyim
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Ara 2 kayısı
Öğlen 1 kase sebze çorbası 6 adet misket boyunda köfte

Akşam 18.00 yoğurt ve salata
Su 2 lt
Yürüyüş 30 dk anca yapabildim
Menü gayet güzel canım

Sabah 10.30
1 yumurta
Yarim kk tulum
5 zeytin
1 dlim tb
Sekersiz cay

Aksam 17.00
4 yk kiymali yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
1 dilim tb

2 litre su
1 mil leslie
Temizlikten bisi yapmaya firsat bulamadim esim disarda yiyek dedi ama hem soguk hem yollar cok kotu cikmayalim dedim hazirda bunlar vardi o sekilde oldu ogunlerimi atladigimin farkindayim ama bugunluk bole aksam acikirsam yogurt filan yerim
Canım güzel menu5
Bugunku menum kizlar:

SABAH: 8.15 bir dilim tb ekmegi,bir haslanmis yumurta,bir kk peynir,roka ve yesil cay.

Ara ogun,sekersiz turk kahvesi,yedi tane kuru uzum.

ÖĞLE: 12.20 dort tane kucuk kofte, iki kozlenmis biber, yesillik,bir bardak ayran.

Ara ogun: yarim greyfurt.

AKŞAM:17.30 bir orta boy tabak kiymali soganli ispanak ve salata.

2.5 litre su,spor yapacak vaktim olmadi aksam yaparim belki yaparsam yazarim.
Menü güzel canim
Bugünkü menüm
Sabah 09.00 limonlu ılık su
Kahvaltı 1 yumurta
1 kk beyaz peynir

Öğle 13.00 1 kase cacık, haşlanmış tavuk
Ara 4 çilek
Akşam 1 tabak Çağla çorbası
Su 2lt
Spor daha yapmadım kızım uyuyunca Leslie 3mil yapıcam inş.
Çağla çorbası nedir canım ilk defa duydum güzel menün
-Bin muhtesem gunes- -Bin muhtesem gunes-

Menüm
Sabah 09.00
1 kase yarmali ayran (3 yk yarma)

Öğle 12.00
1 d kızarmış ekmek
1 kk peynir
Domates

Akşam, 18.00

Su
1.5 lt

Spor, henüz yok

Ayrıca dün sporumu yaparken 20. Dk ya doğru mide agrim tuttu. Gastrit agrısı sırtıma vurdu,iki büklüm kaldım. ilaçlarla kendime geldim. Geçenlerde de olmuştu bantta yurudukten sonra, eşim direk spora bağladı tetikliyor diyo böyle birşey olamaz de mi ya
Kız rakibe detoks mu yapıyorsun :)
Güzel görünüyor cnm
Sağol abla saatleri yazamadım çok yoğun bir gündü üstüne de grip oldum yeniden çok kötüyüm daha da eve gitmedim

Kızlar bugün sıvılarıda geç vakite bırakmayın
Müsait olanlar sabah kalkınca hoplayıp zıplayın wc de işinizi halledin
Sonra cıbıldak olarak tartılıp müjdeyi verin
Iç çamaşırları bile 100 gr tutar ona göre

Sabah bildirimlerinizi ve farkını doğru yazın lütfen
Mesaj sayıları ve kaç gün spor yaptığınızıda eklemeyi unutmayın
Mesajlar artık geçen cumadan perşembe gece 12 ye kadar olanlar sayılıyor
Çok heyecanlı abla :):)
Meraktayim bugün tartilmadim acaba 6yi görür muyum :)

Inşallah detoksun işe yarar cnm Ama benim bildiğim sabah normal kahvaltı sonrasında 2 saatte bi 1 kase ayran çorbası oluyodu

Tok karna yada çok aç karna yapmadıktan sonra niye spor tetiklesin mideni
Hem sen koşmuyosun

Menü gayet güzel canım

Canım güzel menu5

Menü güzel canim

Çağla çorbası nedir canım ilk defa duydum güzel menün

Kız rakibe detoks mu yapıyorsun :)

Sağol abla saatleri yazamadım çok yoğun bir gündü üstüne de grip oldum yeniden çok kötüyüm daha da eve gitmedim
Mefkuremin dediğin gibi ama ben bana uydurdum:KK48: sevdim ama. doğru şeklini tatilden gelince yapmayı düşünüyorum baya tok tuttu beni.
AdaisyLove AdaisyLove seni şimdiden tebrik ediyorum :63: tatilden sonra gorusuruz :KK53:

Bugünkü menüm şöyleydi:

Kahvaltıdan önce ballı sirkeli suyumu içtim ve üstüne 2 kayısı kurusu yedim.(06.00)

SABAH:
*Omlet+1 dilim tam buğday ekmeği(07.00)

ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)

ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+2 kaşık bulgur pilavı(12.00)

ARA ÖĞÜN-2:
*1 sütlü nescafe+5 fındık(15.00)

AKŞAM YEMEĞİ:
*Tavuk sote+yoğurt(18.00)

SU:
*2 litre

SPOR:
* 2 mil Leslie.

Kızlar ben de bugün pek keyifli değilim.Okulumda ne kadar sıkıntılı olduğumu biliyorsunuz.Aylardır aylardır yarın gireceğimiz tatili bekliyorum.Hem huzurum açısından hem de diyetim.Ve hem ilk hafta hem 2.hafta yatılı misafirlerimiz var.İlk hafta kardeşlerim,2 hafta akrabalarım;mutlu olmadığımdan değil ama misafirle diyet yapmak çok zor çok çok çok.Üstelik ben gerçekten okulumdaki sıkıntılardan dolayı sessizliğe muhtacım.Allak bullak oldum.Ne yapıcam nasıl toparlıycam bilmiyorum:KK61:

-Bin muhtesem gunes- -Bin muhtesem gunes-

Menüm
Sabah 09.00

Öğle 12.00
1 d kızarmış ekmek
1 kk peynir
Domates

Akşam, 18.00

Su
1.5 lt

Spor, henüz yok

Ayrıca dün sporumu yaparken 20. Dk ya doğru mide agrim tuttu. Gastrit agrısı sırtıma vurdu,iki büklüm kaldım. ilaçlarla kendime geldim. Geçenlerde de olmuştu bantta yurudukten sonra, eşim direk spora bağladı tetikliyor diyo böyle birşey olamaz de mi ya
Insallah detoksun ise yarar canim.Su az olmus bide ama aksam cok icme yarin malum tarti gunu.
Menümü yazayım eve gidince yorum yaparım
Sabah 1 dilim tb ekmeği ile tost
1 yumurta 6 zeytin domates
Ara 1 portakal
Öğlen et sote yağsız salatalık
Ara avuç içi kadar kuruyemiş 1 küçük armut
Akşam 6 yk taze fasulye salata
Su 2lt
Spor yok
Spor olsaymis tam olacakmis canim menun kusursuz.
Bugünkü menüm şöyleydi:

Kahvaltıdan önce ballı sirkeli suyumu içtim ve üstüne 2 kayısı kurusu yedim.(06.00)

SABAH:

ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)

ÖĞLE YEMEĞİ:

ARA ÖĞÜN-2:

AKŞAM YEMEĞİ:

SU:
*2 litre

SPOR:
* 2 mil Leslie.
Bulgur pilavi az yemissin ama insallah sislik yapmaz menun guzel.

Kızlar ben de bugün pek keyifli değilim.Okulumda ne kadar sıkıntılı olduğumu biliyorsunuz.Aylardır aylardır yarın gireceğimiz tatili bekliyorum.Hem huzurum açısından hem de diyetim.Ve hem ilk hafta hem 2.hafta yatılı misafirlerimiz var.İlk hafta kardeşlerim,2 hafta akrabalarım;mutlu olmadığımdan değil ama misafirle diyet yapmak çok zor çok çok çok.Üstelik ben gerçekten okulumdaki sıkıntılardan dolayı sessizliğe muhtacım.Allak bullak oldum.Ne yapıcam nasıl toparlıycam bilmiyorum:KK61:
Bi tatile git canım en azından bir haftalığına

Kotu olmus canim,eşinle enazindan bir kac gun de olsa bi kacamak yapin bence iyi gelir.

Kotu olmus canim,eşinle enazindan bir kac gun de olsa bi kacamak yapin bence iyi gelir.
Ben bekarım canım;diyetim için,ilk dönem çektiklerimin deşarjı için bu tatile çok umut bağlamıştım;gelmeleri beni mutlu etmediğinden değil ama tüm tatilin dolması,ben kafamı nasıl tazeliycem o ara hiç bilmiyorum:cry:
Bi tatile git canım en azından bir haftalığına
Bırakıp da gidilmez ki Ponim,kırılırlar,2 gün Ankaraya kaçarım artık tatilin ortasında:KK43:

Ben bekarım canım;diyetim için,ilk dönem çektiklerimin deşarjı için bu tatile çok umut bağlamıştım;gelmeleri beni mutlu etmediğinden değil ama tüm tatilin dolması,ben kafamı nasıl tazeliycem o ara hiç bilmiyorum:cry:

Bırakıp da gidilmez ki Ponim,kırılırlar,2 gün Ankaraya kaçarım artık tatilin ortasında:KK43:
Kusura bakma tatlim malum burda yeniyim sanirim karistiriyorum sizi artik hos gorun.ogrencimisin yoksa calisiyormusun tatlim.

Selam kızlar sinirlerim çok bozuldu bugün. Kimseye anlatamadım bari size anlatıp açılayım. Bugün eczanenin önünde silahlı Çatışma oldu. Önce ağız dalaşı ile başladı sonra silahlar Çekildi ateş etmeye başladılar. Ölen yaralanan yok sadece kendiAraçlarında hasar var. Ama korkudan alt üst olduk. Biz kendi halinde insanlarız böyle şeylere Alışık değiliz bacaklarım kasıldı stresten hala açılmadı. Polisler adamların Peşinde koşmaktan bize bakamadılar ama yarın ifadeye gelirler sanıyorum. Bu kadar işin Gücün Arasında bir de bununla uğraşacağız. Çok şükür canımıza da malımıza da bir şey olmadı.millet Kafayı yemiş kendini teksas ta sanıyorlar.

Neyse menümü yazayım unutmadan bugün menümden sağlık fışkırıyor farkındayım ama böyle bir günde ancak bu kadar oluyor.
Sabah 1 P etiform peynir Çay
Öğle 1 P Burçak Bisküvi
Akşam yarım P etiform bisküvi

Insan psikolojik olarak kendini bişeye hazırlayıp aksilik olunca moralinin bozulması normal cnm
Ama bu konuda değiştirebileğin bişey yok
Elinden geldiği kadar listenden ödün vermemeye çalış

Bugünkü menüm şöyleydi:

SABAH:

ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)

ÖĞLE YEMEĞİ:

ARA ÖĞÜN-2:

AKŞAM YEMEĞİ:

SU:
*2 litre

SPOR:
* 2 mil Leslie.
Öğlen kötü değil ama tartı öncesi pek içime sinmedi cnm

Back
X