- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.721
Günaydın cnm ben bomba gibi geliyorum tabi takım arkadaşlarımında öyle olacağına eminim...Gunaydin guzeller:) Pazar diye kacamak yapmayin. Calisanlar ozellikle tatil firsatini iyi degerlendirip bol bol egzersiz yapsinlar. Cumaya bomba gibi gelelim
Inşallah tatlım eminim bu hafta herkes için çok iyi olacakGunaydin guzeller:) Pazar diye kacamak yapmayin. Calisanlar ozellikle tatil firsatini iyi degerlendirip bol bol egzersiz yapsinlar. Cumaya bomba gibi gelelim
En kotu tatilimi geçiriyorum kızım hastaydı simdi de benim göbek deliğim enfeksiyon kapmış oyy oySelaaaam kizlar napiyonuz bakalim bugun insallah hic kacamak yaomayiz ben simdi biraz disari cikio yuruyecegim aksamda evde devam ederim grs citirlar
O nerden çıktı tatlımEn kotu tatilimi geçiriyorum kızım hastaydı simdi de benim göbek deliğim enfeksiyon kapmış oyy oy
İlk kez basıma geliyor ya ağrılı birazda doktordan geldik simdi krem antibiyotik filan verdi.O nerden çıktı tatlım
Ne olduki
Geçmiş olsun cnmİlk kez basıma geliyor ya ağrılı birazda doktordan geldik simdi krem antibiyotik filan verdi.
Bu arada annemin tartısına göre 1 kilo almışım
En kotu tatilimi geçiriyorum kızım hastaydı simdi de benim göbek deliğim enfeksiyon kapmış oyy oy
Canım biraz dışarı çıktım akşam dönerim eve sıkıldım evde. Inşallah bende iyi gidiyorum tartılmadım hiç umarım yarın mutlu oluruzRakibem nerelerdesin sen. Nasıl gidiyor. Bomba gibi geliyorum.
Çok geçmiş olsun canım bende ilk kez duydum neden olmuş bi şey dedi mi doktor?En kotu tatilimi geçiriyorum kızım hastaydı simdi de benim göbek deliğim enfeksiyon kapmış oyy oy
Çok zarif duruyor cnm Sanada çok yakışacak
Inşallah ablacım :)Çok zarif duruyor cnm Sanada çok yakışacak
Maşallah sana :)Gününüz nasıl geçiyor canlar
Benim menü olarak gayet güzel
Bugün sebze günüm bende sebze çorbası yaptım tabi unsuz yağsız tuzsuz
Bugün tartılmadım yarın banada süpriz olacak
Geçmiş olsun Canım ya Nasıl enfeksiyon kapmış dikkat et kendineEn kotu tatilimi geçiriyorum kızım hastaydı simdi de benim göbek deliğim enfeksiyon kapmış oyy oy
İnşallah Canım benim
Bak listedesin cnm tedbiri elden bırakmaSelam kizlar sözümüzü aldik cok şükür malatyaya geciyoruz,cok az kacamagim oldu, kardesimin tatlisi diye yarim dilim yedim tarti oncesi ama, sonucta bir kere olan bisey, vaktim olursa aksam bir foto atarim opuyorum hepinizi.
Hadi öp KızzzKızlar kızlar gelem mi yanağınızdan öpem mi:) :) :)
Leslie 3 mil yaptım 100 mekik çektim mutluyum huzurluyum:)
Öptüm abla o Zaman:) cuma da sen beni öpersin inşallahHadi öp Kızzz
sen cuma süper bi bildirim yapta ben seni öpücüklere boğarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?