- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.801
Sık dişini canım bir sure sonra normal olan açlık hissederek yaşamak gibi geliyorsinsi sinsi çaktırmadan geçtim seni:) aramızda çok bişey yok Canım sende beni geçersin inşallah. Aç yatıyorum ponicim(
Bnde sadece buğday aticamAyran detoksunu bende yapayım çarşamba ve perşembe 2 günlükmüş bende şimdi baktım sende görünce güzele benziyo. Yalnız haşlanmış nohutu hiç sevmem ben acaba ben haşlanmış bığdayı 4 yerine 6 kaşık katsam olurmuki?
Keşke akşam pilav yiceğine sabah ekmek yeseydin cnm
Tebrikler cnm bnmKusura bakmayın gündüz dışardaydım akşam da misafir vardı pek gelemedim. Bugün kendime yaptığım eziyeti anlatayım size. Misafir haber edince gelmeye buzlukta tuzlu kurabiyemiz vardı annemde yanına tatlı bir şeyler olsa dedi ve ben ıslak kek yaptım hemde bayılırım. Kokusunu bolca çektim neyseki koku kilo yapmıyorşaka bi yana içim gitti. Misafir bi geldi adamlar da kadayıf getirmiş ayy normalde şerbetli tatlı sevmeyen ben eridim resmen.
Normalde çok iradesizim inanın siz aklıma geldiğiniz için ikisinden de bi çatal bile yemedim iyi ki varsınız
Kusura bakmayın gündüz dışardaydım akşam da misafir vardı pek gelemedim. Bugün kendime yaptığım eziyeti anlatayım size. Misafir haber edince gelmeye buzlukta tuzlu kurabiyemiz vardı annemde yanına tatlı bir şeyler olsa dedi ve ben ıslak kek yaptım hemde bayılırım. Kokusunu bolca çektim neyseki koku kilo yapmıyorşaka bi yana içim gitti. Misafir bi geldi adamlar da kadayıf getirmiş ayy normalde şerbetli tatlı sevmeyen ben eridim resmen.
Normalde çok iradesizim inanın siz aklıma geldiğiniz için ikisinden de bi çatal bile yemedim iyi ki varsınız
Onu kaçırmışım cnmSabah ekmek yedim cnm bi dilim çavfaarlı ekmek
Süpersin tatlım işte takım ruhu buKusura bakmayın gündüz dışardaydım akşam da misafir vardı pek gelemedim. Bugün kendime yaptığım eziyeti anlatayım size. Misafir haber edince gelmeye buzlukta tuzlu kurabiyemiz vardı annemde yanına tatlı bir şeyler olsa dedi ve ben ıslak kek yaptım hemde bayılırım. Kokusunu bolca çektim neyseki koku kilo yapmıyorşaka bi yana içim gitti. Misafir bi geldi adamlar da kadayıf getirmiş ayy normalde şerbetli tatlı sevmeyen ben eridim resmen.
Inşallah cnm Ama o bulgur olmasa Sabah daha çok mutlu olacaktın eminimBen yatıyorum kızlar herkese iyi geceler. Herkes rüyasında en sevdiği şeyleri yesin. Sabah için çok heyecanlıyım inş bu akşam yediği bulgurlar sabah beni mutsuz etmez.
Sende Süpersin ablacım az daha dayanValla bende çok açım
Başka zaman olsa çoktan yemiştim
Bide eşim şu anda patates kavurması yiyorki
Çok severim
Annem yarına taze fasulye ya da bezelye yapacakmış fikir olsun diye yazdımBenim yarım akşam yemeğe misafirim var
Ne yemek yapayım akıl verin
Ama fazla uğraşmalı yemek yapacak halim yok
Yarında spor yapabilirmiyim bilmiyorum
Ev işi alışveriş yemek, akşamda işe gidecem
Sağol cnmSende Süpersin ablacım az daha dayan
Inşallah fasülye yapar tatlımAnnem yarına taze fasulye ya da bezelye yapacakmış fikir olsun diye yazdım
En gıcık olduğum tip oylesinin yemek yerken vuracan kafasına ise yaramıyor zaten yeme diye
Kusura bakmayın gündüz dışardaydım akşam da misafir vardı pek gelemedim. Bugün kendime yaptığım eziyeti anlatayım size. Misafir haber edince gelmeye buzlukta tuzlu kurabiyemiz vardı annemde yanına tatlı bir şeyler olsa dedi ve ben ıslak kek yaptım hemde bayılırım. Kokusunu bolca çektim neyseki koku kilo yapmıyorşaka bi yana içim gitti. Misafir bi geldi adamlar da kadayıf getirmiş ayy normalde şerbetli tatlı sevmeyen ben eridim resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?