- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.841
tatilde bunada şükür diyelim cnmGunaydin kizlar ben bugun sabitim,buna da sukur cunku buraya geldigimden beri dogru duzgun tuvalete cikamiyorum.sizler insallah guzel eksiler gorursunuz:)
Cnm ıslak saçla yatmak hiç doğru değil boyunların tutulur baş ağrın olur zamanlaKızlar ben de sabitim. .
Valla arti çıkacam diye ödüm koptu sevindim açıkçası.
Bu arada dün gece banyo yapmıştım saçlarım ıslak yattım hâlâ ıslak tartıya etki eder mi ki
cumartesi cıssların olduğu için güzel eksi tatlımKızlar herkese hayırlı güzel bir hafta olsun. Yarışımızı unutmayalım. RakibemAdaisyLove atalım üzerinizden şu küsüratları inşallah.
Ben 200 gr vermişim 81.200 geldim.
AblaMefkurem lahanaya devam ediyorum iyi gelmiş bana
Kızzzz elif tuu tuuu maşallahEvet kızlar kili bildirimi yapıyorum.
Cuma : 81.7
Bugün : 79.7
Yani ----2 kg
Yupppiiiiiiii
eminim seninde cumaya çok güzel olacak cnm Zaten çok dikkatlisinBende eksi 200 deyim kizlar cumaya daha umutluyim insallah
Evet kızlar kili bildirimi yapıyorum.
Yani ----2 kg
Yupppiiiiiiii
Ahh canım kıskandım keşke fırsatım olsa söyle bir leslie yapıp üstüne bantta yurusem Ahhh ahh evi toparlayıp kuaföre gidecem sacimi boyicam kişisel temizlik vs..Spor dedin Canım çekti :) Bi Leslie yapim de gelim. Canım günler en tehlikeli Zaman'lar dikkat et yarışı düşün:)
İnşallah canım benimMefkuş dün ćok zorladı ama bu gün sebze daha iyi geçer diye ümit ediyorum. Bakalım.
Elifcim tarifler için teşekkür ederim. En kısa zamanda deniyeceğim.
Sabit olsun d kuzum artı olmasın. Cumaya eksi göreceğizin işaretidir bu.
Günaydın canım.
Olsun nehirim cumaya eksi görürsün.
Vayyyyyyy süpersin canımmmm Kızzz cumaya 4 5 kilo okur bu Haaa :):)Evet kızlar kili bildirimi yapıyorum.
Yani ----2 kg
Yupppiiiiiiii
İnşallah canım hedefim var tutturmam lazım :)Canim bu demek oluyirki cumaya eksi olacaksin :)))
Gayet iyi canim tebrik ederimBende eksi 200 deyim kizlar cumaya daha umutluyim insallah
Abla dun çok yordu cadı kızım beni yatağa girdiğim gibi uyudum ay Allah korusun dahan dikkat etmek lazımtatilde bunada şükür diyelim cnm
Cnm ıslak saçla yatmak hiç doğru değil boyunların tutulur baş ağrın olur zamanla
Cumaya senden güzel bi eksi bekliyorum cnm
cumartesi cıssların olduğu için güzel eksi tatlım
Ama cumaya çok daha iyi olacak
Kızzzz elif tuu tuuu maşallah
Uçmuşun bebeğim
Tekrar 7 lere hoşgeldin
eminim seninde cumaya çok güzel olacak cnm Zaten çok dikkatlisin
Günaydın sultanimmm hadi bekliyoruz seni.Günaydınnnn fıstıklar
Meraktan önce size bakayım dedim daha tartılmadım
Waowvvvv rakibim Süpersin maşallah sana bu hafta sana rakip olmak iyi bi fikir değilmişEvet kızlar kili bildirimi yapıyorum.
Yani ----2 kg
Yupppiiiiiiii
Vayy süper canım ne romantik nisanlin varmış maşallah Allah nazarlardan saklasin bizim kocisler kütük biraz :):)kızlar bu arada nişanlım 14 şubat için 12 si yola çıkışlı 3 günlük uludağ tatili ayarlamış biraz iyi geldi bana sanırım :)
Tebrik ederim canımBende -200 deyim kizlar
Sen istedikten sonra tabiki olabilirsin cnmgünaydın kızlar hepinize :)
bu cuma bende listeye dahil olabilirmiyimm bilemedim pek sanmıyorum ama olabilirsem olucam
Ohhh aşk tazelenecek desenekızlar bu arada nişanlım 14 şubat için 12 si yola çıkışlı 3 günlük uludağ tatili ayarlamış biraz iyi geldi bana sanırım :)
Buda çok güzel cnmBende -200 deyim kizlar
Teşekkür ederiz cnm hepimiz için inşallah
Buda çok güzel cnm
Hem geçen hafta az verdiğine göre bu hafta daha iyi vereceksin
Waaaaaay süpersin 7li rakamları gördün devamı gelir inşallah cumaya bomba bekliyoruz senden :)Evet kızlar kili bildirimi yapıyorum.
Yani ----2 kg
Yupppiiiiiiii
İnşallah Canım :)Bende eksi 200 deyim kizlar cumaya daha umutluyim insallah
İnşallah abla cumaya bomba olurum:) :)tatilde bunada şükür diyelim cnm
Cnm ıslak saçla yatmak hiç doğru değil boyunların tutulur baş ağrın olur zamanla
Cumaya senden güzel bi eksi bekliyorum cnm
cumartesi cıssların olduğu için güzel eksi tatlım
Ama cumaya çok daha iyi olacak
Kızzzz elif tuu tuuu maşallah
Uçmuşun bebeğim
Tekrar 7 lere hoşgeldin
eminim seninde cumaya çok güzel olacak cnm Zaten çok dikkatlisin
Tebrikler Canım cumaya süper giricez:)Bende -200 deyim kizlar
İnşallah diğer günler bol eksiler gelir canımYa benim moralim bozuldu kızlar
Sadece -200 açıkçası büyük bi rakam bekliyordum çünkü çok dikkat etmiştim neyse en azından eksi
Abla çok iyi tebrikler darısı başıma :) :)Sıra bendeee
Cuma 77.4
Bugün 75.7
Fark 1.7
Cuma günkü waffeldan sonra cumartesi 78 küsürleri görmüştüm
Bu güne çok şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?