- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.881
Oooo süpersin tatlım-1300 deyim inş böyle devam eder cumaya kadar
Slm tatlımSelamlar yarışmaya katılabilir miyim?
Slm tatlım
Kendini tanıtırmısın
Tatlım ilk sayfada kurallar var oku kabul edersen devam edersin86.1 kiloyum yaklaşık 2 ay önce 95-96 falandım boy 1.69 . hedefim verebildiğim kadar kilo vermek
19 yaşındayım
Evet abla bende zaten şimdi düşündüm doğum günüme kadar bulguru da yasakladım kendime.Elifim doprusunu istersen böyle olacağını tahmin etmiştim çünkü bulgur sanada yaramıyor
Inşallah cumaya en az -1 olacak
Ben de öyleyim canım çok tartisirim bagiririm çingeneye dönerim resmen :):)Bende hep hastanelerde hemşire veya doktorla tartışırım. Onlar da kendincd haklıdır. Ama söz konusu çocuklarımız olunca ben kendi adıma söyliyeyim biraz asabi oluyorum.
Canım maşallah senin metoya çabuk toparlarsın.
Aaaaa. Güzel bir jest yapmış.
86.1 kiloyum yaklaşık 2 ay önce 95-96 falandım boy 1.69 . hedefim verebildiğim kadar kilo vermek
19 yaşındayım
Bugünde gece 3 te uyuduğumdan sabah 11 de kalktım tatil diye rehavete kapılmamam lazım. Artık inşallah en geç 8 de uyanıp yürüyüş yapıcam pzt ye kadar.
Bende aynıyım canım. Bir sefer hastanede ameliyat hemşiresi istemißtim.Ben de öyleyim canım çok tartisirim bagiririm çingeneye dönerim resmen :):)
86.1 kiloyum yaklaşık 2 ay önce 95-96 falandım boy 1.69 . hedefim verebildiğim kadar kilo vermek
19 yaşındayım
okuyorum ama evdeyim yurtta kalmıyorum kabul ediyorum.Tatlım ilk sayfada kurallar var oku kabul edersen devam edersin
En 1.kural bol paylaşım ve Kilo vermek
Evdemisin okuyomusun
Maşallah canım güzel vermissin. Hoşgeldin canım.
Girmiyorum canım. 77 ile ayrılmıştım.
Düzensizlikte şißlik yapıyor canım.
canım hoşgeldin ben burcu 24yaşımdayım 4 aylık bi prensesim var hemşireyim. inş. hedefine hemen ulaşırsın
İsmin neydi tatlımokuyorum ama evdeyim yurtta kalmıyorum kabul ediyorum.
Ben ne yazıkki bugün yapamıcam heralde cnmkızlar nerdesinizz umarım spor yapıyorsunuzdurrrr
Ben ne yazıkki bugün yapamıcam heralde cnm
Ev işini bitirdim şimdi alışverişe gidiyorum
Gelincede yemek haxırlıcam akşama misafir var
Kızlar ben yoğun olacam pek gelemem Bilginize
İsmin neydi tatlım
Daha önce 4.takıma katılmışın orda listeye girmişmşydin
Bende Zühal 44 yaşında 3 çocuk annesiyim
Almanyada yaşıyorum
Herkesin kilosu boyu profilinde yazıyor
Sende öyle yaparsan iyi olur
Okulun yoğun olur heralde inşallah yeterli paylaşım yapabilirsin
Pazartesi ve cuma tartı günümüz
Cuma liste için pazartesi ara kontrol için tartılıyoruz
Sağol tatlımben yaptım kaptancım umarım devamı gelir çünkü yarın arkadaşım gelebilir çarşambada ben arkadaşa gidiccem ama mutlaka sporumu yapıp gidicem sana kolay gelsin ablacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?