Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Elifim doprusunu istersen böyle olacağını tahmin etmiştim çünkü bulgur sanada yaramıyor
Inşallah cumaya en az -1 olacak
Evet abla bende zaten şimdi düşündüm doğum günüme kadar bulguru da yasakladım kendime.

@elifce80 canım sen listeye girebiliyor musun bu hafta?

@seydan94 Şeydam senin adına çok sevindim inşallah bu tatil sana çok iyi gelecek :)

Bugünde gece 3 te uyuduğumdan sabah 11 de kalktım tatil diye rehavete kapılmamam lazım. Artık inşallah en geç 8 de uyanıp yürüyüş yapıcam pzt ye kadar.

Ben de öyleyim canım çok tartisirim bagiririm çingeneye dönerim resmen :):)

86.1 kiloyum yaklaşık 2 ay önce 95-96 falandım boy 1.69 . hedefim verebildiğim kadar kilo vermek
19 yaşındayım

Maşallah canım güzel vermissin. Hoşgeldin canım.

Girmiyorum canım. 77 ile ayrılmıştım.
Bugünde gece 3 te uyuduğumdan sabah 11 de kalktım tatil diye rehavete kapılmamam lazım. Artık inşallah en geç 8 de uyanıp yürüyüş yapıcam pzt ye kadar.

Düzensizlikte şißlik yapıyor canım.

okuyorum ama evdeyim yurtta kalmıyorum kabul ediyorum.
İsmin neydi tatlım

Daha önce 4.takıma katılmışın orda listeye girmişmşydin

Bende Zühal 44 yaşında 3 çocuk annesiyim
Almanyada yaşıyorum
Herkesin kilosu boyu profilinde yazıyor
Sende öyle yaparsan iyi olur

Okulun yoğun olur heralde inşallah yeterli paylaşım yapabilirsin
Pazartesi ve cuma tartı günümüz
Cuma liste için pazartesi ara kontrol için tartılıyoruz

Ben ne yazıkki bugün yapamıcam heralde cnm
Ev işini bitirdim şimdi alışverişe gidiyorum
Gelincede yemek haxırlıcam akşama misafir var

Kızlar ben yoğun olacam pek gelemem Bilginize

ben yaptım kaptancım umarım devamı gelir çünkü yarın arkadaşım gelebilir çarşambada ben arkadaşa gidiccem ama mutlaka sporumu yapıp gidicem sana kolay gelsin ablacımmmm

Anladım , yazarım ben de , yok orada devam etmedim listeye katılmadım . . bugün 86.1 çıktım tartıda :)

ben yaptım kaptancım umarım devamı gelir çünkü yarın arkadaşım gelebilir çarşambada ben arkadaşa gidiccem ama mutlaka sporumu yapıp gidicem sana kolay gelsin ablacımmmm
Sağol tatlım
Spor yapamasan bile sakın kaçamak düşünme Tatlıcım misafilikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…