Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar yıldıza siz söylermisiniz profiline kilosunu nasıl yazacağını benim çıkmam gerekiyor

Kızlar 3 gündür bir öğünüm lahana çorbası oluyor ve rezene çayı içiyorum. Kızım iki gündür meme emerken ağlıyor lahana çorbası gaz mı yapıyor sütün tadını mı değiştiriyor acaba. Bi iki gün lahanayı bırakacağım ondan mı değil mi anlamak için. Ara öğünlerde domates çorbası içeyim diyorum sizce?

selam bayanlar ben 3. takımdan emine. bugün benim dogum günüm size pasta getirdim duydum ki siz pastayı çok severmişsiniz

Eklentiler

• pastam.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 47
Ben ne yazıkki bugün yapamıcam heralde cnm
Ev işini bitirdim şimdi alışverişe gidiyorum
Gelincede yemek haxırlıcam akşama misafir var

Kızlar ben yoğun olacam pek gelemem Bilginize
Allah kolaylık versin ablacım.
selam bayanlar ben 3. takımdan emine. bugün benim dogum günüm size pasta getirdim duydum ki siz pastayı çok severmişsiniz
Canım iyi ki doğdun, mutlu yıllar :) fakat sen yanlış duymuşsun bizim takım şekerli şeylerden hele hamur işlerinden hiç hoşlanmaz tarzımız değil yani keşke gelirken salata, yoğurt falan getirseydin

Canimcim sen hem.emziriosun hemde detoks diyet mi yapiyorsun. Sutunun kalitesi dusmustur kizina doyuruu gelmiodur ve mutlaka gaz yapmistir. Yanida vorba filan icersen lahana detoksu bi ise yaramio cnm

Canim.sizin takim elinde kahve bekliyo bemce. Bu arada dogum gunj kutlu olsun

86.1 kiloyum yaklaşık 2 ay önce 95-96 falandım boy 1.69 . hedefim verebildiğim kadar kilo vermek
19 yaşındayım
Hoşgeldin canım erken önlem alman çok iyi olmuş çok gençsin hızlı verirsin. Inşallah hedefine ulaşırsın :)

Canım iyi ki doğdun, mutlu yıllar :) fakat sen yanlış duymuşsun bizim takım şekerli şeylerden hele hamur işlerinden hiç hoşlanmaz tarzımız değil yani keşke gelirken salata, yoğurt falan getirseydin
Canim.sizin takim elinde kahve bekliyo bemce. Bu arada dogum gunj kutlu olsun

sagolun kızlar teşekkür ettim :) akşam da börek getirem size yada bol kalorili mayonezli salata

Maşalah sohbet almış başını gitmiş şu günüm geçse de ben de sohbete katısam çok özledim bu arada bugün çok övgü aldım herkes çok zayıflamışsın yeter verme artık dedi ben de olmaz verecem dedim daha var ama çok sevindim sacimi da boyadım kendime geldim biraz mutlu hissettim :)

Nehirim ben de boyatmak istiyoum ama emzirirken cesaret edemiyorum. Neyle boyattın organik falan mı

Kızım uyurken menümü yazayım.
9.30 1 bardak nescafe 3 kuru incir
10.10 1 kk peynir 6 zeytin 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
12.0 1 armut
Öğlen saate bakmadım hiç 1 şiş ızgara tavuk 1 şiş et 1 bardak ayran
18.00 hamsi tava yağsız mısır unu yla (buldum sonunda ) salata
Su 2 lt tamamlarim
Spor 60 dk yürüyüş

Nehirim ben de boyatmak istiyoum ama emzirirken cesaret edemiyorum. Neyle boyattın organik falan mı
Canım ben ombre yaptım diplere degdirmeden çok güzel oldu eşim gelsin arkadan foto çeker atarım organik değil valla açıcı kullanıldı yapan arkadaşım o yüzden çok özendi.
Hiç korkma canım yeter ki bebiş boya yaparken yanında olmasın kokuyu solumasin hiç bişey olmaz inan 1 saat sürmedi işlem

Gayet iyi canim afiyet olsun

Cumaya sakla.bu yemekleti canim sizi ezip gecince depresyona girip.yiyebilirsiniz
Yok Canım detoks yapmıyorum öğle aralarında çorba içeyim dedim lahana çorbası yaptım o da gaz yaptı herhalde. Dediğin gibi emzirdiğim için herşeyden yemeğe çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…