- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.901
Nasıl yazacağım :)
Allah kolaylık versin ablacım.Ben ne yazıkki bugün yapamıcam heralde cnm
Ev işini bitirdim şimdi alışverişe gidiyorum
Gelincede yemek haxırlıcam akşama misafir var
Kızlar ben yoğun olacam pek gelemem Bilginize
Canım iyi ki doğdun, mutlu yıllar :) fakat sen yanlış duymuşsun bizim takım şekerli şeylerden hele hamur işlerinden hiç hoşlanmaz tarzımız değil yaniselam bayanlar ben 3. takımdan emine. bugün benim dogum günüm size pasta getirdimduydum ki siz pastayı çok severmişsiniz
Kızlar 3 gündür bir öğünüm lahana çorbası oluyor ve rezene çayı içiyorum. Kızım iki gündür meme emerken ağlıyor lahana çorbası gaz mı yapıyor sütün tadını mı değiştiriyor acaba. Bi iki gün lahanayı bırakacağım ondan mı değil mi anlamak için. Ara öğünlerde domates çorbası içeyim diyorum sizce?
selam bayanlar ben 3. takımdan emine. bugün benim dogum günüm size pasta getirdimduydum ki siz pastayı çok severmişsiniz
Hoşgeldin canım erken önlem alman çok iyi olmuş çok gençsin hızlı verirsin. Inşallah hedefine ulaşırsın :)86.1 kiloyum yaklaşık 2 ay önce 95-96 falandım boy 1.69 . hedefim verebildiğim kadar kilo vermek
19 yaşındayım
Canım iyi ki doğdun, mutlu yıllar :) fakat sen yanlış duymuşsun bizim takım şekerli şeylerden hele hamur işlerinden hiç hoşlanmaz tarzımız değil yanikeşke gelirken salata, yoğurt falan getirseydin
Canim.sizin takim elinde kahve bekliyo bemce. Bu arada dogum gunj kutlu olsun
sagolun kızlar teşekkür ettim :) akşam da börek getirem sizeyada bol kalorili mayonezli salata
selam bayanlar ben 3. takımdan emine. bugün benim dogum günüm size pasta getirdimduydum ki siz pastayı çok severmişsiniz
sagolun kızlar teşekkür ettim :) akşam da börek getirem sizeyada bol kalorili mayonezli salata
SAGOL CANIMMİyiki dogdun canim mutlu yillar:))
Bu tarz yemekler bizde alerji yapiyor canim cok sagol biz almayalim ama.cuma olabilir :))))
Nehirim ben de boyatmak istiyoum ama emzirirken cesaret edemiyorum. Neyle boyattın organik falan mıMaşalah sohbet almış başını gitmiş şu günüm geçse de ben de sohbete katısam çok özledimbu arada bugün çok övgü aldım herkes çok zayıflamışsın yeter verme artık dedi ben de olmaz verecem dedim daha var ama çok sevindim sacimi da boyadım kendime geldim biraz mutlu hissettim :)
Canım ben ombre yaptım diplere degdirmeden çok güzel oldu eşim gelsin arkadan foto çeker atarım organik değil valla açıcı kullanıldı yapan arkadaşım o yüzden çok özendi.Nehirim ben de boyatmak istiyoum ama emzirirken cesaret edemiyorum. Neyle boyattın organik falan mı
Kızım uyurken menümü yazayım.
9.30 1 bardak nescafe 3 kuru incir
10.10 1 kk peynir 6 zeytin 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
12.0 1 armut
Öğlen saate bakmadım hiç 1 şiş ızgara tavuk 1 şiş et 1 bardak ayran
18.00 hamsi tava yağsız mısır unu yla (buldum sonunda ) salata
Su 2 lt tamamlarim
Spor 60 dk yürüyüş
Cumaya sakla.bu yemekleti canim sizi ezip gecince depresyona girip.yiyebilirsiniz
Yok Canım detoks yapmıyorum öğle aralarında çorba içeyim dedim lahana çorbası yaptım o da gaz yaptı herhalde. Dediğin gibi emzirdiğim için herşeyden yemeğe çalışıyorum :)Canimcim sen hem.emziriosun hemde detoks diyet mi yapiyorsun. Sutunun kalitesi dusmustur kizina doyuruu gelmiodur ve mutlaka gaz yapmistir. Yanida vorba filan icersen lahana detoksu bi ise yaramio cnm
Canim.sizin takim elinde kahve bekliyo bemce. Bu arada dogum gunj kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?