- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.921
Bende ombre yaptırıcaktım ama bugün tv8de Bi program başladı kocaları kadınları değiştiriyor oradaki sunucu kızın saçı çok hoşuma gitti ondan da yaptırabilirim. Fotoyu unutma Can'ım bana da fikir olsun:))Canım ben ombre yaptım diplere degdirmeden çok güzel oldu eşim gelsin arkadan foto çeker atarım organik değil valla açıcı kullanıldı yapan arkadaşım o yüzden çok özendi.
Hiç korkma canım yeter ki bebiş boya yaparken yanında olmasın kokuyu solumasin hiç bişey olmaz inan 1 saat sürmedi işlem
Güle güle kullan vnm bence en kullanışlı model ombre çok iyi bi seçim. Bende geçen sene mayısta yaptırmıştım hala görenler yenimi boyattın diyo uçlarından azar azar aldırıyorum boya yine kaşıyo. Yalnız ben 4 saatte yaptırmıştım seninki iyiymiş...Canım ben ombre yaptım diplere degdirmeden çok güzel oldu eşim gelsin arkadan foto çeker atarım organik değil valla açıcı kullanıldı yapan arkadaşım o yüzden çok özendi.
Hiç korkma canım yeter ki bebiş boya yaparken yanında olmasın kokuyu solumasin hiç bişey olmaz inan 1 saat sürmedi işlem
Çok düşüncelisin canımcım sen onu bize cuma getir de 1.liğimizi kutlarken yeriz cicim :) :)selam bayanlar ben 3. takımdan emine. bugün benim dogum günüm size pasta getirdimduydum ki siz pastayı çok severmişsiniz
Benim dipler sıkıntı. Doğumdan önce zaten kalan boyalar ombre gibi :) ama beyazlarım çok o yüzden sordum. Güle güle kullan tatlımCanım ben ombre yaptım diplere degdirmeden çok güzel oldu eşim gelsin arkadan foto çeker atarım organik değil valla açıcı kullanıldı yapan arkadaşım o yüzden çok özendi.
Kızım uyurken menümü yazayım.
9.30 1 bardak nescafe 3 kuru incir
10.10 1 kk peynir 6 zeytin 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
12.0 1 armut
Öğlen saate bakmadım hiç 1 şiş ızgara tavuk 1 şiş et 1 bardak ayran
18.00 hamsi tava yağsız mısır unu yla (buldum sonunda ) salata
Su 2 lt tamamlarim
Spor 60 dk yürüyüş
Gurur yıkıcı Bi program Adam karısına şuranı beğenmiyorum oranı düzelt diyor bu konuda hoş değil ama sunucu kızın saçını çok sevdimAdaisyLove canim bende yaptircam ombre resim bkliyorum
Bayankokosh ay o ne kadar salakca bi program ya
Güzel menü Can'ımKızım uyurken menümü yazayım.
9.30 1 bardak nescafe 3 kuru incir
10.10 1 kk peynir 6 zeytin 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
12.0 1 armut
Öğlen saate bakmadım hiç 1 şiş ızgara tavuk 1 şiş et 1 bardak ayran
18.00 hamsi tava yağsız mısır unu yla (buldum sonunda ) salata
Su 2 lt tamamlarim
Spor 60 dk yürüyüş
Akşam çok acıkmazsın inşallah Canım. Poğaça kilo yapmasın Dileklerimle:))Ben bugün cız yedim menümü yazayım...
Sabah 12.00
Az yumurta çok az tereyağlı
7 zeytin (zeytine takmış durumdayım
Bi dilim çavdar
Öğle 3.00
Bi poğaça yedim komşuda boyutu küçüktü
Akşam
Şimdilik aç değilim poğaça tok tuttu zaten eşimede kuru fasulue yaptım yiyemem
Çok çok açıkırsam 7-7.30 gibi 2 kaşık müsli yerim tok tutuyor beni
Su 2 olur
Spor 30 dk kol höbek ve boyun egzersizleri
Bide 3 mile lesli yapmayı düşünüyorum
Ben bugün cız yedim menümü yazayım...
Sabah 12.00
Bi dilim çavdar
Öğle 3.00
Akşam
Su 2 olur
Teşekkür ederim canımGayet iyi canim afiyet olsun
Ben de uzun zamandır istiyordum canım fikrim değişmeden yapim dedim çok beğendim amaBende ombre yaptırıcaktım ama bugün tv8de Bi program başladı kocaları kadınları değiştiriyor oradaki sunucu kızın saçı çok hoşuma gitti ondan da yaptırabilirim. Fotoyu unutma Can'ım bana da fikir olsun:))
Oooo 4 saat çökmüş ya benim 1 saat sürdüGüle güle kullan vnm bence en kullanışlı model ombre çok iyi bi seçim. Bende geçen sene mayısta yaptırmıştım hala görenler yenimi boyattın diyo uçlarından azar azar aldırıyorum boya yine kaşıyo. Yalnız ben 4 saatte yaptırmıştım seninki iyiymiş...
Sağol canım yapabilirsin bence bir sıkıntı olmaz benim arkadaş doğum yaptım 40 i cikmadan boyadı onun de beyazı çoktuBenim dipler sıkıntı. Doğumdan önce zaten kalan boyalar ombre gibi :) ama beyazlarım çok o yüzden sordum. Güle güle kullan tatlım
Tamam canım eşim geldi geri gitti maça gelince :)AdaisyLove canim bende yaptircam ombre resim bkliyorum
Bayankokosh ay o ne kadar salakca bi program ya
Sağol bebegimÇok güzel tatlım
Canım aksami boş geçme bence yoğurt müsli ye bişeylerBen bugün cız yedim menümü yazayım...
Sabah 12.00
Bi dilim çavdar
Öğle 3.00
Akşam
Su 2 olur
Teşekkür ederim canımGüzel menü Can'ım
SAGOL CANIMM
SENİN HEDEFE AZ KALMIŞ TABİİİ. CUMA OLABILIR DİYO YA :d
Maşalah sohbet almış başını gitmiş şu günüm geçse de ben de sohbete katısam çok özledimbu arada bugün çok övgü aldım herkes çok zayıflamışsın yeter verme artık dedi ben de olmaz verecem dedim daha var ama çok sevindim sacimi da boyadım kendime geldim biraz mutlu hissettim :)
kiz onu bende izledim bende cok begendim kizin sacini:)))Bende ombre yaptırıcaktım ama bugün tv8de Bi program başladı kocaları kadınları değiştiriyor oradaki sunucu kızın saçı çok hoşuma gitti ondan da yaptırabilirim. Fotoyu unutma Can'ım bana da fikir olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?