- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.641
Benimde bugün canım bişey istemiyorTemizlikten sonra misafir geldi bana şimdi sizinleyim:))
Aynen yorgunum da. Kızım uyusa yatıcam hemenBenimde bugün canım bişey istemiyor
Havada yağmurlu, tam yatmalık
Akşam çok az tatlım hele emziren biri için hiç iyi değilKızlar menüm
Sabah 09.00 1 kk ezine 1 galeta 5zeytin 1yumurta
Ara 15 fındık
Öğle 13.001 tabak yoğurtlu çorba
Ara 1 Osmanlı kahvesi
Akşam 17.00 1 kase cacık başka bişey yemek istemedim
Kızlar ben eskiden çok çabuk kilo verirdim yani eskiden olsa 11 ocaktan beri yediklerimle 6-7 kilo verirdim kesin şimdi gram gram gidiyo. Doğum yaptığımdan beri regl olmadım ondan mı acaba yoksa diyetisyene de mi başlasam acaba
Su 2lt
Spor yok
Teşekkür ederim canım evet malesef çok geç başladım başım döndü zaten bayilacaktim. .Canım güne geç başlamışsın hemen iyileşir inşallah prensesin. Menün güzel Can'ım ama sütün azsa yeşillik daha çok ye istersen
Ahh ablam bugüne öyle bir heyecanlanmistim ki ..Ne yapıyosunuz kızlar
Gününüz nasıl geçiyor
Bide niye hiç hareketli değil burası
Tatlım Akşam çok az yanına salata yapsaydin bari ya da protein ağırlıklı bişey hatta geç değil hasla iki yumurta baharat koy üstüne yeKızlar menüm
Ara 15 fındık
Ara 1 Osmanlı kahvesi
Kızlar ben eskiden çok çabuk kilo verirdim yani eskiden olsa 11 ocaktan beri yediklerimle 6-7 kilo verirdim kesin şimdi gram gram gidiyo. Doğum yaptığımdan beri regl olmadım ondan mı acaba yoksa diyetisyene de mi başlasam acaba
Su 2lt
Spor yok
Ne yapıyosunuz kızlar
Gününüz nasıl geçiyor
Bide niye hiç hareketli değil burası
Inşallah bu gece rahat uyursunuz cnmTeşekkür ederim canım evet malesef çok geç başladım başım döndü zaten bayilacaktim. .
Evde yeşillik yok kolumu dahi kaldiramiyorum canım tüm gece 5 dk bile uyumadim.
Şimdi annem bende sağolsun o ilgileniyor bizimle yemeği o yapıyor kızım şimdi uyudu ben de dinleniyorum işte. Eşim de uyumadi hiç uykusuz haliyle ise gitti .
Ondan istesem bin türlü laf
Ahh ablam bugüne öyle bir heyecanlanmistim ki ..
Yarın inşallah uykusuzluk tan ödem toplayıp arti çıkmam hiç de tartılmadım
Tatlım Akşam çok az yanına salata yapsaydin bari ya da protein ağırlıklı bişey hatta geç değil hasla iki yumurta baharat koy üstüne ye
Tmm cnm sen çocuklarla ilgilenAbla ben ogleden sonra giremedim.oglum.huysuz kiziminda karni agriyor bugun esimde evde yani baya yogunim:)))
Menü güzel TatlıcımSelam kızlar bugünkü menüm:
Sabah:
07.00 1 elma, 3 ceviziçi.
08.00 -> Kahvaltı
2 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, domates-salatalık, 7 y.zeytin.
Öğlen -> 13.00
1 porsiyon kıymalı patlıcan yemeği, salata, 1 bardak ayran.
Akşam -> 17.30
2 parça ızgara tavuk göğsü, salata, ayran.
Spor: 2 mil Leslie
Su : 2 litre
Kızlar gözlerinizi kapatın ve zayıflayınca en çok hangi kiyafetin içinde olmak istediğinizi düşünün
Ben kırmızı dar bi abiye isterdim
Protein ağırlıklı ama sırf pro yapamadım acıkırım saldırırım diye korkttum abla. Bu hafta zaten alışma evremdi 2 ay aradan sonra, Elhamdüllilah hergün sporla ve kaçamaksız geçti Inşallah yarında -1 i bulucam diye ümit ediyorum.Menü güzel Tatlıcım
Ama hani sen bugün pro yapacaktın
Ben hayatımda hiç abiye giymedim. Bende dar kesim bi abiye giymek isterdim, siyah olmayanKızlar gözlerinizi kapatın ve zayıflayınca en çok hangi kiyafetin içinde olmak istediğinizi düşünün
Can'ım ben kızımı annemlere bıraktığımda sağoyordum sütümü önce birkaç dakika reddederdi iyice ağzına dayayınca emmeye başlardı. Bir poşeti doldurmak için kızım uyurken hangi göğsümü emmediyse onu sağıp buzgözüne koyardım biriktirirdim annem onu ısıtır ağzına dayayınca cip cup içmeye başlardı baktı doymuyor diğer poşeti ısıtırdı. Eğer bebişini bırakacaksan birkaç gün önceden sütünü sağmaya başla Canım depola buzgözüne. Bide mikrodalgada ısıtmasınlar içindeki yararlı maddelere zarar veriyormuş
Kızlar menüm
Ara 15 fındık
Ara 1 Osmanlı kahvesi
Su 2lt
Spor yok
Selam kızlar bugünkü menüm:
Sabah:
07.00 1 elma, 3 ceviziçi.
08.00 -> Kahvaltı
2 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, domates-salatalık, 7 y.zeytin.
Öğlen -> 13.00
1 porsiyon kıymalı patlıcan yemeği, salata, 1 bardak ayran.
Akşam -> 17.30
2 parça ızgara tavuk göğsü, salata, ayran.
Spor: 2 mil Leslie
Su : 2 litre
Kızlar gözlerinizi kapatın ve zayıflayınca en çok hangi kiyafetin içinde olmak istediğinizi düşünün
Gayet iyi canım senin menünde afiyet olsun. Bol eksi olsun yarına.Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
1 kk.peynir
1 dilim tb
Sekersiz cay
Ara 13.30
1 elma
Kucuk.mandalina
Aksam 18.00
3 yk taze fasulye
2 baget 2 kanat firinda
Salata
2 litre su
Spor yok.
Kap diye neye deniyor cnmAbla bende birtane guzel bi kece kap almak istiyorum cok seviyorum ama kilolarimdan dolayi alamadim 60 olunca alacam insallah :)))
Estağfurullah abla ara boy Pardesü yani tunikten uzun pardesüden kısa oluyor kaplar diz altında.Kap diye neye deniyor cnm
Biraz Cahill kaldım sanırım
Gayet iyi canım senin menünde afiyet olsun. Bol eksi olsun yarına.
Önemli olan düzenini oturtabilmen ve o disiplini sağlamak cnmProtein ağırlıklı ama sırf pro yapamadım acıkırım saldırırım diye korkttum abla. Bu hafta zaten alışma evremdi 2 ay aradan sonra, Elhamdüllilah hergün sporla ve kaçamaksız geçti Inşallah yarında -1 i bulucam diye ümit ediyorum.
Yeterince siyah ve bol giydik cnmBen hayatımda hiç abiye giymedim. Bende dar kesim bi abiye giymek isterdim, siyah olmayan
Inşallah girersin cnmncekinde mavi balik bi elbiseydi jedefim gemcayin kuzenin dugununde giymistim.
Bu sefer yine kuzenin dugunu var hedefim lacivert bi elbisem var ona girmek veya guze
Menü güzel bitanem hatta Sabah erken olduğu için Öğlende normal yemek yiyebilirdinSabah 09.30
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
1 kk.peynir
1 dilim tb
Sekersiz cay
Ara 13.30
1 elma
Kucuk.mandalina
Aksam 18.00
3 yk taze fasulye
2 baget 2 kanat firinda
Salata
2 litre su
Spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?