- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.661
Haaa tmm anladım cnmEstağfurullah abla ara boy Pardesü yani tunikten uzun pardesüden kısa oluyor kaplar diz altında.
Kesinlikle kendimi çok iyi hissediyorum ablacım sayenizde.Önemli olan düzenini oturtabilmen ve o disiplini sağlamak cnm
Eminim şimdi kendine daha çok güveniyosun ve iyi hissediyorsun
Inşallah böyle devam edecek
Yeterince siyah ve bol giydik cnm
Artık renkli bişeyler giyelim
Hem senin yaşına daha uygun olur
Aynen öyle :)Haaa tmm anladım cnm
Türkçesi kısa pardüsü yani
Önemli olan düzenini oturtabilmen ve o disiplini sağlamak cnm
Eminim şimdi kendine daha çok güveniyosun ve iyi hissediyorsun
Inşallah böyle devam edecek
Yeterince siyah ve bol giydik cnm
Artık renkli bişeyler giyelim
Hem senin yaşına daha uygun olur
Inşallah girersin cnm
Belki zayıflayınca o elbiseyi bile beğenmicen
Menü güzel bitanem hatta Sabah erken olduğu için Öğlende normal yemek yiyebilirdin
Kizlar ben kizi nasil biberone alistirabilirim ise baslicam alismasi lazim emerek uyuma isini cozerimde biberon nasil olcak emzik filan almadi hic
Kızlar gözlerinizi kapatın ve zayıflayınca en çok hangi kiyafetin içinde olmak istediğinizi düşünün
Ben kırmızı dar bi abiye isterdim
Ben hayatımda hiç abiye giymedim. Bende dar kesim bi abiye giymek isterdim, siyah olmayan
Bende jean pantolon giymek istiyorum şişmanladığımdan beri tayt üzerine büyüyen popomu kapatacak tunik giymekten bıktımOnu yapicam canim bi kesinlessin de sutum zaten masallah
Canim emziren kolay verio diolar ya yalan yani onda bi is var bende bu yediklerimle ortalama her hafta 800 vermem gerekiodu ama gordugun gibu tablo. Ve aksam menun cok az acikma sakin
Gayet guzel cnm afiyet olsun
Oncekinde mavi balik bi elbiseydi jedefim gemcayin kuzenin dugununde giymistim.
Bu sefer yine kuzenin dugunu var hedefim lacivert bi elbisem var ona girmek veya guzel.bir yesil veya kirmizi bir elbise
medela calma biberon var canim anne memesine en yakin biberon 60 tl biraz pahali
benimkide gogus ucum yok diye emmedi birde erken dogdu neler neler denedim lohusa depresyonuna girdim resmen bu yuzden ama surekli sagdim elktrkle sagma mknsyle sagip verdim bir hafta bu biberonu kullandim 34.gun bi mememi tuttu 2,5 ay sagdim
simdi tek memede olsa emiyor işte
sabah 9 30
iki dilim tb ekmek
kk peynir yumurta uc zeytin iki tk tahin pekmez
ogle 14 00
yarim simit
( avm deki butun yemekler ve esimin israrina ragmen yemedim )
aksam 18 00
bir tabak bamya yemegi
bir dilim cavdar ekmegi
salata
ara
iki incir vwya yogurt veya bir bardk sut icerim
su 2 lt
pzrsden beri hic tartilmadim yarın sabahi merakla bekliyorum :)
Bende önceden hiç kot pantolon giymedimBende jean pantolon giymek istiyorum şişmanladığımdan beri tayt üzerine büyüyen popomu kapatacak tunik giymekten bıktım
Sabah akşam güzel cnmsabah 9 30
iki dilim tb ekmek
kk peynir yumurta uc zeytin iki tk tahin pekmez
ogle 14 00
yarim simit
( avm deki butun yemekler ve esimin israrina ragmen yemedim )
aksam 18 00
bir tabak bamya yemegi
bir dilim cavdar ekmegi
salata
ara
iki incir vwya yogurt veya bir bardk sut icerim
su 2 lt
pzrsden beri hic tartilmadim yarın sabahi merakla bekliyorum :)
Zaten genç kız gibi olmuşsun tabi giydirmez eniştemiz sanaBende önceden hiç kot pantolon giymedim
Geçenlerde çarşıya çıktığımızda eşime yırtık kotlardan gösterdim alayımmı diye ters ters baktı
KKiskaniyordur ablaBende önceden hiç kot pantolon giymedim
Geçenlerde çarşıya çıktığımızda eşime yırtık kotlardan gösterdim alayımmı diye ters ters baktı
Bu yemek için israr edenleri hiç anlamıyorum zatenYa ben 16 Marta kadar cıss yemeyecektim ama yarın kuzenimin bebeğinin ilk doğumgünü. Zaten yardım için sabahtan gidecem mecburen abartmadan bir şeyler yerim sonra psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Kalabalıkta dikkat çekmekten de nefret ediyorum Ayy sanki ısrar ediyorlar da ne oluyor sanki ben yiyin onların midesine mi giriyor anlamıyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?