Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlikle kendimi çok iyi hissediyorum ablacım sayenizde. Zayıflayınca uzun bi süre siyah giymeyi de düşünmüyorum

Kızlar sizin orda saat 7

Çatal kaşıklar bırakılsın Yemeklerden elinizi ve gözünüzü çekin

Sıvılara birazdaha devam ama geç vakit fazla içmeyin ki sabaha kadar tamamen boşaltılsın

Ya ben 16 Marta kadar cıss yemeyecektim ama yarın kuzenimin bebeğinin ilk doğumgünü. Zaten yardım için sabahtan gidecem mecburen abartmadan bir şeyler yerim sonra psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Kalabalıkta dikkat çekmekten de nefret ediyorum Ayy sanki ısrar ediyorlar da ne oluyor sanki ben yiyin onların midesine mi giriyor anlamıyorum ki.

Simdi bende begenmiom abla o elbiseyi
Canim hic bisi istemedi abla bugun ya

Kizlar ben kizi nasil biberone alistirabilirim ise baslicam alismasi lazim emerek uyuma isini cozerimde biberon nasil olcak emzik filan almadi hic

medela calma biberon var canim anne memesine en yakin biberon 60 tl biraz pahali
benimkide gogus ucum yok diye emmedi birde erken dogdu neler neler denedim lohusa depresyonuna girdim resmen bu yuzden ama surekli sagdim elktrkle sagma mknsyle sagip verdim bir hafta bu biberonu kullandim 34.gun bi mememi tuttu 2,5 ay sagdim
simdi tek memede olsa emiyor işte

Kızlar gözlerinizi kapatın ve zayıflayınca en çok hangi kiyafetin içinde olmak istediğinizi düşünün

Ben kırmızı dar bi abiye isterdim

Ben hayatımda hiç abiye giymedim. Bende dar kesim bi abiye giymek isterdim, siyah olmayan

Bende jean pantolon giymek istiyorum şişmanladığımdan beri tayt üzerine büyüyen popomu kapatacak tunik giymekten bıktım

sabah 9 30
iki dilim tb ekmek
kk peynir yumurta uc zeytin iki tk tahin pekmez

ogle 14 00
yarim simit
( avm deki butun yemekler ve esimin israrina ragmen yemedim )

aksam 18 00
bir tabak bamya yemegi
bir dilim cavdar ekmegi
salata

ara
iki incir vwya yogurt veya bir bardk sut icerim

su 2 lt

pzrsden beri hic tartilmadim yarın sabahi merakla bekliyorum :)

Bakiyim canim bi olmazsa artik kasikla aloscak

Simit disinda gayet iyi bebegim

Bende jean pantolon giymek istiyorum şişmanladığımdan beri tayt üzerine büyüyen popomu kapatacak tunik giymekten bıktım
Bende önceden hiç kot pantolon giymedim

Geçenlerde çarşıya çıktığımızda eşime yırtık kotlardan gösterdim alayımmı diye ters ters baktı

Sabah akşam güzel cnm
Öğlende keşke bi ayran falan ekseydin çok kuru olmuş

Bence haftaya 1 mil Leslie ye başlayabilirsin artık

Kizlar sabahki menum 1 bucuk haslanmis.yumurta marul maydonoz 5 zeytin 1 dilim.ekmek

Oglen 1 kase madimak.corbasi
Sabahtan kalan yumurta vardi yarim onu ywdim

Aksam 5 kofte iki su bardagi auran
Su iki litre yada iki bucuk :))

Spir 40 dakika ama oglen yaptim
Bu kadar kizlar

@ayulduzz canim swninle olan yarisi gelecek haftaya erteliyorum.cunki haftaya benim regl haftam ve ben maalesef regl hsftasi neredeyse hic veremiyorum ama obur hafta kimdeye randevu verme bebisimmm tamammi

Bu yemek için israr edenleri hiç anlamıyorum zaten

Yarında fazla abartmamaya çalış cnm
Biliyosun senin vücutta benimki gibi kaçamakları affetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…