- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.601
ben haftada 1yapınca vucud alıstı öyle 1 2kılolar vermıyorum ama eksıye dusuyorum sımdı ne desem yalan olur cunku ben hep aksamları spor yaptıgım ıcın geelde tartıya sabah ödemli olarajk çıkmış oluyorum asıl sonuç yarın bellı olacak ablam
valla ablam ben senın dedıklerıne uyguludım bugun oglen haslanmıs yumurta akşamada tavuk dusunuyorum:)Tatlım tavuk türü bişeylerde yiyebilirsin
Bugün pro ağırlıklı yersen daha iyi sonuç alırsın
Detoksları sık sık yapmak iyi değil bitanemben haftada 1yapınca vucud alıstı öyle 1 2kılolar vermıyorum ama eksıye dusuyorum sımdı ne desem yalan olur cunku ben hep aksamları spor yaptıgım ıcın geelde tartıya sabah ödemli olarajk çıkmış oluyorum asıl sonuç yarın bellı olacak ablam
Tabiki olur cnmvalla ablam ben senın dedıklerıne uyguludım bugun oglen haslanmıs yumurta akşamada tavuk dusunuyorum:)
Bu konuda yardımcı olamıcam bebişimKizlar ben kizi nasil biberone alistirabilirim ise baslicam alismasi lazim emerek uyuma isini cozerimde biberon nasil olcak emzik filan almadi hic
Sadece 300 gr ama bunada şükür...
Benim kızım da emzik almıyor ve göğsümde uyuyor hep o yüzden yardımcı olamayacağım Canım bende de aynı dert olduğu içinKizlar ben kizi nasil biberone alistirabilirim ise baslicam alismasi lazim emerek uyuma isini cozerimde biberon nasil olcak emzik filan almadi hic
Vallah cnm benim oğlum hiç hemmedi 50 gün falan emdi ama doğduğundan beri biberon aldığı için nasıl alıştırılabilir bilemiyorum.Kizlar ben kizi nasil biberone alistirabilirim ise baslicam alismasi lazim emerek uyuma isini cozerimde biberon nasil olcak emzik filan almadi hic
Demekki sana fazla yaramadıSadece 300 gr ama bunada şükür...
Benim kızım da emzik almıyor ve göğsümde uyuyor hep o yüzden yardımcı olamayacağım Canım bende de aynı dert olduğu için
Tm abla sabah yumurta yedim zeytin domates yedim küçük bidilimde ekmek şimdi yürüyüşten geldim ara yapma ihtiyacı hissediyorum ama pro ara ne olabilir. Birde akşam köfte yapıcam nasıl yapmam ve nekadar yemem konusunda biligin varsa benle paylaşıtmısın???Demekki sana fazla yaramadı
Olsun tecrübe etmiş oldun
Bugünde pro ağırlıklı yap
Cnm ablamında oğlu emiyordu ablam işe başladığı için sağma makinası aldı otomatik ama manuelleride var. Ablamın aldığında küçük zararlı olmayan plastikten kaplar vardı. İşyerinde her sağdığını onun içine koyuyodu. Akşam eve götürüyodu difrize atıyodu. Ertesi gün kayınvalidesi onları çocuk için ısıtıyodu. Tabi mama takviyeside aldı 1. Aydan sonra. Ama 3.4 ay böyle yaptı.Ise baslicam sanirim bi dahaki ay maddi acidan sıkısmaya baslicaz da emerek uyuma isine cozum bulurumda anne sutu isini nasi yapacaz bilmiuorum
Arada pro olarak sadece yoğurt ayran süt olurTm abla sabah yumurta yedim zeytin domates yedim küçük bidilimde ekmek şimdi yürüyüşten geldim ara yapma ihtiyacı hissediyorum ama pro ara ne olabilir. Birde akşam köfte yapıcam nasıl yapmam ve nekadar yemem konusunda biligin varsa benle paylaşıtmısın???
Bu konuda yardımcı olamıcam bebişim
Çünkü aradan 25 sene geçmiş inan hiç bişey hatırlamıyorum
Ama heralde anne memesine benzeyen biberonlar oluyormuş onları denesen
Işe başlamak zorundamısın keşke bebiş birazdaha büyüseydi
Cnm ablamında oğlu emiyordu ablam işe başladığı için sağma makinası aldı otomatik ama manuelleride var. Ablamın aldığında küçük zararlı olmayan plastikten kaplar vardı. İşyerinde her sağdığını onun içine koyuyodu. Akşam eve götürüyodu difrize atıyodu. Ertesi gün kayınvalidesi onları çocuk için ısıtıyodu. Tabi mama takviyeside aldı 1. Aydan sonra. Ama 3.4 ay böyle yaptı.
Tavuk göğsün yok abla bende onu baharatlayıp çok az yağda tavada pişirilmişini köfteden daha çok severim ama yokArada pro olarak sadece yoğurt ayran süt olur
Keşke tavuk göğsü yapsaydın kofteden daha tok tutardı
Ben artık köfteye ekmek koymuyorum
Biraz yulaf ezmesini hafif ıslatıyorum bide kıvam vermek için yulaf kepeği koyuyorum
Sonrda fırınkağıdana koyup fırında kızartıyom
Cnm alışır biberona sıkma canını sen zamanla olurSagip saklamak sknti degil canim kasik biberon nasi olacak doyacak mi bakalim hic bilemiyorum ki
Olsun tatlım menünüz sağlıklı ve kaçamaksız olsunda gerisi önemli değilTavuk göğsün yok abla bende onu baharatlayıp çok az yağda tavada pişirilmişini köfteden daha çok severim ama yokYaşadığımız yerde malesef markette yok.
Neyse biz köfteyi tanıdığımız biyere yaptırıyoruz ama ekmek koymuyolar daha çok et gibi zaten bende değin gibi yapayım sağol ablacım.
Herkesde hayat mücadelesi var cnm sen sıkma canınıMalesef abla ya bende hc istemiyorum ama borcumuz cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?