Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fitt_anne
Dilekcim senin detoks işe yaradımı
ben haftada 1yapınca vucud alıstı öyle 1 2kılolar vermıyorum ama eksıye dusuyorum sımdı ne desem yalan olur cunku ben hep aksamları spor yaptıgım ıcın geelde tartıya sabah ödemli olarajk çıkmış oluyorum asıl sonuç yarın bellı olacak ablam

Kizlar ben kizi nasil biberone alistirabilirim ise baslicam alismasi lazim emerek uyuma isini cozerimde biberon nasil olcak emzik filan almadi hic

Detoksları sık sık yapmak iyi değil bitanem
Mesela perşembe leri saf pro yaparsan da iyi sonuç alırsın
Bide sen genelde az yiyosun heralde
Sürekli az yemek metobolizmayı yavaşlatır
Benim önceden yaptığım haftanın 4-5 günü sağlıklı normal menü, kalan 1-2 günde birazdaha az yemekti

valla ablam ben senın dedıklerıne uyguludım bugun oglen haslanmıs yumurta akşamada tavuk dusunuyorum:)
Tabiki olur cnm
Tavuğun yanına ayran yada yoğurtta ekliyebilirsin
Bide tavuk göğsü en doğru seçim bana göre çünkü but falan baya yağlı oluyor

Kizlar ben kizi nasil biberone alistirabilirim ise baslicam alismasi lazim emerek uyuma isini cozerimde biberon nasil olcak emzik filan almadi hic
Bu konuda yardımcı olamıcam bebişim
Çünkü aradan 25 sene geçmiş inan hiç bişey hatırlamıyorum

Ama heralde anne memesine benzeyen biberonlar oluyormuş onları denesen
Işe başlamak zorundamısın keşke bebiş birazdaha büyüseydi

Benim kızım da emzik almıyor ve göğsümde uyuyor hep o yüzden yardımcı olamayacağım Canım bende de aynı dert olduğu için

Vallah cnm benim oğlum hiç hemmedi 50 gün falan emdi ama doğduğundan beri biberon aldığı için nasıl alıştırılabilir bilemiyorum.

Benim kızım da emzik almıyor ve göğsümde uyuyor hep o yüzden yardımcı olamayacağım Canım bende de aynı dert olduğu için

Ise baslicam sanirim bi dahaki ay maddi acidan sıkısmaya baslicaz da emerek uyuma isine cozum bulurumda anne sutu isini nasi yapacaz bilmiuorum

Demekki sana fazla yaramadı
Olsun tecrübe etmiş oldun
Bugünde pro ağırlıklı yap
Tm abla sabah yumurta yedim zeytin domates yedim küçük bidilimde ekmek şimdi yürüyüşten geldim ara yapma ihtiyacı hissediyorum ama pro ara ne olabilir. Birde akşam köfte yapıcam nasıl yapmam ve nekadar yemem konusunda biligin varsa benle paylaşıtmısın???

Ise baslicam sanirim bi dahaki ay maddi acidan sıkısmaya baslicaz da emerek uyuma isine cozum bulurumda anne sutu isini nasi yapacaz bilmiuorum
Cnm ablamında oğlu emiyordu ablam işe başladığı için sağma makinası aldı otomatik ama manuelleride var. Ablamın aldığında küçük zararlı olmayan plastikten kaplar vardı. İşyerinde her sağdığını onun içine koyuyodu. Akşam eve götürüyodu difrize atıyodu. Ertesi gün kayınvalidesi onları çocuk için ısıtıyodu. Tabi mama takviyeside aldı 1. Aydan sonra. Ama 3.4 ay böyle yaptı.

Arada pro olarak sadece yoğurt ayran süt olur

Keşke tavuk göğsü yapsaydın kofteden daha tok tutardı

Ben artık köfteye ekmek koymuyorum
Biraz yulaf ezmesini hafif ıslatıyorum bide kıvam vermek için yulaf kepeği koyuyorum
Sonrda fırınkağıdana koyup fırında kızartıyom

Malesef abla ya bende hc istemiyorum ama borcumuz cok

Sagip saklamak sknti degil canim kasik biberon nasi olacak doyacak mi bakalim hic bilemiyorum ki

Tavuk göğsün yok abla bende onu baharatlayıp çok az yağda tavada pişirilmişini köfteden daha çok severim ama yok Yaşadığımız yerde malesef markette yok.
Neyse biz köfteyi tanıdığımız biyere yaptırıyoruz ama ekmek koymuyolar daha çok et gibi zaten bende değin gibi yapayım sağol ablacım.

Olsun tatlım menünüz sağlıklı ve kaçamaksız olsunda gerisi önemli değil
Zaten bu haftayı genelde güzel geçirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…