- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.701
Azimli candan fıstıklarım
Bu haftayı hepimiz çok güzel geçirdik
Yarınki sonuç ne olursa olsun
Azminiz çabanız emekleriniz ve takım içi iletişiminiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Bu hafta iyi bi takım nasıl olur ve takım ruhunu tam anlamıyla yaşadığımızı düşüyorum
Tek yapmamız gereken sabah tartılıp buraya müjdeyi yazmak kaldı
Sabah emzikliler bebişlerini iyice doyursun
Kalkınca hoplayıp zıplaxıktan sonra wc de işinizi halledin ve cıbıldak olarak tartılın
Üstünüzde toka bile olmasın
Şimdiden eksileriniz hayırlı olsun
Bakalım bu hafta geçen haftaya göre nekadar hafiflemişiz
Yok yapmıyor o halde içim hemen:)Uyku problemi yapmıyorsa şekersiz az sütlü içebilirsin
Bende şimdi neskafe içiyom
O en kısa zaman pazartesi olsunmu fıstığımKesinlikle. Valla hepinizle ben de gurur duydum. Sonuç ne olursa olsun birlik olmanız çok güzel. En kısa zamanda döncem ben de inşallah
Güzelmiş cnm
Bunlar zaten günlük gşyebileğin şeyler
Hayalinde daha özel bi elbise yokmu
Gayet güzel cnm
Sende bu haftayı çok güzel geçirdin
Hadi bakalım hayırlısı fıstığım
Aman yarın dikkat sonra verdiklerinin yarısını 1 günde geri alırsın
Kızlar heralde bu menü kontrol cezasını kimse istemiyor
Bence sorumluluğunu bilen herkes zaten kurallara uyar buna gerek kalmaz
Yinede gözüm Üstünüzde bilesiniz
Bence 500 den fazla olacak Inşallah cnmSagol ablam benim insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz ben 500 den ne kadar fazla olursa raziyim abla:)))
Zeynepcim öğlen patates akşam yarma olmamış cnmKizlar bugunku menum,
SABAH:10.30 iki dilim tb ekmegi, 1 kk peynir, iki zeytin,yarim salatalik, iki uc kasik menemen,cay.
ÖĞLE: 14.00 dort bes kasik patates salatasi
AKŞAM: 18.00 bir kase yarma corbasi.
1.5 litre su, 30 dk yuruyus
O da pek kısa oldu sanki be gülümO en kısa zaman pazartesi olsunmu fıstığım
Yok yok değil cnmO da pek kısa oldu sanki be gülüm
Bari bi hafta dahaYok yok değil cnm
1 haftadır dinlendin yeter
Hem ipin ucu kaçmadan yakslayalım
Özledik Kızzz
Kizlar bugunku menum,
SABAH:10.30 iki dilim tb ekmegi, 1 kk peynir, iki zeytin,yarim salatalik, iki uc kasik menemen,cay.
AdaisyLove nehirim tatlım çok geçmiş olsun. Buna şükür. Eskiler der ya çocuğumun hastalığına mı huyunun değiştiğine mi yanayım diye. Bi süre huzursuzluğu devam eder. Sen moralini yüksek tut ve bol bol sıvı tüket ki sütün bollaşsın. İnşallah tez zamanda toparlanır.
İnşallah olur Can'ım 10 kilo vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın çarçabukOlmazmi abla mesela.tesettur elbise satan magazalarda cok guzel.elbiswlwr var onlari hiyince dumduz olmak istiyorum.mesela oram buram porrlemesin ama oda birgun olur insallah bide ayiptir soylemesi geceliklerim var giyince daha guzel dursun istiyorum ustumde abla
Yarma buğday mı oluyor güzel menü benceKizlar bugunku menum,
İnşallah anlam zaten şu an çok susadim tartı var diye icemiyorum :):) :) yoksa bayagi arti çıkıyor.Inşallah bu gece rahat uyursunuz cnm
Heyecanını kaybetme, yarın tartıda süper bi eksi göreceksin
Aynen öyle canım beni yordugu zamanlar kiziyordum şimdi hiç hali yok keşke hiç hasta olmasa da benin hep yorsa.AdaisyLove nehirim tatlım çok geçmiş olsun. Buna şükür. Eskiler der ya çocuğumun hastalığına mı huyunun değiştiğine mi yanayım diye. Bi süre huzursuzluğu devam eder. Sen moralini yüksek tut ve bol bol sıvı tüket ki sütün bollaşsın. İnşallah tez zamanda toparlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?