Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlikle. Valla hepinizle ben de gurur duydum. Sonuç ne olursa olsun birlik olmanız çok güzel. En kısa zamanda döncem ben de inşallah

Size bi kolaylık daha düşündüm

Mesajları sayarken 60 üstünü saymanıza gerek yok
60 +yazabilirsiniz
Ama az mesajı olanları bilelim
Gerçi bu hafta genelde herkes iyiydi

Kilo bildirimi

Geçen cuma
Bugün
Fark
Yüzde

Bu şekilde bildirim yapılırsa sevinirim

***9.TAKIM 451 Etap ***

Ariver(69.4
kartanesi58(67.8/

burcugncy(72.7/
masal3487(67/
Sevilumut (70.7/

Elifce1453 (89.2/

Bayankokosh (81.4/

9.takım genel ortalama:

Olmazmi abla mesela.tesettur elbise satan magazalarda cok guzel.elbiswlwr var onlari hiyince dumduz olmak istiyorum.mesela oram buram porrlemesin ama oda birgun olur insallah bide ayiptir soylemesi geceliklerim var giyince daha guzel dursun istiyorum ustumde abla
Güzelmiş cnm
Bunlar zaten günlük gşyebileğin şeyler
Hayalinde daha özel bi elbise yokmu

Sagol ablam benim insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz ben 500 den ne kadar fazla olursa raziyim abla:)))
Gayet güzel cnm
Sende bu haftayı çok güzel geçirdin

Hadi bakalım hayırlısı fıstığım
Aman yarın dikkat sonra verdiklerinin yarısını 1 günde geri alırsın

Sagol ablam benim insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz ben 500 den ne kadar fazla olursa raziyim abla:)))
Bence 500 den fazla olacak Inşallah cnm
Kizlar bugunku menum,

SABAH:10.30 iki dilim tb ekmegi, 1 kk peynir, iki zeytin,yarim salatalik, iki uc kasik menemen,cay.

ÖĞLE: 14.00 dort bes kasik patates salatasi

AKŞAM: 18.00 bir kase yarma corbasi.

1.5 litre su, 30 dk yuruyus
Zeynepcim öğlen patates akşam yarma olmamış cnm

AdaisyLove nehirim tatlım çok geçmiş olsun. Buna şükür. Eskiler der ya çocuğumun hastalığına mı huyunun değiştiğine mi yanayım diye. Bi süre huzursuzluğu devam eder. Sen moralini yüksek tut ve bol bol sıvı tüket ki sütün bollaşsın. İnşallah tez zamanda toparlanır.

Selam canim.niye gelmiyon giz gelsene ozledik seni bak

İnşallah olur Can'ım 10 kilo vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın çarçabuk

Kizlar bugunku menum,

SABAH:10.30 iki dilim tb ekmegi, 1 kk peynir, iki zeytin,yarim salatalik, iki uc kasik menemen,cay.

ÖĞLE: 14.00 dort bes kasik patates salatasi

AKŞAM: 18.00 bir kase yarma corbasi.

1.5 litre su, 30 dk yuruyus
Yarma buğday mı oluyor güzel menü bence

Inşallah bu gece rahat uyursunuz cnm

Heyecanını kaybetme, yarın tartıda süper bi eksi göreceksin
İnşallah anlam zaten şu an çok susadim tartı var diye icemiyorum :):) :) yoksa bayagi arti çıkıyor.
Kızımın ateşi düşmedi malesef abla en fazla 37.5 a düşüyor sonra yükseliyor yeniden.
Aynen öyle canım beni yordugu zamanlar kiziyordum şimdi hiç hali yok keşke hiç hasta olmasa da benin hep yorsa.

B burcugncy tatlım sen şimdiden sağmaya başla evde biraz bol sütün olsun seninki daha çok küçük sen gelene kadar bi poşet yetmez biberon da valla bebişin keyfine kalıyo biraz. Ben de çok telaşlandım biberoba alışırsa sütüm çok değil beni bırakır diye ama 2 aydır sorun yok şükür. Hatta b...dorun basit biberonunu kullanıyorum. İnşallah seninki de sorunsuz alışır sensizliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…