- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.141
çok sağol ablacım hemen denicem :)
Ooooh afiyet olsun lezzetli ve sağlıklııı
Sende akşamdan kuru meyveyi sıcak suyla ıslat cnmSonunda misafirlerim gitti. Bende kendimi çok şiş hissediyorum perşembeden beri tuvalete çıkmadım onunda etkisi olabilir reglim çok yaklaştı onunda etkisi olabilir bugün hiç tartılmadım moralim bozulmasın diye. Sabah tartılıcam inş. Ama çok korkuyorum. inş artı falan olmaz yada sabit. çok yorgunum belki yatabilirim kızlar. yatmazsam gelirim.
Hosbulduk mefkusum. 83.5 kg çıktımÇok geçmiş olsun cnm
Menü güzel ama öğlen yoğurtta olsa olurmuş
Menü güzel tatlım artık sporlara başla cnm
Güzel olmuş cnm
Hoşgeldinnnn
AdaisyLove
Nehirim sabah yediğin incirleri akşamdan 1 bar kaynar suda ıslat bardağın üstünüde kapat
Hatta sabah içine 1-2kş zeytinyağı koyabilirsin
Suyunu iç meyvesini ye
1 incir 40 kalori civarı
Sonunda misafirlerim gitti. Bende kendimi çok şiş hissediyorum perşembeden beri tuvalete çıkmadım onunda etkisi olabilir reglim çok yaklaştı onunda etkisi olabilir bugün hiç tartılmadım moralim bozulmasın diye. Sabah tartılıcam inş. Ama çok korkuyorum. inş artı falan olmaz yada sabit. çok yorgunum belki yatabilirim kızlar. yatmazsam gelirim.
Ben de menünü yorumlaamadan hemen tarife baktım çok güzel bişeye benziyor yapacam ben de abla :)Ben ekşili ve acılı yaptım yeşil soğanda koydum
Kendi adıma sevdim kısır gibi tstmin etti beni
Kızlar uzun aradan sonra menü yazayım bari :) listede değilim ama olsun en azından dikkat ederim buraya yazdığım için
Sabah 9 gibi
1 yumurtadan sucuklu omlet
Beyaz peynir
1 tatlı kaşığı sürme peynir
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Öğlen 15 gibi
Mercimek çorbası 1 buçuk kepçe
2 dilim tavuk
1 kaşık bezelye
1 kase yoğurt
Akşam 8 gibi
3 tane köfte
Salata
Su 3 4 lt olmuştur
Spor da yapmadım
Hadi gećmiş olsun.Sonunda misafirlerim gitti. Bende kendimi çok şiş hissediyorum perşembeden beri tuvalete çıkmadım onunda etkisi olabilir reglim çok yaklaştı onunda etkisi olabilir bugün hiç tartılmadım moralim bozulmasın diye. Sabah tartılıcam inş. Ama çok korkuyorum. inş artı falan olmaz yada sabit. çok yorgunum belki yatabilirim kızlar. yatmazsam gelirim.
Rakibem süpersin. Bu haft raund sendr herhalde. İnşallah yarına artı çıkmsm.Selam canlar, bende menümü yazayım.
sabah: 08.00su: 2 litre
1 kuru incir- 3 ceviz
kahvaltı- 10.00
1 yumurtadan dereotlu omlet
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
domates- salatalık- biber
akşam- 18.00
1 tabak tavuklu mantar sote
1 kase yoğurt
spor: 45 dk. yürüyüş
Fazla almamışın güzelim 82 din heralde değilmiHosbulduk mefkusum. 83.5 kg çıktım
Başka bi alternatif varmı şekercimKizlar kaynanamdayim burda kalicaz bu gece kacamak yok kek yapmistim yemedim tatli almislar bi suru yemedim iradeliyim bu hafta kacamaksiz gecircem ins.
Bence güzel olmuş tatlımKızlar uzun aradan sonra menü yazayım bari :) listede değilim ama olsun en azından dikkat ederim buraya yazdığım için
Sabah 9 gibi
1 yumurtadan sucuklu omlet
Beyaz peynir
1 tatlı kaşığı sürme peynir
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Öğlen 15 gibi
Mercimek çorbası 1 buçuk kepçe
2 dilim tavuk
1 kaşık bezelye
1 kase yoğurt
Akşam 8 gibi
3 tane köfte
Salata
Su 3 4 lt olmuştur
Spor da yapmadım
Hani kaçamak olmıcaktı ElifimKızlar bu günkü menüm.
Sabah 10.00
1 kk peynir
2 lokma kavurma (etinden )
1 dilim ekmek.
Öğlen 15.00
1 küçük yonbslığı yağını süzdürdüm.
1 ince dilim ekmek
Akşan 19.00
Maalesef doğumgününde olfuğum için.
10 çeşit vardı. 3 çeşidinden yedim ama yarın artıyı bekliyorum.
1 kase makarna salatası
2 lokma su böreği
Küçük bir dilim pasta
2 litre su
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?