- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.201
Benim de Şubat sonu hedef 65 ve mezuniyet canım :)Şubat sonu hedefim 65 mart sonu en çok 62 nisandada 2den kurtulursam hedefime ulaşmış olurum :)
nisan sonuna doğruda memleketime gider herkesleri şaşırtmış olurum..
Hayallere bak
Mezunmu olacaksın? son hedefinmi?Benim de Şubat sonu hedef 65 ve mezuniyet canım :)
Gayet güzel cnm. Ne güzel keşke bende avm gezebilsemBugün erken yedik kocisim beni yemeğe götürdü şimdi de avmye gidiyoruz oh bol bol yururum
Menümü yazim bari
09.00 2 incir ve suyu
10.30 6 zeytin 1 buçuk haşlanmış yumurta çökelek salatası 1 dilim tb ekmeği
Ara 2 mandalina küçük
Öğlen 1 muz yarım elma
16.00 2 şiş ızgara et Salata turp 1 bardak acılı salgam bir ısırık ekmek
Su 2 ye tanamlaarim
Spor avmde dolasacam :)
Çok sıkıcı bi pazar....
Aynen ablacım bende 65 olmak istiyorum bence olmamamız için hiçbir sebep yok.. herşey bizim elimizde :)) Bende bugün pek pozitifim :))
Şubat sonu hedefim 65 mart sonu en çok 62 nisandada 2den kurtulursam hedefime ulaşmış olurum :)
nisan sonuna doğruda memleketime gider herkesleri şaşırtmış olurum..
Hayallere bak
İlahi ablacım ben o zamanlar o kadar kilolu olduğumu hissetmiyordum fotoğraflarda kendimi gören e kadar :):)
Aynen canım aynalar a bakmak ürkütücü gelmiyor
Teşekkür ederim kuzum.
Sen de vereceksin tatlım inşallah sadece sabır ve azim ben veremem sanmıştım ama bak hedefime sadece 3 kilo kaldı :)
Bugün erken yedik kocisim beni yemeğe götürdü şimdi de avmye gidiyoruz oh bol bol yururum
Menümü yazim bari
09.00 2 incir ve suyu
10.30 6 zeytin 1 buçuk haşlanmış yumurta çökelek salatası 1 dilim tb ekmeği
Ara 2 mandalina küçük
Öğlen 1 muz yarım elma
16.00 2 şiş ızgara et Salata turp 1 bardak acılı salgam bir ısırık ekmek
Su 2 ye tanamlaarim
Spor avmde dolasacam :)
Bende bayılırım avm gezmeye sevil. Haftanın 3 günü gitsem hiç sıkılmam. Hep de alacak birşeyler bulurum.Gayet güzel cnm. Ne güzel keşke bende avm gezebilsem(
Aynen cnm hep bişe isterim ama burda avmye gitmeye kalksam 1 saatli yol malesef 2.3 aya bir ancaBende bayılırım avm gezmeye sevil. Haftanın 3 günü gitsem hiç sıkılmam. Hep de alacak birşeyler bulurum.
Canim cok iyi gorunuyorsun masallah .Iki resim ayni mi sanki birinde daha zayifsin
Birazcik degil canim bayagi fark var,belin cok incelmisKizlar buda bende oncesi ve sonrasi kilolu olanda 75.5 kiloydum.
İkinciyi.bugun cektim.ozellikle.ayni giysilerle.cektim
İkincide kolumu kaldirdm net gorunsun diye
Kizlar fark var dimi birazda olsa
Birazcik degil canim bayagi fark var,belin cok incelmis
Bayagi belli canim kilolarimizda hemen hemen ayni ama benim boy biraz daha kisa 1.60 hedef kilon 65 miSagol canim iki resim.arasinda 8 bucuk kilo fark var
Selam kizlar giremedim bugun erkek kardesim bizimle geldi yemek bulasik derken firsat bulamadim.Tatile gittigimiz icin evim leş gibi şuan detayli bir temizlik beni bekliyor
Kizlar buda bende oncesi ve sonrasi kilolu olanda 75.5 kiloydum.
İkinciyi.bugun cektim.ozellikle.ayni giysilerle.cektim
İkincide kolumu kaldirdm net gorunsun diye
Kizlar fark var dimi birazda olsa
kolay gelsin cnm :)Selam kizlar giremedim bugun erkek kardesim bizimle geldi yemek bulasik derken firsat bulamadim.Tatile gittigimiz icin evim leş gibi şuan detayli bir temizlik beni bekliyor
erimiş bitmişsin fark ne demek:))
Bayagi belli canim kilolarimizda hemen hemen ayni ama benim boy biraz daha kisa 1.60 hedef kilon 65 mi
kolay gelsin cnm :)
erimiş bitmişsin fark ne demek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?