- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.221
Misafir olunca öğle oluyor canım. Ev için kolay gelsin sana.
Çok fark var. Devam et kesinlikle.
menüm
sabah 12.00 geç biliyorum bi erken kahvaltı yapamadım
bir sahanda yumurta
6 zeytin
küçük bi dilim çavdar
ara neskafe
akşam 5.00
dünden kalan iki üç çatal tavuk göğsü
iki üç çatal kırmızı et haşalanmış
bir kase mercimek çorbası
su 1.5 ama iki olur
spor 30 dk yürüyüş
Selaaaaaam ben geldim nasılsınız kızlar cok ozledım sızıııııııı kocaman opüyorum hepinizi
Sağol tatlim:)kolay gelsin cnm :)
erimiş bitmişsin fark ne demek:))
Olursun ya bisey kalmamis benim hedefte 57 bakalim insallah hedefimize ulasirizCok sagol canim benim.benim hedef 58 canim tabiki olabilirsem o kadar :))
Aleykumselam canim hosgeldin aramiza tekrardan:)Selaaaaaam ben geldim nasılsınız kızlar cok ozledım sızıııııııı kocaman opüyorum hepinizi
Biskuviyi gormuyorum gayet guzel bir menu olmus. Saatlerinide yazsan daha iyi olacak hem ogun atlamayi zaten tavsiye etmiyorlar uc ogun gayet saglikli ama yinede senin tercihin tabikiBugun ki menum sabah iki yumurta biraz peynir 7 zeytin 1 dilim ekmek sekersiz cay aslinda ekmek olmasada olurdu ama cok actim
Ogle haslanmis tavuk 1 kase yogurr
Ara 1 elma
Aksam 1 kase tavuk.corbasi
Bugun de 3. Ogun oldu ama.yarin iki.ogin insallah:)))
Su iki litre spir yapmadim daha ama bugun yapacam ins kizlar 3 gundur yapamiyorum
Bu arada kahvaltisan sonra 1 tane biskuvi attim agzima kizlar ciss oldu(( uzgunum
Gayet guzel canim kusursuz:)menüm
bir sahanda yumurta
6 zeytin
küçük bi dilim çavdar
ara neskafe
akşam 5.00
su 1.5 ama iki olur
spor 30 dk yürüyüş
inş cnm geri almamak üzere eririz inş...Cak tesekkurler canik benim bende bunlari duyunca daha mutlu oluyorum insallah yaza hepimiz incecik oluruz:))
hoşgeldin cnm geldinmi iznin bittimi?Selaaaaaam ben geldim nasılsınız kızlar cok ozledım sızıııııııı kocaman opüyorum hepinizi
güzel cnm beğendim ben.Bugun ki menum sabah iki yumurta biraz peynir 7 zeytin 1 dilim ekmek sekersiz cay aslinda ekmek olmasada olurdu ama cok actim
Ara 1 elma
Su iki litre spir yapmadim daha ama bugun yapacam ins kizlar 3 gundur yapamiyorum
Bu arada kahvaltisan sonra 1 tane biskuvi attim agzima kizlar ciss oldu(( uzgunum
şişşşşt burda umutsuzluk yasakkkk bilmşyonmu şekerde sabah artı çıktım çok mutsuzum
3 haftada 4 kilo olmıcak bişey değil tatlımBizim sana inancımız sonsuz mefkuşum. Sen ne yapar eder cumaya eksiyi görürsün.
Pazartesiki amacım sabit olmak ama cumaya kesin eksiyi göreceğim.
Şubat sonu hedefim 75 ti. İnşallah yakalarım. 3 haftada 4 kg vermem lazım. Çok azimliyim. 2 tane pantolonumda sorun çıkmıştı iade etmiştim değişim geldi. Kesin zayıflayıp onların 40 bedenini almam lazım. Mart sonu 71-72 kg hedefine ulaşıp 40 beden pantolonlarımı almak istiyorum.
Tabiki bizim elimizde cnmAynen ablacım bende 65 olmak istiyorum bence olmamamız için hiçbir sebep yok.. herşey bizim elimizde :)) Bende bugün pek pozitifim :))
Hayaller gerçekleşmek için var TatlıcımŞubat sonu hedefim 65 mart sonu en çok 62 nisandada 2den kurtulursam hedefime ulaşmış olurum :)
nisan sonuna doğruda memleketime gider herkesleri şaşırtmış olurum..
Hayallere bak
Şalgam hariç güzel cnmBugün erken yedik kocisim beni yemeğe götürdü şimdi de avmye gidiyoruz oh bol bol yururum
Menümü yazim bari
09.00 2 incir ve suyu
10.30 6 zeytin 1 buçuk haşlanmış yumurta çökelek salatası 1 dilim tb ekmeği
Ara 2 mandalina küçük
Öğlen 1 muz yarım elma
16.00 2 şiş ızgara et Salata turp 1 bardak acılı salgam bir ısırık ekmek
Su 2 ye tanamlaarim
Spor avmde dolasacam :)
Kolay gelsin cnm kendini yormadan yavaş yavaş yapSelam kizlar giremedim bugun erkek kardesim bizimle geldi yemek bulasik derken firsat bulamadim.Tatile gittigimiz icin evim leş gibi şuan detayli bir temizlik beni bekliyor
Kız fark varmı ne demek hemde nasıl belli olmuşKizlar buda bende oncesi ve sonrasi kilolu olanda 75.5 kiloydum.
İkinciyi.bugun cektim.ozellikle.ayni giysilerle.cektim
İkincide kolumu kaldirdm net gorunsun diye
Kizlar fark var dimi birazda olsa
Hepsi güzel cnmmenüm
bir sahanda yumurta
6 zeytin
küçük bi dilim çavdar
ara neskafe
akşam 5.00
su 1.5 ama iki olur
spor 30 dk yürüyüş
Cnm 2 veya 3 öğün olması öğün saatkerine bağlıBugun ki menum sabah iki yumurta biraz peynir 7 zeytin 1 dilim ekmek sekersiz cay aslinda ekmek olmasada olurdu ama cok actim
Ara 1 elma
spordaydımmmmmheeeyyyy kızlaaarrr nerdesiniiizzzz???
Valla temizlik yapiyorum ara ara gelip bakabiliyorum ancak:)heeeyyyy kızlaaarrr nerdesiniiizzzz???
Evet ben varim en az bir kilo hedefliyorum bu hafta:)Kızlar lütfen geçen hafta ki gibi yüksek motivasyon ve süper enerji bekliyorum hepinizden
Bu haftada herkes en azından -1 i yakalamaya çalışsın
Geçen hafta kaçırmış olsakda bu hafta neden 1.olamıyalım
Huuu Huuu kimler 1.olmak için çaba gösterecek
Varmısınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?