Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla ne guzel.abla helal.olsun benim.hv hep.esimi tutar ister hakli ister haksiz olsun bu hep boyledir hemde esimin yaninda eskiden susardim herseye ama artik.susmuyorum hakki iswmkendimi savunuyorum.bu konularda cok cahil bir kadin kotu konusmak istemiyorum cahil derken kaliplasmis dusuncelere sahip oda ama sirf esimin annesi diye idare ediyoeum yapacak birsey yok

O zamana daha cok var abla baya bir kisi.mezun olur sanirim ama buraya ugrariz olsak bile abla.bizimde dugunde bana elbise lazim ama biraz daha kilo vereyim bakmaya baslayacagim.artik abla cok heyecanliyim bakakim akrabalar beni gorunce ne tepki verecek:))))

Tamam Zuhal'im,10'da burda olucam canım inşallah.
Yarın güzel bi menü ve spor görmek istiyorum Tatlişim
Zuhal'im bugün kesintilere başladım.Spor daha başlamadı ama hareketli bir gün geçirdim,yarın toplantıdan sonra harekete geçeceğime eminim geçen sefer çok iyi gelmişti bana.
Nilum hosgeldin hayatim
Hoşbulduk Ayşemmmm,nasıl gidiyor canımın içi?

Herkesi olduğu gibi kabullenmekten başka çare yok cnm

Abla ben cuma gunu bildirim yapamiycam annemde olduğum icin aslinda gidip bi yerde tartilabilirim ama kesin fark eder :/

Sabah
Iki dilim tb ekmegi
Kk peynir bes zeytin ck recel
Ara
Kucuk muzu yarisi
Ogle
Bir kepce mercimek corbasi
Bi tabak Haslanmis karnibahar uzerine yogurt
Ara
Nescafe
Aksam
Dort tane kofte firinlanmis bi kac dilim patates
Salata yogurt
Ilk defa kucuk bi kacamak yaptim
Supangle yerken bizimkiler bi kasik aldim
Acayip cilolata kakao yeme isteği var uc gundur bende :/

Kilo verince en azından gönlüne göre bişey bulabililirsin cnm
Hele abiyelerin kalıpları çok dar oluyor
Bana normalde 40 olırken bazı abiyelerde 44 bile olmadı

Sen iyice zayıflada cnm O zaman nasıl şok olduklarını anlatırsın

Menün iyi gözüküyor cnm

Yarın toplantıyı unutma
Deneyimli biri olarak senden de öneriler bekliyorum
Ve senin için farklı planlarım var

Nilum pekde iyi gitmiyor yanj kılolar canim
Çoğunlukla öğün atlamayip duzenli yemeye çalışıyorum ama cok az veriyorum
Tiroit tahlillerime baktiricam ilac dozajimmi az geliyor diye anlam veremiyorum neden boyle olduguna
Bu yuzden bu hafta listeye girmeyeyim dedim ortalamayi dusurmemek icin

Tatlım bu hafta bildirim yapmazsan haftayada giremezsin biliyosun değilmi
Çünkü 1 haftalık farkını yazmamız gerekiyor

Cnm limonlu ılık su yada sirkeli su için Dr lar kilo vermeye pek etkisi olmadığını söylüyolar ama bağırsaklar için iyi tabi midende bi sorun yoksa

çok iyi cnm benimde cnm sıkkın çok ortak yönümüz var
umursamıyomuş gibi davran cnm illaki barışırsınız al karşına iyice konuş eğitimli insanlarsınız bi hal yolunu bulursunuz
çok iyi cnm
bana az geldi abla çok hafif olmuş
İnsanların cahilliği işte cnm
Onun ailesi ailede, seninki değilmi
Aslında eşin usulüyle bunu babasına anlatabilse hiç sorun çıkmaz
kesinlikle anlatamaz nm anlatırda anlamazlar
güzel ama az gibi cnm
süper
güzel cnm
güzel cnm
ben yarın yürüyüş yapıcam abla cumaya olmazsada cumartesi eksi olmam lazı motivasyonum çok düştü ve aşırı iştahlıyım çok zorlanıyorum bu hafta resmen ağlayasım geliyor ya...
bende ramazandan hemen önce oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum abla kına gecesi yapıcaz ozamana inş tığ gibi olırum
Menüm
Sabah 09.00 1kk peynir 5 zeytin
Öğle 16.00 çeyrek ekmek 2kk peynir 5zeytin
Akşam 18.00 1 kase cacık
Su 1 lt
Spor yok
güzel cnm hastamısın
patates olmamaış onun dışında iyi

Bizdede problem var yaa dün aylardan beri ilk kez evden dışarı çıktık ve her çıktığımızda yaşadığımız gibi yine sorun yine sorun... Çıktınızda noldu, biz çıkmıuoruzda noluyo, harcayacak paranız varsa bizede verin gibi bissürü saçma ve moral bozucu şeyler.. Sanki biz insan değiliz gezmeye tozmaya hakkımız yok canımız sıkılmaz oğlumuzu gezdirmeye hakkımız yok. Suratlar beş karış uzaktan görseler bu gelin naptı derler yaptığımız avmde gezmek yemek yemek ve alışveriş.. İşin ilginç tarafı suratlar laflar bana eşime hiçbişey demediler gayet iyiydiler sanki başımı alıp tek başıma gezdim ben. Ne desek boş işte susuyorum ama kendi kendimi yiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…