- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.721
İnsanların cahilliği işte cnmAbla zaten anlasma yapip gittik ama adama ne dedilerse iki gun kaldi diye kendimi gelin gibi hissettim ic guveysi gibi hissettim gibi sacma sapan seyler soyledi,bes gunde kv lerde kaldik bu arada,herkes kv deden ceker bende de kp var.Annemlerde kaldik diye bizimle kustu yanimizda hic oturmadi ondan esim cok uzuldu ve etkilendi
Ohh tam benlik bir corbaymis acili eksili cok severim.Afiyet olsun abla menun gayet guzel ama ogle atlamissin sanirim.Benim Menümmmmm
9.30 __1 armut 3 çilek
10.30 __1 tb sandwıch ekmeğinin dışı 1 yumurta mozzarella, 2 kş yoğurtlu kereviz salatası
18.00 __2 tabak sebze çorbası
Su yatana kadar 2.5 lt olur
Bugün ve yarın spor yok
Sebze çorbası :kabak brokoli biber maydanoz
Yağsız unsuz bol acılı ve ekşili
Evet cnm çorbayı geç yaptım birazOhh tam benlik bir corbaymis acili eksili cok severim.Afiyet olsun abla menun gayet guzel ama ogle atlamissin sanirim.
Esim soyleyemiyor malesef bende ona kiziyorum, babasinin golgesinde yetismis sonucta. esim 31 yasinda polis memuru bende 29 yasinda ogretmenim,bunu belirtmemin sebebi dusuncesiz, cahil ya da kucuk degilizki bize karissin surekli.İnsanların cahilliği işte cnm
Onun ailesi ailede, seninki değilmi
Aslında eşin usulüyle bunu babasına anlatabilse hiç sorun çıkmaz
Eskilerin kalıplaşmış bazı düşünceleri var cnmEsim soyleyemiyor malesef bende ona kiziyorum, babasinin golgesinde yetismis sonucta. esim 31 yasinda polis memuru bende 29 yasinda ogretmenim,bunu belirtmemin sebebi dusuncesiz, cahil ya da kucuk degilizki bize karissin surekli.
Ablaya acaba sen nasil bir kayinvalidesinEskilerin kalıplaşmış bazı düşünceleri var cnm
Ne yapsan bunu değiştiremiyosun
Onlara göre erkek kadın tarafında kalmaz
Hele ben bide yanında gevrek ekmek yerdim
Benmiydim o kişi hiç bilmiyorum
Kimse ben kötüyüm demezki cnmAblaya acaba sen nasil bir kayinvalidesincok merak ettim gerci agir durusundan belli iyi anlastigina suphem de yok
Menün güzel olmuş cnmSelam kızlar gelemedim bugün acaip bi başağrısı vardı tüm gün, vücudumda da bi kırıklık var. Eve gelince duş alıp uyudum bi saat şimdi biraz daha iyiyim.
menümü yazayım:
Sabah:
08.00
2 dilim peynir, 1 yumurta, 3 ceviz, yeşillik, 5 zeytin.
Öğlen -> 13.00
1 greyfurt, 1 bardak kefir.
Akşam -> 17.30
1 tabak dünkü kabak yemeğinden, 1 kase yoğurt.
Spor yok.
Su : 2 litre
Menün gayet sağlıklı görünüyor fıstık sporda çok güzelBu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
5 yk kabak yemeği
1 kase domatesli pırasa salatası
1 dilim ekmek
Ara 15.30
1 elma
Akşam 18.30
Bol salata
2 yk haşlanmış et
2 litre su ve 50 dk yürüyüş
İki tabak makarna yedim yerinde benim gözler böyle olduKixlar selam bitaneciklerim nasilsiniz bugun.gune asiri derecede hasta olarak uyandim ogleden sonra iyice kotu oldum ve yataktan ikindide ciktim bugun menum bir garip.oldu :)
Sabah1.kucuk muz 10 tane siyah uzum iki lokma haskanmis tavuk hazirda
bunlar vardi yedik bebislerimle
Ogle ilac icmek icin 1 kase yogurt ve 1 kk kadar yine tavuk
aksamda esimle kiymali makarna yapmistik ve ben tam iki tabak.yedim
Desemde inanmayin tabiki yemedim ben kendimr iki kasik kiymayi kavurup icine 1 yumurta kirdim ve bol madimakla yedim
Su.bugun az oldu ama.iki yaparim.yatana kadar
Sspor yok.kizlar
Bu hafta spor acisindan verimli gecmedi benim.icin ama.haftaya daha iyi olacak ins
Bu arada zuhal abla size yeterli olamiyorum ne demek senin golgen bile.yetiyor bize ama.bazem insan ne yaparsa yapsin biseyler ters gidiyor iste ve sunu bil eger sen olmasaydin bu grup bu kadar istikrarli basarili ve birbirine bagli olamazdi seni cokseviyoruz biz sen bzim.sultanimizsim bizim.icin verdigim.tum.emekler icin cok tesekkur ederim sana ablaaammm
Bunlari soylemen bile nasil dusundugunu ve davrandigini gosterir.Cunku kolay kolay kimse oglunu uyarmaz hatta hosuna bile gider,gercekten yüce gönüllüsün abla cok belli.Kimse ben kötüyüm demezki cnm
Bunu geline sormak lazım
Ben kendime göre iyi davrandığımı düşünüyorum
Sık sık gitmem, geldiğinde misafir gibidir çay dök bile demem
Benim oğlan ona ters bişey söylese doğru konuş diye ona kızarım
Ama bilemem belki benimde farketmediğim hatalarım vardır
Güzel menü,activia yoğurt ise yarıyor mu canimBen de menümü yaziyim
09.00 1 kk peynir 2 haşlanmış yumurta 7 zeytin rezene
11.00 1 bardak sütlü Türk Kahvesi 3 ceviz
13.30 haşlanmış tavuk göğsü salata
16.00 1 kayisili activia yoğurt
17.30 1 kase Ezo Gelin çorbası 6 yk taze fasulye pilav yaptım sadece tuzuna bakmak için tattim
Su 2 ye tamamlarim
Spor 2 mile leslie
60 dk yürüyüş
Canim ben senin yediklerini yesem hayatta doymam masallah sana,menun guzel ama az geldi bana.Selam kızlar gelemedim bugün acaip bi başağrısı vardı tüm gün, vücudumda da bi kırıklık var. Eve gelince duş alıp uyudum bi saat şimdi biraz daha iyiyim.
menümü yazayım:
Sabah:
08.00
2 dilim peynir, 1 yumurta, 3 ceviz, yeşillik, 5 zeytin.
Öğlen -> 13.00
1 greyfurt, 1 bardak kefir.
Akşam -> 17.30
1 tabak dünkü kabak yemeğinden, 1 kase yoğurt.
Spor yok.
Su : 2 litre
Herkesin oturmuş bi karakteri düzeni var cnmBunlari soylemen bile nasil dusundugunu ve davrandigini gosterir.Cunku kolay kolay kimse oglunu uyarmaz hatta hosuna bile gider,gercekten yüce gönüllüsün abla cok belli.
Allah var sagolsun benim kv le bir sorunum yok cokta severim.Iyidir anlayislidir bana hicbir zarari yok,sadece biraz pasif onun boslugunu da kp dolduruyor:))
Bugün hepimizi kalpten götürecektiİki tabak makarna yedim yerinde benim gözler böyle olduiyi ki sakaymis geçmiş olsn
Menü guzelde canım bu küslük neKizlar menumu yazayim,
SABAH:7.30 bir dilim tb ekmegi,7 zeytin,1 kk peynir ve yesil cay.
Ara ogun: 10.15 bir avuc ici kadar findik,ceviz,badem
ÖĞLE:12.15 bes kasik sebze yemegi(patlican biber ) bir kase yogurt.
AKŞAM:17.30 dort yk ciger yemegi ve bir kase yayla corbasi.
2.5 litre su,aksam beste eve geldim okulda toplanti vardi spor yapamadim aksam belki yaparim.Bu arada esimle küs oldugumuz icin evde yiyecek pek bir sey kalmadi iki gundur ayni seyleri yiyorumevimiz ilcenin disinda benim almamda imkansiz,bakalim barisana kadar evdeki seylerle idare edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?