Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnsanların cahilliği işte cnm
Onun ailesi ailede, seninki değilmi
Aslında eşin usulüyle bunu babasına anlatabilse hiç sorun çıkmaz

Ohh tam benlik bir corbaymis acili eksili cok severim.Afiyet olsun abla menun gayet guzel ama ogle atlamissin sanirim.

Ohh tam benlik bir corbaymis acili eksili cok severim.Afiyet olsun abla menun gayet guzel ama ogle atlamissin sanirim.
Evet cnm çorbayı geç yaptım biraz
Başka bişeyde yemek istemedim

Bide ödem atmak için tuz atmadım çorbaya sadece biraz vegeta attım ama yinede çok kötü sayılmazdı

İnsanların cahilliği işte cnm
Onun ailesi ailede, seninki değilmi
Aslında eşin usulüyle bunu babasına anlatabilse hiç sorun çıkmaz
Esim soyleyemiyor malesef bende ona kiziyorum, babasinin golgesinde yetismis sonucta. esim 31 yasinda polis memuru bende 29 yasinda ogretmenim,bunu belirtmemin sebebi dusuncesiz, cahil ya da kucuk degilizki bize karissin surekli.

Esim soyleyemiyor malesef bende ona kiziyorum, babasinin golgesinde yetismis sonucta. esim 31 yasinda polis memuru bende 29 yasinda ogretmenim,bunu belirtmemin sebebi dusuncesiz, cahil ya da kucuk degilizki bize karissin surekli.
Eskilerin kalıplaşmış bazı düşünceleri var cnm
Ne yapsan bunu değiştiremiyosun
Onlara göre erkek kadın tarafında kalmaz

Selam kızlar gelemedim bugün acaip bi başağrısı vardı tüm gün, vücudumda da bi kırıklık var. Eve gelince duş alıp uyudum bi saat şimdi biraz daha iyiyim.
menümü yazayım:
Sabah:
08.00
2 dilim peynir, 1 yumurta, 3 ceviz, yeşillik, 5 zeytin.
Öğlen -> 13.00
1 greyfurt, 1 bardak kefir.

Akşam -> 17.30
1 tabak dünkü kabak yemeğinden, 1 kase yoğurt.

Spor yok.
Su : 2 litre

Ablaya acaba sen nasil bir kayinvalidesin cok merak ettim gerci agir durusundan belli iyi anlastigina suphem de yok
Kimse ben kötüyüm demezki cnm
Bunu geline sormak lazım

Ben kendime göre iyi davrandığımı düşünüyorum
Sık sık gitmem, geldiğinde misafir gibidir çay dök bile demem
Benim oğlan ona ters bişey söylese doğru konuş diye ona kızarım
Ama bilemem belki benimde farketmediğim hatalarım vardır

Menün güzel olmuş cnm
Eğer daha iyiysen en azından bi yarım saat yürüsen iyi olurdu

Menün gayet sağlıklı görünüyor fıstık sporda çok güzel

İki tabak makarna yedim yerinde benim gözler böyle oldu iyi ki sakaymis geçmiş olsn

Bunlari soylemen bile nasil dusundugunu ve davrandigini gosterir.Cunku kolay kolay kimse oglunu uyarmaz hatta hosuna bile gider,gercekten yüce gönüllüsün abla cok belli.
Allah var sagolsun benim kv le bir sorunum yok cokta severim.Iyidir anlayislidir bana hicbir zarari yok,sadece biraz pasif onun boslugunu da kp dolduruyor:))

Güzel menü,activia yoğurt ise yarıyor mu canim

Canim ben senin yediklerini yesem hayatta doymam masallah sana,menun guzel ama az geldi bana.

Herkesin oturmuş bi karakteri düzeni var cnm
Onları bu yaştan sonra değiştiremezsin

Güzel sözlerin içinde teşekkür ederim

Bu arada benim kızımda beni eleştirir
Niye onu El üstünde tutup farklı davranıyosun diye

Menü guzelde canım bu küslük ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…