- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.741
Elestirme degil abla biraz kiskanma:) bizde gelin istedik tatilde biliyorsunuz annem habire geline Meryemim Meryemim demezmi az biraz kiskandim bende,senin kizda seni paylasamadigi icin demistir:))Herkesin oturmuş bi karakteri düzeni var cnm
Onları bu yaştan sonra değiştiremezsin
Güzel sözlerin içinde teşekkür ederim
Bu arada benim kızımda beni eleştirir
Niye onu El üstünde tutup farklı davranıyosun diye
Biraz öyle oluyor heraldeElestirme degil abla biraz kiskanma:) bizde gelin istedik tatilde biliyorsunuz annem habire geline Meryemim Meryemim demezmi az biraz kiskandim bende,senin kizda seni paylasamadigi icin demistir:))
Eski kafalı erkek kafası işte ne yapmayı düşünüyorsun barışmak için adım atmayı düşünüyo musunYok canim ozel degil, benim de esimin de ailesi Malatya'da oturuyor gittigimizde esimin annemlerde kalmasina kp izin vermez,ben de en cok orda kalmaliymisim, sadece bu sorun degil tabiki kp cok baskin eski kafali biri,bana sen artik bizim kanimizi tasiyorsun oyle istedigin gibi annene gidemessin demisligi bile var.Bir bucuk yillik evliyim esim ilk defa bu tatilde annemlerde kaldi eee tabi benim israrimla ama anlasilan hoslarina gitmemis adam konusmuyor benimle.
Sagol canim,biz memlekete gidip donunce bir sure kus kaliyoruz onceki sayfalarda yazdim uzun uzun,ama gidip barisicam herhalde adam küsüz diye eve hic bir sey almiyor,ne meyve ne sebze ne yesillik hicbirsey yok evde.Menü guzelde canım bu küslük ne
Valla canim normalde dusunmuyorum ama evde yiyebilecegim pek birsey kalmadi,ilce disindayiz ben gidip alamam oda inat yapiyor almiyor, sirf bu yuzden barisirim herhalde ne yapayimEski kafalı erkek kafası işte ne yapmayı düşünüyorsun barışmak için adım atmayı düşünüyo musun
Masallah abla Allah evlatlarinizi gelinlerinizi size bagislasin,onlarla birlikte uzun,saglikli, guzel yillariniz olsun insallah.Biraz öyle oluyor heralde
Bu arada ikisinin adıda merve
Selam kızlarr menümü bildireyim
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet 1 bardak süt 5 zeytin yarın dlm tb ekmeği
Öğlen maalesef yemekhanede kurufasülye pilav vardı 3 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık kurufasulye 1 kase cacık
Ara 1 kase yoğurt
Akşam az yağda kavrulmuş 5 kaşık dana ciğeri yanında soğan salatası
Su 2 lt
Spor 30+30 dk yürüyüş
Benim Menümmmmm
9.30 __1 armut 3 çilek
10.30 __1 tb sandwıch ekmeğinin dışı 1 yumurta mozzarella, 2 kş yoğurtlu kereviz salatası
18.00 __2 tabak sebze çorbası
Su yatana kadar 2.5 lt olur
Bugün ve yarın spor yok
Sebze çorbası :kabak brokoli biber maydanoz
Yağsız unsuz bol acılı ve ekşili
Selam kızlar gelemedim bugün acaip bi başağrısı vardı tüm gün, vücudumda da bi kırıklık var. Eve gelince duş alıp uyudum bi saat şimdi biraz daha iyiyim.
menümü yazayım:
Sabah:
08.00
2 dilim peynir, 1 yumurta, 3 ceviz, yeşillik, 5 zeytin.
Öğlen -> 13.00
1 greyfurt, 1 bardak kefir.
Akşam -> 17.30
1 tabak dünkü kabak yemeğinden, 1 kase yoğurt.
Spor yok.
Su : 2 litre
Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
5 yk kabak yemeği
1 kase domatesli pırasa salatası
1 dilim ekmek
Ara 15.30
1 elma
Akşam 18.30
Bol salata
2 yk haşlanmış et
2 litre su ve 50 dk yürüyüş
Annemde sen gibi iyi bi kayinvalidedir ama ben bu konuda pek şanslı degilim,kvdemin ben hamileyken kas ağrısından doktordan gelip uzandığım odanın ortasına elektrikli süpürgeyi bırakıp kolum agriyor deyip gitmişliği bile var ve bu sadece bir tanesiKimse ben kötüyüm demezki cnm
Bunu geline sormak lazım
Ben kendime göre iyi davrandığımı düşünüyorum
Sık sık gitmem, geldiğinde misafir gibidir çay dök bile demem
Benim oğlan ona ters bişey söylese doğru konuş diye ona kızarım
Ama bilemem belki benimde farketmediğim hatalarım vardır
Gayet guzel canim ama ogle salcali ekmegin yanina biraz sebze yemegide olsaydi kusursuz bir menu olacakti yinede guzel.Sabah 09.30
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim tb
Ogle 14.00
Yarim.dilim.ekmek uzerine salca
Ara 16.30
Yarim ayva
Aksam 18.30
2 yk yogurtlu kuru biber
3 parca firinda tavuk
(beyaz kisimlarindan bode soganlarini yedim)
Salata
2.5 litre su
2 mil leslie
Şimdi misafir var abla erken giderlerse mutlaka yürürümMenün güzel olmuş cnm
Eğer daha iyiysen en azından bi yarım saat yürüsen iyi olurdu
Spor pek yapamıyorum canım o yüzden az spora başlarsam artacak biraz dahaCanim ben senin yediklerini yesem hayatta doymam masallah sana,menun guzel ama az geldi bana.
Tek kelime edicem YUHHHHAnnemde sen gibi iyi bi kayinvalidedir ama ben bu konuda pek şanslı degilim,kvdemin ben hamileyken kas ağrısından doktordan gelip uzandığım odanın ortasına elektrikli süpürgeyi bırakıp kolum agriyor deyip gitmişliği bile var ve bu sadece bir tanesi
Menü güzelde cnm öğlen salça yerine sağlıklı bişey yeseydinSabah 09.30
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim tb
Ogle 14.00
Yarim.dilim.ekmek uzerine salca
Ara 16.30
Yarim ayva
Aksam 18.30
2 yk yogurtlu kuru biber
3 parca firinda tavuk
(beyaz kisimlarindan bode soganlarini yedim)
Salata
2.5 litre su
2 mil leslie
Boşver kuzum herkes kendi yaptığından sorumludurAnnemde sen gibi iyi bi kayinvalidedir ama ben bu konuda pek şanslı degilim,kvdemin ben hamileyken kas ağrısından doktordan gelip uzandığım odanın ortasına elektrikli süpürgeyi bırakıp kolum agriyor deyip gitmişliği bile var ve bu sadece bir tanesi
Menü güzel cnm keşke biraz spor yapabilsenMenüm
Sabah 09.00
1 avuç kavrulmamis fıstık
Öğle 12.00
2 kk peynir
1 d ekmek
5 zeytin
Domates,salatalık
Aksam19.00
5 ızgara köfte
1 kase yoğurt
Salata
Közlenmiş biber
1 minik mandalina(biber çok aciydi onun için yedim)
Su,2 lt
Spor yok
Bugün kusmadı,ishali biraz duzeldi cok şükür,sık sık ateşi çıkıyor iyileşecek inşaallahMenü güzelde cnm öğlen salça yerine sağlıklı bişey yeseydin
Boşver kuzum herkes kendi yaptığından sorumludur
Ne demişler halk bilmezse hâlık bilir
Menü güzel cnm keşke biraz spor yapabilsen
Kızın iyileşmedimi daha
Gayet guzel canim ama ogle salcali ekmegin yanina biraz sebze yemegide olsaydi kusursuz bir menu olacakti yinede guzel.
Menü güzelde cnm öğlen salça yerine sağlıklı bişey yeseydin
Boşver kuzum herkes kendi yaptığından sorumludur
Ne demişler halk bilmezse hâlık bilir
Menü güzel cnm keşke biraz spor yapabilsen
Kızın iyileşmedimi daha
Çocuklar hasta ola ola büyür cnmBugün kusmadı,ishali biraz duzeldi cok şükür,sık sık ateşi çıkıyor iyileşecek inşaallah
Menun gayet guzel canim spor da olsaymis tam olacakmisMenüm
Sabah 09.00
1 avuç kavrulmamis fıstık
Öğle 12.00
2 kk peynir
1 d ekmek
5 zeytin
Domates,salatalık
Aksam19.00
5 ızgara köfte
1 kase yoğurt
Salata
Közlenmiş biber
1 minik mandalina(biber çok aciydi onun için yedim)
Su,2 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?