Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Elestirme degil abla biraz kiskanma:) bizde gelin istedik tatilde biliyorsunuz annem habire geline Meryemim Meryemim demezmi az biraz kiskandim bende,senin kizda seni paylasamadigi icin demistir:))

Elestirme degil abla biraz kiskanma:) bizde gelin istedik tatilde biliyorsunuz annem habire geline Meryemim Meryemim demezmi az biraz kiskandim bende,senin kizda seni paylasamadigi icin demistir:))
Biraz öyle oluyor heralde

Bu arada ikisinin adıda merve

Eski kafalı erkek kafası işte ne yapmayı düşünüyorsun barışmak için adım atmayı düşünüyo musun

Eski kafalı erkek kafası işte ne yapmayı düşünüyorsun barışmak için adım atmayı düşünüyo musun
Valla canim normalde dusunmuyorum ama evde yiyebilecegim pek birsey kalmadi,ilce disindayiz ben gidip alamam oda inat yapiyor almiyor, sirf bu yuzden barisirim herhalde ne yapayim

Umarim siskinligi cabuk gecer canim

Gayet guzel ablacim

Afiyet olsun canim cok iyi

Guzel cnm afiyet olsun

Annemde sen gibi iyi bi kayinvalidedir ama ben bu konuda pek şanslı degilim,kvdemin ben hamileyken kas ağrısından doktordan gelip uzandığım odanın ortasına elektrikli süpürgeyi bırakıp kolum agriyor deyip gitmişliği bile var ve bu sadece bir tanesi

Gayet guzel canim ama ogle salcali ekmegin yanina biraz sebze yemegide olsaydi kusursuz bir menu olacakti yinede guzel.

Menün güzel olmuş cnm
Eğer daha iyiysen en azından bi yarım saat yürüsen iyi olurdu
Şimdi misafir var abla erken giderlerse mutlaka yürürüm
Canim ben senin yediklerini yesem hayatta doymam masallah sana,menun guzel ama az geldi bana.
Spor pek yapamıyorum canım o yüzden az spora başlarsam artacak biraz daha

Tek kelime edicem YUHHHH

Menü güzelde cnm öğlen salça yerine sağlıklı bişey yeseydin

Boşver kuzum herkes kendi yaptığından sorumludur
Ne demişler halk bilmezse hâlık bilir

Menü güzel cnm keşke biraz spor yapabilsen
Kızın iyileşmedimi daha

Bugün kusmadı,ishali biraz duzeldi cok şükür,sık sık ateşi çıkıyor iyileşecek inşaallah

Gayet guzel canim ama ogle salcali ekmegin yanina biraz sebze yemegide olsaydi kusursuz bir menu olacakti yinede guzel.

Normalde.oglen yemicktim abla gencay makarna istedi onu yememek icin kendimi.bastircak o vardi bide annemler yemege gelicez dediler gec yerim diye attim agzima

Huuu Huuu 9.takımın azimli kızları

Hafta içi fazla spor yapanlar yarın yapmasın
Az yapanlar erken saatte,ama fazla yapmasınlar

Yarın erkenden 1-2 tane Form çayı içebilirsiniz

Cuma geliyor bende heyecan dorukta yarın kesin eksi olacam ve cumaya katlanacak
Iyi düşünelim iyi olsun

Gündüz mate çayı içmiştim şimdide yeşil çay içiyorum
Ayrıca yanımda içine greyfurt nane zencefil koyduğum suyum var

Bakalım bu hafta ne kadar hafiflicez
Kaç tane margarin paketinden kurtulacaz

Oh be her hafta erimeye devam ediyoruz

Menun gayet guzel canim spor da olsaymis tam olacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…