- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.821
Kvdem esim için böyle düşünüyor olabilirGörünce gülesim geldi. Tam da konunu üzerinekızlar umarım sizi de güldürür
Can'ım kızımdan dolayı bişey hazırlayamadımçok iyi cnm benimde cnm sıkkın çok ortak yönümüz var
umursamıyomuş gibi davran cnm illaki barışırsınız al karşına iyice konuş eğitimli insanlarsınız bi hal yolunu bulursunuz
çok iyi cnm
bana az geldi abla çok hafif olmuş
kesinlikle anlatamaz nm anlatırda anlamazlar
güzel ama az gibi cnm
süper
güzel cnm
güzel cnm
ben yarın yürüyüş yapıcam abla cumaya olmazsada cumartesi eksi olmam lazı motivasyonum çok düştü ve aşırı iştahlıyım çok zorlanıyorum bu hafta resmen ağlayasım geliyor ya...
bende ramazandan hemen önce oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum abla kına gecesi yapıcaz ozamana inş tığ gibi olırum
güzel cnm hastamısın
patates olmamaış onun dışında iyi
Amin canım. Esinle konusmalisin bence bebeğim olduğu için biliyorum tek bir kişinin alabileceği sorumluluk değil bu gerçektenBende derdimi yazayım kızlar Can'ım çok sıkkın. Dün kızım krize girdi hep ağladı kucaktan inmedi. Sonra kocam geldi iki dakika kıza icik bıcık dedi sonra spor kıyafetlerini alıp maç yapmaya gitti. Geldiğinde ben yorgunum dedi devrildi yattı. Annemle konuştum anne 10günü geçti evdeyim çok bunaldım kızımda durmuyor dedim annem yardıma geleyim demek yerine Allah kolaylık versin kızım dedi:) dün düşündüm insana kendinden başka dost yok gerçekten Allah sağlığımızı elimizden almasın
Teşekkür ederim ablam. Zaten kızım gece 1e kadar uyumadi sürekli kucağımda pispisladim şu an ölü gibiyim kolumu kaldiramiyorumHepsi harika cnm
Yarın spor yapma
Menü güzelde tatlım
Başkaları için birbirinizi kırmasanız daha iyi olur
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun cnm gayet iyi
Afiyet olsun cnm
Aaaa çok ilginç canjm onlara ne ki.Yok canim ozel degil, benim de esimin de ailesi Malatya'da oturuyor gittigimizde esimin annemlerde kalmasina kp izin vermez,ben de en cok orda kalmaliymisim, sadece bu sorun degil tabiki kp cok baskin eski kafali biri,bana sen artik bizim kanimizi tasiyorsun oyle istedigin gibi annene gidemessin demisligi bile var.Bir bucuk yillik evliyim esim ilk defa bu tatilde annemlerde kaldi eee tabi benim israrimla ama anlasilan hoslarina gitmemis adam konusmuyor benimle.
Menü güzel canım mecbur kalmissin öğlen az da yemişsin zatenSelam kızlarr menümü bildireyim
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet 1 bardak süt 5 zeytin yarın dlm tb ekmeği
Öğlen maalesef yemekhanede kurufasülye pilav vardı 3 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık kurufasulye 1 kase cacık
Ara 1 kase yoğurt
Akşam az yağda kavrulmuş 5 kaşık dana ciğeri yanında soğan salatası
Su 2 lt
Spor 30+30 dk yürüyüş
Dün ilk defa denedim canım dün için ise yaramadi düzenli kullanıp sonucu soylicem sana :)Güzel menü,activia yoğurt ise yarıyor mu canim
Teşekkür ederim canım.Diyecek söz yok gayet güzel. Kızın nasıl oldu.
Teşekkür ederim canımNehirim menü süper.
Canım sakın motivasyonunu düşürme. Yoksa bunlar bizim için hep zaman kaybı oluyor.
Canım menü güzel. Eşinle aranın bozuk olmasına üzüldüm. İnşallah en kısa sürede düzelir canım.
Canım eski erkekleri değiştirmek çok zor. Ama bunu eşinle birlikte konuşsanız. Snlsmaz mı ki. En azından kayınvaluden konuşsa yumuşatsa kayınpedirini. Kayınpederinin ki de ilginç. İnsan biraz zamana uyum gösterir.
Fena deģil csnım.
Mefkuş menü süper kuzum.
Mefkurem bir aksilik olmassa inşallah buradayım csnım.
Csnım öğlen az geldi bana.
Teşekkür ederim kaptanım.
Canım bu oluyor. Ben de bu konuda bazen annemr söylüuorum. Bana çok rahat istediğini söğlüyor. Ama geline gelince söylemiyor.
Burcu öğleni biraz daha doldursaydın olurdu.
Seninki de bayaģı kayınvalideymiş yani. Benimki iyidir. Ama insanın annesi gibi asla değil.
Menü gayet güzel canım.
Bende dd dorukta ama artı çıkmaktan çok korkuyorum. İnşallah 100 gram da olsa eksi çıkarım. En azından haftaya ümidim olur.
Canım çok konuştum ona göre geldiğinde ben yemek masasını hazırlayana kadar bakıyormuş daha ne olsunmuş kim bu kadar ilgileniyormuş. Onu da bakmaz da yemek yiyecek diye bakıyor yoksa yiyemeyecek:):)Amin canım. Esinle konusmalisin bence bebeğim olduğu için biliyorum tek bir kişinin alabileceği sorumluluk değil bu gerçekten
Bende derdimi yazayım kızlar Can'ım çok sıkkın. Dün kızım krize girdi hep ağladı kucaktan inmedi. Sonra kocam geldi iki dakika kıza icik bıcık dedi sonra spor kıyafetlerini alıp maç yapmaya gitti. Geldiğinde ben yorgunum dedi devrildi yattı. Annemle konuştum anne 10günü geçti evdeyim çok bunaldım kızımda durmuyor dedim annem yardıma geleyim demek yerine Allah kolaylık versin kızım dedi:) dün düşündüm insana kendinden başka dost yok gerçekten Allah sağlığımızı elimizden almasın
Hoşgeldinnnn bitanecimSelam kizlar
Zuhal ne haber bdv de birsey yoktu size geldim burdada uykuya gitmis herkes
Günaydınnnnn güzellikler
Anacım dün bi erken yatayım dedim dedikodu almış başını gitmiş, kaçırmışım
Bugün menülere dikkat ediyoruz karbondan uzak durup özellikle akşamı çok hafif atlatıyoruz
Hadi bakalım kolay gelsin hepimize
Kuzum ibrelilerde hiç bişey anlıyamazsın bizim için digitaller en iyisiAbla valla ben sinir oldum dün sabah tartıldım 68.5 çıktım bugün 71 diyor tartı.
İbreli aldırıyorum şimdi anneme yoksa kafayı yicem
Eki Görüntüle 1770313
AdaisyLove
Bugün tatlı birinin doğum günümü varmış
Sağlıklı mutlu nice yıllara bebeğim
Kuzum ibrelilerde hiç bişey anlıyamazsın bizim için digitaller en iyisi
Tabi doğruluğundan emin ol
Üstüne 5 lt like su falan koy bak bakalım doğrumu
Ona göre yerini belirle
Belki yanlış yerde duruyordur
Yarında kızın izin verirse biraz geç kalkmaya çalış
Benim sabah 8 de tartıldığımla 10 daki rakam çok farklı oluyor
Tabi uyursam, uyumazsam değişmşyor
Bende derdimi yazayım kızlar Can'ım çok sıkkın. Dün kızım krize girdi hep ağladı kucaktan inmedi. Sonra kocam geldi iki dakika kıza icik bıcık dedi sonra spor kıyafetlerini alıp maç yapmaya gitti. Geldiğinde ben yorgunum dedi devrildi yattı. Annemle konuştum anne 10günü geçti evdeyim çok bunaldım kızımda durmuyor dedim annem yardıma geleyim demek yerine Allah kolaylık versin kızım dedi:) dün düşündüm insana kendinden başka dost yok gerçekten Allah sağlığımızı elimizden almasın
Teşekkür ederim ablam. Zaten kızım gece 1e kadar uyumadi sürekli kucağımda pispisladim şu an ölü gibiyim kolumu kaldiramiyorum
Teşekkür ederim canım
Aaaa çok ilginç canjm onlara ne ki.
Koskoca adam babasından izin mi alacak.
Şunlara bak ya sinir oldum ne insanlar var her şeye karisiyorlar bir de eşin onlara uyuyor mu.
Çok ayıp ediyor bence.
Al karşına konuş canjm.
Her gittigimizde sorun yasayacaksak bundan sonra ben senin Ailene gitmicem sen de benim aileme gitme herkes kendi ailesinde takılsin de.
Kayinbba da ne ara kanını tasitti sana evlenince kan yüklemesi mi yaptı sana .
Ben de ilk evlendigim hafta kaynanam bana artık annenden daha çok geleceksin sen benim gelinimsin demişti.
Ben şoka girip çok büyük tepki vermiştim.
O benim annem sen hiç bişey değilsin seni sevmemi istiyorsn yerini bil akıl verme bana o beni doğurdu o beni bu yasa getirdi seni 1 defa görüyorsam annemi bun defa görecem eşim dahil kimse buna müdahele edemez dedim bir daha ağzını açmadi.
Uzerimizde hakimiyet kurmaya çalışıyorlar
Menü güzel canım mecbur kalmissin öğlen az da yemişsin zaten
Dün ilk defa denedim canım dün için ise yaramadi düzenli kullanıp sonucu soylicem sana :)
Teşekkür ederim canım.
Kızım sağlık olarak çok şükür iyi.
Ateş ishal geçti .
İğneler bitti.
Ama çok huysuz canım çok yoruyor beni.
Zorla uyumuyor hep ağlıyor evde sürekli peşimde kucağımda bana dokunmadan yapamıyor Eeee haliyle bunaliyorum bazen .dün yürüyüşe çıktık bebek arabasına koydum. Onu kiyametleri kopardı kucağıma aldım arabayi da boş sürdüm mahvetti beni yolun ortasında bağırdm ona en nefret ettiğim şeydir normalde ama sabrim taştı tutamadim kendimi. Sinirden içim içimden çıktı ben olmaktan çıkıyorum bazen
Teşekkür ederim canım
Canım benim eşim de dün aynısını yaptı.
Tüm gün pertim çıktı akşam o gelir biraz ilgilenir dedim ay çok yorgunum midem ağrıyor şunu yap bunu yap deyip daha çok yordu sonra hadi anneme gidelim dedi gittik geldik tabi orda da yoruldum kız da uyumadi ağlıyor kucağımda kollarım koptu aldım yatak odasına geçtim uyur diye uyumadi eşim de tv izliyor tabi geldim şu içtim bana diyor ki uyudu mu uyuduysa geliyim uyumadiysa burda uyucam uyuyunca seslenirsin dedi ben de yok sen burda uyu sabaha kadar hiç gelme dedim bıraktım gittim 1e kadar uyumadi kiz uyuyunca uyudum hiç cagirmadim sonra gece gelmiş artık. Sabah da tribimi attım.
Bugün doğum günüm kutlamadan gitti ise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?