Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy canım ablammmm kralicemmm sultanimmm çok teşekkür ediyorum çok duydulandim.
İnşallah sizlerle beraber nice mutlu yıllara
Yeni yasimda senin gibi mükemmel bir insanı tanıdım her biseyim oldun iyi ki varsın
Hepimiz iyi ki varız tatlım
O zaman burası bi anlam kazanıyor

Bugün bütün olumsuzlukları unutuyosun
Güzelce süslenip giyiniyosun
Biraz zayıflıpının tadını çıkar

Erkeklerin ham maddesi odun malum . Doğum günün kutlu olsun ayrıca nice guzel, huzurlu, zayıf yıllara

Ah inşallah canım benim :)
Çok teşekkür ediyorum Meliham :)
Hepimiz iyi ki varız tatlım
O zaman burası bi anlam kazanıyor

Bugün bütün olumsuzlukları unutuyosun
Güzelce süslenip giyiniyosun
Biraz zayıflıpının tadını çıkar
Evet ablacım hepiniz iyi ki varsınız :)
Erkeklerin ham maddesi odun malum . Doğum günün kutlu olsun ayrıca nice guzel, huzurlu, zayıf yıllara
Çok teeekkur ederim canım benim amin ama zayıf olan dileğine daha çok aminnnn :):)

Abla valla ben sinir oldum dün sabah tartıldım 68.5 çıktım bugün 71 diyor tartı.
İbreli aldırıyorum şimdi anneme yoksa kafayı yicem
Canim bence tartidandir cunku menulerin kusursuz bu hafta,dijital bir tarti alsan daha iyi olur yani okadar fark olmaz bir gunde

Canim bence tartidandir cunku menulerin kusursuz bu hafta,dijital bir tarti alsan daha iyi olur yani okadar fark olmaz bir gunde
Canım tartım dijital zaten bir de ibreli aldım o daha vasat çıktı anneme al götür şunları dedim :):)
Tebrikleri yarına saklayın
Çok fazla olmasada eksi eksidir

Hele bazılarının gözü benim üstümde olur
Geçen hafta çok verip bu hafta ne yapacak diye
Yarın da tebrik ederiz ablaaaaaaa :)
Evet herkes seni takip ediyordur şu anda.
Detoks sonrası arti dönemini atlattın ya en önemlisi o abla .
Ben bugün pro yapıyorum bu arada.
Kahve çay yasak mı
AdaisyLove tatlim dogum gunun kutlu olsun,esin, bebegin ve sevdiklerinle nice guzel,huzurlu ve tabikide citir yillarin olsun
Çok teşekkür ederim canım :):)

aman cnm sıkma canını boşver ben cvp bile vermiyorum gerçekten versemde bişey olmuyo daha çok sinir oluyorum.

Kv de diyorda kp hiç susmuyo. Çıkıyoruz zaten nadirde olsa en çokta çocuğum için çıkmak zorundayım. onları takmaz eşimde çıkmak gezmek isterse kimseyi dinlemez şükür

günaydın kızlar biz oğlumla yine geç uyandık bugün. aslında erken kalksın diye gecede erken yatırdım ama yeni uyandı bende ona güvenip uyuya kalmışım. neyse bakalım yarın büyük gün fazlalıklarımı atabildimmi çok merak ediyorum daha tartılmadım. inş fazlalıkları atıp eksiyi görmüşümdür.

Teşekkür ederim canım evet üst bölgede çok fark var ama bacakta pek yok
bacakta yok ama popoda fok fark var cnm bence çok iyi. ben kalın bacağa bayılırım. benimkiler diyete girdiğimden diz altı iyi ama diz üstü kürdan gibi kaldı. bende bu durumdan şikayetçiyim.

bacakta yok ama popoda fok fark var cnm bence çok iyi. ben kalın bacağa bayılırım. benimkiler diyete girdiğimden diz altı iyi ama diz üstü kürdan gibi kaldı. bende bu durumdan şikayetçiyim.
Ahh en sevdiğim canjm benim bacaklar kalın .
Hep ince olmasını hayal etmisimdir

Of ya hala artıyım geçen haftaya göre 100 gr bugün sabit olurum yarında eksi olurum diye düşünüyodum ama hiç öyle olmadı galba. yemek yüzünden 1 haftam gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…