Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben bu sabah ve dun tartilmadim ama hissediyorum 66.8 dim.bence yarin en kotu ihtimal 66.0 olurum.Aslinda bu hafta sporu cok ihmal ettim haftaya regl de olucam insallah daha cok gider.
Inşallah tatlım
Iyi düşünelim ve çaba gösterelim iyi olsun iyi olsun
Bak ben artı olduğum halde hep eksiye düşecem dedim ve olduuu

Yok cnm şekersiz olduktan sonra yasak değil
Ama suyunu ihmal etme özellikle pro yapınca su önemli

Yok cnm şekersiz olduktan sonra yasak değil
Ama suyunu ihmal etme özellikle pro yapınca su önemli
Öyle mi midem çok kötü oldu abla.su icemiyorum 2 yumurta yedim kahvaltida mahvoldum yerimden kalkamiyorum midem bulanıyor acayip bişey oldu su içince geri geliyor
Evet canım tartı öyle diyor ama bence bugün yorgun yarına düzelir inşallah
1 ayda süper incelmişin tatlım hele belin çok güzel olmuş
Evet abla ben de şok oldum valla o kadar beklemiyordum bakalım 11 martta ne olacak

Of ya hala artıyım geçen haftaya göre 100 gr bugün sabit olurum yarında eksi olurum diye düşünüyodum ama hiç öyle olmadı galba. yemek yüzünden 1 haftam gitti.
Demekki dün daha artıymışın
Bugün sıfır karbon pro ağırlıklı yapmaya çalış
Bide akşam tek baharatlı yoğurt yersen faydası olur

Tatlım ayran yap
Tuzsuz olursa suda tutmazsın hem mide bulantısına iyi gelir

37 yaşındayım evliyim bugunku kilom 79 500 ulasmak istediğim kilom 65 boyum 1.63 bir aydır yediklerime dikkat ederek 2 .5 kilo verdim bugun bisiklet aldım sporada baslıyacağım insallah yaza kadar sıkı bir calısma temposu planlayıp kilo vermek istiyorum burasıda bana destek olur diye gruba dahil olmak istiyorum siz nedersiniz

Ilk sayfada kurallar var cnm bi oku Eğer uyarım düzenli paylaşım yaparım dersen
Neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…