- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.861
Sevindim abla adına bende şişmeye başladım belim ağrımaya başladı regl olacağım herhaldeKızlarrr burdaki bacınız nihayet eksiye düştü
Inşallah yarına daha fazla olacak
Sizde durumlar nasıl
Inşallah tatlımBen bu sabah ve dun tartilmadim ama hissediyorum 66.8 dim.bence yarin en kotu ihtimal 66.0 olurum.Aslinda bu hafta sporu cok ihmal ettim haftaya regl de olucam insallah daha cok gider.
Yok cnm şekersiz olduktan sonra yasak değilCanım tartım dijital zaten bir de ibreli aldım o daha vasat çıktı anneme al götür şunları dedim :):)
Yarın da tebrik ederiz ablaaaaaaa :)
Evet herkes seni takip ediyordur şu anda.
Detoks sonrası arti dönemini atlattın ya en önemlisi o abla .
Ben bugün pro yapıyorum bu arada.
Kahve çay yasak mı
Çok teşekkür ederim canım :):)
Gerçekmi?Canım 100 gr yine iyi ben 3 kilo artıyım
1 ayda süper incelmişin tatlım hele belin çok güzel olmuşGeçen ay ile bugünkü ölçülerim
Öyle mi midem çok kötü oldu abla.su icemiyorum 2 yumurta yedim kahvaltida mahvoldum yerimden kalkamiyorum midem bulanıyor acayip bişey oldu su içince geri geliyorYok cnm şekersiz olduktan sonra yasak değil
Ama suyunu ihmal etme özellikle pro yapınca su önemli
Evet canım tartı öyle diyor ama bence bugün yorgun yarına düzelir inşallahGerçekmi?
Evet abla ben de şok oldum valla o kadar beklemiyordum bakalım 11 martta ne olacak1 ayda süper incelmişin tatlım hele belin çok güzel olmuş
Ohh ne güzel canım keske ben de uyuyabilsem. Aman canjm dikkat et tartı var yarinKizlar deli gibi uyumusuz bugun ya kahvalti yaptik simdi arkadasa davetliyim oraya gecicem ac olmadigim.icin bisi yemem gelince gorusuruz
Demekki dün daha artıymışınOf ya hala artıyım geçen haftaya göre 100 gr bugün sabit olurum yarında eksi olurum diye düşünüyodum ama hiç öyle olmadı galba. yemek yüzünden 1 haftam gitti.
Regli şişkinliği geçici cnm sonra birden kilon düşerSevindim abla adına bende şişmeye başladım belim ağrımaya başladı regl olacağım herhalde
Tatlım ayran yapÖyle mi midem çok kötü oldu abla.su icemiyorum 2 yumurta yedim kahvaltida mahvoldum yerimden kalkamiyorum midem bulanıyor acayip bişey oldu su içince geri geliyor
Evet canım tartı öyle diyor ama bence bugün yorgun yarına düzelir inşallah
Evet abla ben de şok oldum valla o kadar beklemiyordum bakalım 11 martta ne olacak
Kendini tanıtırmısın cnmGurubunuzda yer varmi bende size katılmak istiyorum ama nereye yazacağımı bilemedim
Senin tartıda bi anormallik var cnmCanım 100 gr yine iyi ben 3 kilo artıyım
Hemen yapim abla teşekkür ederimTatlım ayran yap
Tuzsuz olursa suda tutmazsın hem mide bulantısına iyi gelir
Yaptım abla 5 lt su koydum 5.2 çıktı sonra ben tartildim 69 çıktım ama su icmistim artık.Senin tartıda bi anormallik var cnm
Doğru olması imkansiz
Dediğim gibi test yap doğru yeri bul
Ilk sayfada kurallar var cnm bi oku Eğer uyarım düzenli paylaşım yaparım dersen37 yaşındayım evliyim bugunku kilom 79 500 ulasmak istediğim kilom 65 boyum 1.63 bir aydır yediklerime dikkat ederek 2 .5 kilo verdim bugun bisiklet aldım sporada baslıyacağım insallah yaza kadar sıkı bir calısma temposu planlayıp kilo vermek istiyorum burasıda bana destek olur diye gruba dahil olmak istiyorum siz nedersiniz
Okudum kuralları kabul ediyorum insallah benim içinde guzel bir deneyim olur istediğim kiloya ulasırımIlk sayfada kurallar var cnm bi oku Eğer uyarım düzenli paylaşım yaparım dersen
Neden olmasın
Hoşgeldin canım. Ben elif 36 yaşındayım. 91.3 ile başladım şu an 79 kg oldim. İnşallah en kısa sürede verirsin kilolarını.Okudum kuralları kabul ediyorum insallah benim içinde guzel bir deneyim olur istediğim kiloya ulasırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?