- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.001
Çok geçmişe bakma cnmSelam kizlar gec kaldim valla su an oglum Çılgınlar gibi çığlık atıyorbirde esimin dogum gunu icin hazirlik geberiyorun kafa ayak kol kalmadi
Gecmis yapayim
Kuzu gel takım lideri yapmış Mefkuş bizi 2 haftalığına bir yarışa girdik,çok fena rekabet kokusu var havadaSelam kizlar gec kaldim valla su an oglum Çılgınlar gibi çığlık atıyorbirde esimin dogum gunu icin hazirlik geberiyorun kafa ayak kol kalmadi
Gecmis yapayim
Hadi yerle bir edelim telliogullarini ortak :):) :) :)Ben de bayıldım ortak
Leyla da yeşil vadi de bizimHa ha haA hec de bilem yesil vadi bizim.leyla sizin olsun
Yarını deģil de haftayı daha sabırsızlıkla bekliyorum. Bu haftz cuma bile kaçamak yapmayacağım.Ayyy çok mutlu oldum bepenmenize
Aynı takım 2 hafta yarışsınki haksızlık olmasın
Yarınki kilo bildiriyke yarış başlar
2 hafta sonra takımlar ve kaptanlar değişir
Takım isimlerine kaptanlar karar verir
Elbirliģi ile bu iß bizim ortak. Korksunlar bizden.Hadi yerle bir edelim telliogullarini ortak :):) :) :)
Gulerken agiayın bakalım biz erırken deboyle aglıycanızHa ha haA hec de bilem yesil vadi bizim.leyla sizin olsun
Ben inceleyemedim ama rakipsek şansiniz yok şekerim haftaya daha hirsliyim insallahÇok eğlenceli olacak eski rakibim ama yine rakibimsin kuzum.
Kankisim leylayi da vadiyi de alacaz hepsi bizimHa ha haA hec de bilem yesil vadi bizim.leyla sizin olsun
Evet ya aslinda baska baska fikirlerde uretsekKızlar varmı başka takım için önerisi olan
Heyecandan ellerim titretiyor
Zuhal'im hastalık tatil derken o haftalar çok dağıldım ama sözüm söz,geçen haftalarda söz verdiğim adımsayar bu 2 haftanın şampiyonuna gitsin nasıl olur?Hem ilk denememizin şampiyonluk anısı olur.Kızlar varmı başka takım için önerisi olan
Ben de yerinde olsam heyecanlanirdim abla yenileceksiniz ya onun heyecanı korkusu sardı siziKızlar varmı başka takım için önerisi olan
Sen merak etme kaptan her turlu aliriz biz:))B burcugncy
mstb
elifce1453
kartanesi58
Mefkurem
miray1311
masal3487
Canlarım çok güzel bir takım olmuşuz ama karşı takımda da muhteşem azimli kadınlar var,çok çalışmamız gerek çokkkk
Ben de yerinde olsam heyecanlanirdim abla yenileceksiniz ya onun heyecanı korkusu sardı sizi
Korkmuslar zaten kız baksana zuhal abla korkudan titriyor o heyecandan diyor daElbirliģi ile bu iß bizim ortak. Korksunlar bizden.
Ben de yerinde olsam heyecanlanirdim abla yenileceksiniz ya onun heyecanı korkusu sardı sizi
Nasıl istersen cnmZuhal'im hastalık tatil derken o haftalar çok dağıldım ama sözüm söz,geçen haftalarda söz verdiğim adımsayar bu 2 haftanın şampiyonuna gitsin nasıl olur?Hem ilk denememizin şampiyonluk anısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?