- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.041
Elif'immmm aynı takımdayız eski günlerdeki gibi duman edelim ortalığııııı
yok ben almayayım cnm biz birer yeşil çay içelim buhafta bir aylık kaçamağımı aldım benDoğum günü pastam duruyor kutlayalim hemen :):) :)
Takımlar belşrlendiğine göre
Başka konuya geçelim
Takım için önerisi, rahatsızlığı şikayeti olan varmı
@-Bin muhtesem gunesYalnız kendi takımımı öğrenmem bir iki günü bulabilir
bu arada tatlım iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaDoğum günü pastam duruyor kutlayalim hemen :):) :)
Nehirim yarından itibaren hergün 1 dil pastayı yiyebilirsin benden izin sanaDoğum günü pastam duruyor kutlayalim hemen :):) :)
Hadi canim ordan senin tartimi bozuktu nehircim ben mi oyle hatirliyorum.Bence sen yenisini alma gerek yok yani bununla idare etOooo Burcucum Merhaba :):) :)
Hodri meydan bakalım yenilgiden sonra vadi bizim olucak ti diye aglamayin sonra heee :):) :)
çok haklısın cnm başta ben içemiyorum. sporlarda diğer takımlara göre az oluyoBana su icme orani coo az gibi geliyo abla diger takimlara bakiyorum en az 3 litre icio hatunlar yag yakmak icin
Aynen ya valla bende cok iyi motive oldum:)Şaka bir yana da motivem yerine geldi oh be yarış varsa her türlü varım ben
@-Bin muhtesem gunes
B burcugncy
mstb
elifce1453
kartanesi58
Mefkurem
miray1311
masal3487
Böyleyiz canım.
olmaz olamaz yeme kuzum kanma bunlara @AriverNehirim yarından itibaren hergün 1 dil pastayı yiyebilirsin benden izin sana
Aslında yazın daha fazla içiliyorduBana su icme orani coo az gibi geliyo abla diger takimlara bakiyorum en az 3 litre icio hatunlar yag yakmak icin
Çok güzel fikir cnmMefkurem Zuhal'im,şimdi ben A ve B takımı diye bir foto hazırlasam;İlk takımda olanlar söz gelimi A takımlı fotoyu profil resmi yapsalar,2.takım mesela B takımlı logoyu profil resmi yapsak 2 haftalığına.Yarış bitene kadar kimle aynı takımda olduğumuzu hem direk profil resminden anlarız,hem de takımımızı daha rahat kontrol edebiliriz nasıl olur sence?
Nickimizin altında yazan kilo boyun başına da yazabilirizMefkurem Zuhal'im,şimdi ben A ve B takımı diye bir foto hazırlasam;İlk takımda olanlar söz gelimi A takımlı fotoyu profil resmi yapsalar,2.takım mesela B takımlı logoyu profil resmi yapsak 2 haftalığına.Yarış bitene kadar kimle aynı takımda olduğumuzu hem direk profil resminden anlarız,hem de takımımızı daha rahat kontrol edebiliriz nasıl olur sence?
Bana su icme orani coo az gibi geliyo abla diger takimlara bakiyorum en az 3 litre icio hatunlar yag yakmak icin
Aslında yazın daha fazla içiliyordu
Normalde kilo başı 0.33 ml içilmesi gerekir
Tabiki spor emzirme de bu oran artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?