- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.641
kız ben 72,5 la ayrılmıltım tam iki kilo var daha
benimki bi ton hayvana bakar bi suru agırluk kaldırır sınrada kuzum u kaldıramyrm der ağırmış guya altı ustu 9 kilı ya obur tarafta 50 kiloyu kakdıruyon ya diyemiyorum tabi
Aman kuzum napacan izini bak ben hala dönwmyrm
Ikıncı yarıda bizim gulum
İnş bu hafra ben daha fazla katkı yapmak isterim
Ooooo detoks yapmıştır sonrada oldugu gibi almıştır nolacak
anam sakın yemeeeeeee
guzel tatlım aman dikkat et
Guzel canım
kıbrıs tatlısı neolaki
yok abla ya sen psikolojik sınırı astın gider artık
Menumm
Sabah 8; 00
2dilim ekmek
2yagda yumurta 1h. Yumurta beyazı
Maydonoz
Oğle13:00
1elma 1havuc 2bisküvi 1lokma ekmek
Akşam16:30
2biber dolması
4yk taze fasulye
Yogurt
Su saymadım ama 2olmuştue baya içtim
Spor yok
2 haftalık değil 40 kilonun ödülü Bu yapmak istedim pişman değilim toparlarım
Günaydınnnnnnn kızlaaaaar özellikle de Güneş kızlar geçtiğimiz hafta birinciliği kaçırdık ama bu hafta yıldızlara meydan vermeyelim!!!!
Gercekten canı gönülden kutluyorum seni harikasınCan'ım işte tam 103.7 idi sanırım İşte şu an 63.7
ay nehir gider ayak dereceye de girmiş ah sen ne fenasın yaaaa cok öpüyorum kızCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 455.ETAP SONUC LİSTELERİ
26 ŞUBAT- 4 MART 2016
TAKIM DERECELERİ
..................8.TAKIM 1,24%
.................9.TAKIM %1,139
....................3.TAKIM 0,921
BİREYSEL DERECELER
3.TAKIMDAN===== @20_KELEBEK %3,57
10.takımdan ========== @The Queen %3,38
9. takımdanAdaisyLove %2,41
Inşallah nrhirim listeye bi an önce dönüp bu kısır döngüye bi an önce son vermek istiyorum talip et arada salla beni iyi geliyo
bize günaydın yokmu bsk cok kırıldım şimdiGünaydınnnnnnn kızlaaaaar özellikle de Güneş kızlar geçtiğimiz hafta birinciliği kaçırdık ama bu hafta yıldızlara meydan vermeyelim!!!!
Yok ben bi süre tatlı almıyım tarifte almıyım mümkünseCANIMCOK GUZEL BI TATLI ICINDE UN YOK AMA H.CEVIZI NORMAL CEVIZ GALETA UNU FELAN WAR USTUNE DE BOLLL CEVIZ NEFIS YEMEK TARIFLERINDE BAKABILIRSIN ISTERSEN TARIFDE WERIRIM AMA DIYETTEYKEN YEMEK YOOKKKKKKK
Regl olunca spor yapmak zor geldiAFIYET OLSUN GUZEL MENU CANIM SPOR OLSA DAHA IYI OLACAKMIŞ
anaaaa sen 98 den 62 yemi indin sende az değilmişsin yaCANIM PİŞMAN OLMAN İCİN SOYLEMEDIM ZATEN BASKADA 40 KILOYU BEN WERSEM INANKI BENDE PİŞMAN OLMAZDIM NEYI NASIL DENGILIYECEGINI ÖGRENMİŞSINDE 40 KILOYU WERMİŞSIN HELAL OLSUN HAYATTINDA ANLIK TATLAR ICIN ÖMUR BOYU SURECEK GUZELLIKLERI BIRAK MA CANIM .
İNSAN BEYNINI NEYE SARTLARSA ONU BAŞARABILIYOR BUNDAN 2-3 SENE ONCE 97-98 KILOYDUM SPORLA DIYETLE 62 YE KADAR İNMİŞDİM SONRA TEKRARDAN 80 LERI GÖRDUM CANIM BELKI ONUN ICIN UYARMAK ISTEDIMTEKRARDAN TEBRIK EDIYORUM CANIM SENI
Gunaydinn hanimlarr
günaydın şirinsekerlerGünaydın kizceler
Teşekkür ederim canım benim ben de öpüyorum seni kocaman hem de :)Gercekten canı gönülden kutluyorum seni harikasın
ay nehir gider ayak dereceye de girmiş ah sen ne fenasın yaaaa cok öpüyorum kız
Inşallah nrhirim listeye bi an önce dönüp bu kısır döngüye bi an önce son vermek istiyorum talip et arada salla beni iyi geliyo
bize günaydın yokmu bsk cok kırıldım şimdi
Yok ben bi süre tatlı almıyım tarifte almıyım mümkünse
Regl olunca spor yapmak zor geldi
anaaaa sen 98 den 62 yemi indin sende az değilmişsin ya
günaydın şirinsekerler
Eşine söyledinmi cnm mezun olduğunu ne dediTeşekkür ederim canım benim ben de öpüyorum seni kocaman hem de :)
Regli falan anlamam Kamilem perşembe ye kadar sporlar yapılacakRegl olunca spor yapmak zor geld
Ayy olmaz mı canımmm size de günaydın hemde ballı börekli katmerli reçelli kekli börekli günaydınnnnnnnGercekten canı gönülden kutluyorum seni harikasın
ay nehir gider ayak dereceye de girmiş ah sen ne fenasın yaaaa cok öpüyorum kız
bize günaydın yokmu bsk cok kırıldım şimdi
Yok ben bi süre tatlı almıyım tarifte almıyım mümkünse
Regl olunca spor yapmak zor geldi
anaaaa sen 98 den 62 yemi indin sende az değilmişsin ya
günaydın şirinsekerler
Abla söyledim bana diyor ki aaa bitti miEşine söyledinmi cnm mezun olduğunu ne dedi
Artık yeter verme diyomu
Ama o da başka bi bakış açısıAbla söyledim bana diyor ki aaa bitti mi
Daha ver sen 58 ol diyor.
Vicdan siz adam :):)
Sanki kendi manken de.
Ama o da başka bi bakış açısı
En azından senin kilonu umursuyor
Hiç önemsemeyip Banane dese dahamı iyi
Bide yeter verme dese buda sana rahatlık verir
Sizin yaşınız küçük daha ince olun siz
Inşallah cnm Bencede 60 süper durur sanaAbla kendini düşünmüyor ki hiç ben 58 olursam o da su an 90 nasıl dururuz Yan yana.:)
Aslında ben isterim incecik olmayı zaten dikkat etmezsem 85e cikacam geri dün bayagi bir abarttim :)
Şimdiki hedefim yaza kadar 60 a düşmek abla.
Bu bir kaç gün fazla yiyip tekrar kisacam vücut sasirsin biraz .
60 olursam süper olacak.
S giyerim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?