- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.701
Tamam abla bu hafta iyi bi eksi göstereceğim sana söz iyi ki varsınRegli falan anlamam Kamilem perşembe ye kadar sporlar yapılacak
Ve kesinlikle kaçamak yok
Bak sen günaydın a biz sadece gunaydın kısmını alalım gerisi sizin guneşlerin olsunAyy olmaz mı canımmm size de günaydın hemde ballı börekli katmerli reçelli kekli börekli günaydınnnnnnn
Kıziyi işte benimki şimdi bile yeter diyor oda insanda rahatlama gevşeme yapıyor sana kamçi olur işte formda olursun hepAbla söyledim bana diyor ki aaa bitti mi
Daha ver sen 58 ol diyor.
Vicdan siz adam :):)
Sanki kendi manken de.
Nehir gercekten harika bi değişim olmuş baya uzun bi süre baktım demek ki kilo insamı farklı bi insan haline sokuyor bu iki kişi aynı kişi demeye sahit lazım cok gençleşmiş guzelleşmişsin tebrik ediyorum ve seni ayakta alkışlamak istiyorumKızlar aradaki 20 kilo fark. .
Ama gercekten içinden bi insan cıkmış yaaaBuna katılıyorum abla önceden benden büyük kızlar bile bana abla diyordu.
Şimdi kızımı gören kardeşin mi diyor Hayır kızım diyorum aaaa sen daha cocuksun nasıl kızın diyorlar.
Çok da hoşuma gidiyor :)
Bu arada başarı oykumuzu nereye yazıyoruz abla
hoşgeldin canım ben Kamile inş kısa zamanda verirsin kilolarınıAynen oyle
Heralde düğününde 46 beden gelinlik giymek istemezsinAynen oyle
Ben unuttum sen unutmamışsınKız senin kumbaradan ne haber
sen olmazsan takım olmaz kiSiz burdaysanız bende burdayım cnm
Ama herkes boşverip emek vermezse benimde burda olmamın bi anlamı kalmaz
@Ariver gider ayak golünü atmışsın canımCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 455.ETAP SONUC LİSTELERİ
26 ŞUBAT- 4 MART 2016
TAKIM DERECELERİ
..................8.TAKIM 1,24%
.................9.TAKIM %1,139
....................3.TAKIM 0,921
BİREYSEL DERECELER
3.TAKIMDAN===== @20_KELEBEK %3,57
10.takımdan ========== @The Queen %3,38
9. takımdan @Ariver %2,41
Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasinda bir bucuk yillik evliyim buraya katilali iki bucuk ay oldu 7.5 kilo verdim hedefim insallah 7 kilo daha verip bebis sahibi olmak.Hiç istemiyorum acil kilo vermem lazim
Tamam. 1.66 boyum. Ben hamurisi ve tatlıya çok duskunum kendimi tutamiyrm ve ben çok yemek seçiyorum.
Siz burdaysanız bende burdayım cnm
Ama herkes boşverip emek vermezse benimde burda olmamın bi anlamı kalmaz
Hosbuldum ablacim ben 21 yaşındayım inşallah istediğim kiloya duserimAramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasinda bir bucuk yillik evliyim buraya katilali iki bucuk ay oldu 7.5 kilo verdim hedefim insallah 7 kilo daha verip bebis sahibi olmak.
Bol katilim yapip biraz dikkat ettinmi eminim 38 beden gelinlik sana cok yakisir:)
Hosbuldum canimhoş geldin canım aramıza
Hedefe ulaşalımda tatlım korumadada birbirimize destek oluruzAy sonunda buldum okudum nehirim cok mutluyum senin adına bizide unutmamışsın burdan tamamen gitme sen basardın bizimde basarmamız için bize destek ol inş bizede basari hikayesi yazmak nasip olsun tabi üzerimizde emeği cok Zuhal ablamızın bunu basardıktan sonra herzaman duacısı olacağımız kesin önce mefkusum olmak üzere ben hepinizi cok ama cok seviyorumyaaaaaa biz hep burdamı kalsak neee
Hrmencecik verip gidiyimmi diyosun yanisen olmazsan takım olmaz kineyse ben daha da hırslanayım hemencecik vereyim şu kiloları
Kardeşin birax bebişle ilgilensin sana destek olur cnmMerhaba herkese bugün gelemedim kızkardeşi m burada bir de kızım diş çıkaracak çok ateşleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?