Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Regli falan anlamam Kamilem perşembe ye kadar sporlar yapılacak
Ve kesinlikle kaçamak yok
Tamam abla bu hafta iyi bi eksi göstereceğim sana söz iyi ki varsın
Ayy olmaz mı canımmm size de günaydın hemde ballı börekli katmerli reçelli kekli börekli günaydınnnnnnn
Bak sen günaydın a biz sadece gunaydın kısmını alalım gerisi sizin guneşlerin olsun
Abla söyledim bana diyor ki aaa bitti mi
Daha ver sen 58 ol diyor.
Vicdan siz adam :):)
Sanki kendi manken de.
Kıziyi işte benimki şimdi bile yeter diyor oda insanda rahatlama gevşeme yapıyor sana kamçi olur işte formda olursun hep
Kızlar aradaki 20 kilo fark. .
Nehir gercekten harika bi değişim olmuş baya uzun bi süre baktım demek ki kilo insamı farklı bi insan haline sokuyor bu iki kişi aynı kişi demeye sahit lazım cok gençleşmiş guzelleşmişsin tebrik ediyorum ve seni ayakta alkışlamak istiyorum
Ama gercekten içinden bi insan cıkmış yaaa
hoşgeldin canım ben Kamile inş kısa zamanda verirsin kilolarını

Ay sonunda buldum okudum nehirim cok mutluyum senin adına bizide unutmamışsın burdan tamamen gitme sen basardın bizimde basarmamız için bize destek ol inş bizede basari hikayesi yazmak nasip olsun tabi üzerimizde emeği cok Zuhal ablamızın bunu basardıktan sonra herzaman duacısı olacağımız kesin önce mefkusum olmak üzere ben hepinizi cok ama cok seviyorum yaaaaaa biz hep burdamı kalsak neee

@Ariver gider ayak golünü atmışsın canım

Hiç istemiyorum acil kilo vermem lazim
Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasinda bir bucuk yillik evliyim buraya katilali iki bucuk ay oldu 7.5 kilo verdim hedefim insallah 7 kilo daha verip bebis sahibi olmak.
Bol katilim yapip biraz dikkat ettinmi eminim 38 beden gelinlik sana cok yakisir:)

Hosbuldum ablacim ben 21 yaşındayım inşallah istediğim kiloya duserim

Hedefe ulaşalımda tatlım korumadada birbirimize destek oluruz
O kadar emek veriyoz sonuçta başa dönmiyelim tekrar
Sende çok seviliyorsun bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…