- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.741
Sabah incirin yanına 1 bar sütte içsen iyi olurdu tatlımKizlar bende menumu yazayim simdi film izliyorum sonra menu yorumu yaparim insallah.
Sabah kahvalti yapmak istemedim sadece iki kuru incir yedim:09.00
Öğle:12.00 bir tabak makarna,salata(aslinda bu hafta kacamak yapmak istemiyordum ama evde tek olunca canim cekti yaptim)
Aksam:17.45 kucuk bir tabak yogurtlu ispanak.
2.5 litre su ge 3 mil leslie yapildi.
Sağol bitanemde
Burda hepimizin amacı zayıflamak onun için birbirimizin desteğine ihtiyacımız var
Birileri emek verirken birileri vermezse bu enerji bozuluyor o zaman
Ben onu demek istedim
Aslinda evdekiler erken kalkiyor ama ben uyaninca hafta sonu once hareket dahi etmek istemiyorum sonrada ev isiyle biraz ugrasiyorum yani asil kahvaltiyi geciktiren benim canim yemek istemiyorTatlım evdekiler geç kalkıyorsa sen öncesinde uzun süre aç kalmamak için biraz atıştırabilirsin
Sütün yanında bikaç tane kuru meyve yada 1 meyve iyi olurdu
Ara hariç menün güzel cnm
Evet arada dayanamadim hafta sonu hamur isleri yapiyorum beslenmeleri icin onlara dalmamak icin ustundeki malzemwden caldim ama birdaha daha dikkatli olacagimTatlım evdekiler geç kalkıyorsa sen öncesinde uzun süre aç kalmamak için biraz atıştırabilirsin
Sütün yanında bikaç tane kuru meyve yada 1 meyve iyi olurdu
Ara hariç menün güzel cnm
supersin abla olsun hayali bile guzel benim koca gobek biraz zor oyle duz olur ama
Hoşgeldin cnmHanımlar nasılsınz... Ben aslında birkaç kere KK da bulunmuştum fakat her seferinde hüsran oldu benim için.Ama kendime inanmak istiyorum.Gezinirken gurubu gördüm ve disiplinli olusunuz hosuma gitti.Ben 47 yaşında 163 boyunda ve 124 kilo bir bayanım.Gurubun yaş ortalamasının biraz üzerindeyim fakat sizlere uyum sağlayabilirim diye düşünüyorum.Eğer kabul ederseniz bu gün başlamak istiyorum.
Meraba abla kiloma yakin birini gorunce gozlerim parladiHanımlar nasılsınz... Ben aslında birkaç kere KK da bulunmuştum fakat her seferinde hüsran oldu benim için.Ama kendime inanmak istiyorum.Gezinirken gurubu gördüm ve disiplinli olusunuz hosuma gitti.Ben 47 yaşında 163 boyunda ve 124 kilo bir bayanım.Gurubun yaş ortalamasının biraz üzerindeyim fakat sizlere uyum sağlayabilirim diye düşünüyorum.Eğer kabul ederseniz bu gün başlamak istiyorum.
Kız nerde benimde öyle değilsupersin abla olsun hayali bile guzel benim koca gobek biraz zor oyle duz olur ama
Makarna nedir tatlim mefkus anlam ceza keser vallaKizlar bende menumu yazayim simdi film izliyorum sonra menu yorumu yaparim insallah.
Sabah kahvalti yapmak istemedim sadece iki kuru incir yedim:09.00
Öğle:12.00 bir tabak makarna,salata(aslinda bu hafta kacamak yapmak istemiyordum ama evde tek olunca canim cekti yaptim)
Aksam:17.45 kucuk bir tabak yogurtlu ispanak.
2.5 litre su ge 3 mil leslie yapildi.
En azindan o hale daha yakinsin abla ben gobegi kucagimda kalcayi belimde tasiyorumKız nerde benimde öyle değil
Belki biraz spora ağırlık verirsem en azından birazdaha iyi olur
Ben başladığım zaman en fazla kilosu olan 90 kiloydu benden 20 kilo daha azdıMeraba abla kiloma yakin birini gorunce gozlerim parladi
Tebrikler canim darisi basimizaKızlar karnemi de aldım çok mutluyum :)
Aynen ya ayni duygulari yasiyorum 90 alti hanimlarla yarismak zorBen başladığım zaman en fazla kilosu olan 90 kiloydu benden 20 kilo daha azdı
Sonra benden fazla biri gelince çok mutlu olmuştum
Teşekkür ederim canım benim ben buralardayım hep destekciniz olarak yaza kadar mezun edecez bir çoğunuzu inşallah :)Tamam abla bu hafta iyi bi eksi göstereceğim sana söz iyi ki varsın
Bak sen günaydın a biz sadece gunaydın kısmını alalım gerisi sizin guneşlerin olsun
Kıziyi işte benimki şimdi bile yeter diyor oda insanda rahatlama gevşeme yapıyor sana kamçi olur işte formda olursun hep
Nehir gercekten harika bi değişim olmuş baya uzun bi süre baktım demek ki kilo insamı farklı bi insan haline sokuyor bu iki kişi aynı kişi demeye sahit lazım cok gençleşmiş guzelleşmişsin tebrik ediyorum ve seni ayakta alkışlamak istiyorum
Ama gercekten içinden bi insan cıkmış yaaa
hoşgeldin canım ben Kamile inş kısa zamanda verirsin kilolarını
Hep burda kalcaz kız burasi bizim evimiz :)Ay sonunda buldum okudum nehirim cok mutluyum senin adına bizide unutmamışsın burdan tamamen gitme sen basardın bizimde basarmamız için bize destek ol inş bizede basari hikayesi yazmak nasip olsun tabi üzerimizde emeği cok Zuhal ablamızın bunu basardıktan sonra herzaman duacısı olacağımız kesin önce mefkusum olmak üzere ben hepinizi cok ama cok seviyorumyaaaaaa biz hep burdamı kalsak neee
Kız dedim ya gitmeden 1.olacam diye 3.olduk artık o da iyi :)
Benim de kızımın ateşi var kaç dereceye kadar oluyor canımMerhaba herkese bugün gelemedim kızkardeşi m burada bir de kızım diş çıkaracak çok ateşleniyor
Teşekkür ederim canımtebrik ediyorum canim supersinnn
guzel canim
hosgeldin aramiza canim acil kilo vermeyi aklina koyarsan cabuk sikilirsin sabirla vermeyi dusun ben sema 3 haftadir buradayim ve iyiki buradayim cok degerli insanlarla beraber olmak isi kolaylastiriyor
canim bende mefkus ablama katiliyorum sebze et yes3n olmazmiki
guzel canim
Tatlım Benim Mavi tşörtlü resmimi gördün değilmi nasıl göbeğim vardıEn azindan o hale daha yakinsin abla ben gobegi kucagimda kalcayi belimde tasiyorum
Evet masallah simdi......Tatlım Benim Mavi tşörtlü resmimi gördün değilmi nasıl göbeğim vardı
Orda 110 civarıydım
123 de nasıldım var sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?