Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah incirin yanına 1 bar sütte içsen iyi olurdu tatlım
Bugün cuma olmadıpına göre makarna için film izlerken biraz ip atlıyabilşrsin
kolay gelsin cnm

Tatlım evdekiler geç kalkıyorsa sen öncesinde uzun süre aç kalmamak için biraz atıştırabilirsin
Sütün yanında bikaç tane kuru meyve yada 1 meyve iyi olurdu
Ara hariç menün güzel cnm
Aslinda evdekiler erken kalkiyor ama ben uyaninca hafta sonu once hareket dahi etmek istemiyorum sonrada ev isiyle biraz ugrasiyorum yani asil kahvaltiyi geciktiren benim canim yemek istemiyor

Hanımlar nasılsınz... Ben aslında birkaç kere KK da bulunmuştum fakat her seferinde hüsran oldu benim için.Ama kendime inanmak istiyorum.Gezinirken gurubu gördüm ve disiplinli olusunuz hosuma gitti.Ben 47 yaşında 163 boyunda ve 124 kilo bir bayanım.Gurubun yaş ortalamasının biraz üzerindeyim fakat sizlere uyum sağlayabilirim diye düşünüyorum.Eğer kabul ederseniz bu gün başlamak istiyorum.

Tatlım evdekiler geç kalkıyorsa sen öncesinde uzun süre aç kalmamak için biraz atıştırabilirsin
Sütün yanında bikaç tane kuru meyve yada 1 meyve iyi olurdu
Ara hariç menün güzel cnm
Evet arada dayanamadim hafta sonu hamur isleri yapiyorum beslenmeleri icin onlara dalmamak icin ustundeki malzemwden caldim ama birdaha daha dikkatli olacagim

Hoşgeldin cnm
Ben Zühal 44 yaşındayım yani yalnız değilsin
Daha önce başka bi takımda yarıştınmı cnm
Bizim takımı takip ettinmi

Meraba abla kiloma yakin birini gorunce gozlerim parladi

Makarna nedir tatlim mefkus anlam ceza keser valla

Teşekkür ederim canım benim ben buralardayım hep destekciniz olarak yaza kadar mezun edecez bir çoğunuzu inşallah :)
Hep burda kalcaz kız burasi bizim evimiz :)
AdaisyLove gider ayak golünü atmışsın canım
Kız dedim ya gitmeden 1.olacam diye 3.olduk artık o da iyi :)
Merhaba herkese bugün gelemedim kızkardeşi m burada bir de kızım diş çıkaracak çok ateşleniyor
Benim de kızımın ateşi var kaç dereceye kadar oluyor canım
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…