- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.721
Ben görmedim menünü arada kaçtımı acabaannem gıle daha gıtmedım 1 saat sonra gıdecez menum yazdıgım gıbı degısmedı
arkadaslar abım istanbulda gelıcek ben ıkı gun gıremem heral bugunku menumu yazayım oglenı yedım zaten aksamıda buraya yazarsam mecbur onları yerım
SABAH 08.15 1 YUMURTALI KASARLI PUL BIBRLI 1 CAY KASIGINDA OMLET 1 DILIM TB EKMEGI 1 ZEYTIN 1 BARDAK YESIL CAY BOL MAYDANOZ
ARA 11.00 DA 1 BARDAK S.KAHWE
ÖGLE 13.30 1 KASE MERCIMEK CORBASI 1 KASE YOGURT 1 YEMEK KASİGI MELEMEN
ARA YEMEYI DUSUNMUYORUM
AKSAM 18.00 GIBI YERIM AYRAN M.CORBASI SALATA YEMEGIMI YANIMDA GOTURURUM
SU 3 LT SADECE 1 LT KALDI
SPOR SABAH 3 MIL LESIE YAPTIM 100 BYANA EGILME HAREKETI AKSAM DA 2 MIL LESI YAPARIM
Sağol bitanemdeemınım ol ablacım senın burda kalman ıcın bıle olsa elımızden gelenı yaparız zayıflamak ıı,kıncı planda kalsın yeterkı sen burda ol
Hoşgeldin aramıza ben Poni 6 aydır buradayım bir kızım var evliyim umarım fazla kilolarindan kurtulursun hemenHosbuldum ablacim ben 21 yaşındayım inşallah istediğim kiloya duserim
İki aylıkken görmüştü en son kizim teyzesini.dik dik bakıyor şimdi yabanciladiKardeşin birax bebişle ilgilensin sana destek olur cnm
Tatlım ben sizin sorununuzu tam anlamadımbir huzursuz cumartesi aksamindan herkese selamlar kizlar
Vücudumun yorgunlugu hicbirsey degil beynim yorgun artik
Egzamamiz gecti ama hiriltimiz gecmiyor
Bir hafta on gun kati diyet yapayim diyorum bakalim etki edecekmi benden kaynaklimi oluyor anlamis olurum diye
Ayşem Tmm yoğurt yumurta yiyemiyosun ama sebze salata tavuk vs.ye ağırlık ver bariBugunki menum cok sacma oldu
Sabah 08 00
Iki dil tb ekmegi arasina findik ezmesi surdum ( katkisiz findik ezmesi buldum findigi deniyorum dunden beri dokunacakmi diye )
Ara yarim elma
Ogle 12 30
Iki kucuk biber dolması
Salata
Ara bir avuc leblebi bir ck findik ezmesi
Aksam 18 30
6 kasik sade bulgur pilavi
2,5 lt su
Saatler yazılmamış fıstıkMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 d ekmek
3 halka sucuk
2 zeytin
1 kk peynir
Domates,biber
Öğle
1 örgü peynir
1 kivi
Akşam
4 yk patlıcan yemeği
1 d ekmek
1 kase cacik
Su,1.5 lt
Spor, 40 dk dışarıda yürüyüş
Abla sonra Allah korusun Bi sinir anına gelir gidersin sensiz kilo da veremem hemen veriym de nolur nolmazHrmencecik verip gidiyimmi diyosun yani
Biraz bunaklığım var ama bazı şeyleride unutmuyomBen unuttum sen unutmamışsınhiç oldu abla hiç
Niye veremeyesin kızzAbla sonra Allah korusun Bi sinir anına gelir gidersin sensiz kilo da veremem hemen veriym de nolur nolmaz
tebrik ediyorum canim supersinnnKızlar aradaki 20 kilo fark. .
guzel canimarkadaslar abım istanbulda gelıcek ben ıkı gun gıremem heral bugunku menumu yazayım oglenı yedım zaten aksamıda buraya yazarsam mecbur onları yerım
SABAH 08.15 1 YUMURTALI KASARLI PUL BIBRLI 1 CAY KASIGINDA OMLET 1 DILIM TB EKMEGI 1 ZEYTIN 1 BARDAK YESIL CAY BOL MAYDANOZ
ARA 11.00 DA 1 BARDAK S.KAHWE
ÖGLE 13.30 1 KASE MERCIMEK CORBASI 1 KASE YOGURT 1 YEMEK KASİGI MELEMEN
ARA YEMEYI DUSUNMUYORUM
AKSAM 18.00 GIBI YERIM AYRAN M.CORBASI SALATA YEMEGIMI YANIMDA GOTURURUM
SU 3 LT SADECE 1 LT KALDI
SPOR SABAH 3 MIL LESIE YAPTIM 100 BYANA EGILME HAREKETI AKSAM DA 2 MIL LESI YAPARIM
hosgeldin aramiza canim acil kilo vermeyi aklina koyarsan cabuk sikilirsin sabirla vermeyi dusun ben sema 3 haftadir buradayim ve iyiki buradayim cok degerli insanlarla beraber olmak isi kolaylastiriyorHiç istemiyorum acil kilo vermem lazim
canim bende mefkus ablama katiliyorum sebze et yes3n olmazmikiBugunki menum cok sacma oldu
Sabah 08 00
Iki dil tb ekmegi arasina findik ezmesi surdum ( katkisiz findik ezmesi buldum findigi deniyorum dunden beri dokunacakmi diye )
Ara yarim elma
Ogle 12 30
Iki kucuk biber dolması
Salata
Ara bir avuc leblebi bir ck findik ezmesi
Aksam 18 30
6 kasik sade bulgur pilavi
2,5 lt su
guzel canimMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 d ekmek
3 halka sucuk
2 zeytin
1 kk peynir
Domates,biber
Öğle
1 örgü peynir
1 kivi
Akşam
4 yk patlıcan yemeği
1 d ekmek
1 kase cacik
Su,1.5 lt
Spor, 40 dk dışarıda yürüyüş
Abla sen kızıyosun çok yiyince ceza veriyorsun korkumdan yemiyorum çoğu Zaman :) en azından yeme düzenimi iyice oturtana kadar seninle devam etmek isterim. Ayrıca sana da çok teşekkür ederim :)Niye veremeyesin kızz
Ben gelip ağzınımı bantlıyom
Herkes kurallara uyduğu sürece sorun yok tatlım
Burda emek veriyosak haliyle karşılığınıda görmek istiyoruz yoksa boşa kürek çekmiş oluruz
Aslında bu hepimiz için geçerli
Tatlım evdekiler geç kalkıyorsa sen öncesinde uzun süre aç kalmamak için biraz atıştırabilirsinMenum
Sabah 1 bardak sut
Saat 12.00
Yumurta salatasi
7 katkisiz zeytin
Peynir
Domates
Marul
Ceviz
Ogle 15.00
3 dilim sucuk
1dlim kasar
Pizza yapiyordum dayanamadim
Aksam 19.00
Biber kavurmasi
Yogurt
Su yatana 3 litre olur
Spor 3 mil leslie yapacagim
Ama az yiyincede kızıyomAbla sen kızıyosun çok yiyince ceza veriyorsun korkumdan yemiyorum çoğu Zaman :) en azından yeme düzenimi iyice oturtana kadar seninle devam etmek isterim. Ayrıca sana da çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?