- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.581
Hastayken çok normal cnmkızlar bugün sabah 63.4 çıktım
300 gram verebilmişim sadece
:)
Nefret ederim böyle emri vakilerdendun benımkıde oyle oldu aksam saat 17.30 da aradılar yemege gelıyoruz dıye mısafırlıkden yenı gelmışım kızımı okuldan alıcam bıde onlar olunca sıkıntı oldu saolsunlar son dakka golunu sevıyolar
Aa süper daha iki gün önce gittim zerdeçal aldım süt yapıyorsa kullanırım sık sık sağol canmTavuk sulu et sulu ve zerdecal muhtesem sut yapio cnm
Yok abla yag orani gayet iyiydi. Bakalim.ne kaa verdin sultan ben tartilmadim yarin sabh gorucem ama umudum yok yani
Yine de eksisin nerdeyse yarım kilo inşallah haftaya 2 katı 3 katı verirsin canm bu hafta cıs çoktu haftaya olmazzzz :)Kizlar bende kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:64.4
Bu hafta:64.0
Fark:-400
Mesaj sayim:en az 30 - 40 olmustur.
Ozelestiri:aslinda cok kacamak yapmadim carsamba manti ve cumartesi makarna disinda. ama bu hafta sporu cok ihmal ettim sanirim iki gun 45 dk bir gun de 25 dk yapabildim.Bi de reglme 3 gun var onun etkisi de olabilir.Insallah haftaya daha iddaliyim
Vaaauw çok iyi yalnız spor dakikanı ve mesaj sayını yazmayı unutmuşsun Canm tebriklerCUMA BİLDİRİMİMİ YAPIYORUM
başlangıç kilom 123.3
bugünkü kilom 121.1
sonuç -2.2 kg
%1,78426602
sonuçtan çok mutluyum.İnşaallah hep böyle güzel sonuçlar görürüm.
Güzel Canm 1 kilo sayılır tebriklerGecen hafta.99.8
Bu hafta.98.9
Eksi 900
Mesaj 60 tan fazla yanlis saymadiysam
Spor 200 dakkadan fazla
Regl oncesiyim muhtemelen tartida cikmiyor o yuzde.
Vaaaay süpersin mervişarkadslar bende kılo bıldırımımı yapayım
GECEN HAFTA 73.9
BU HAFTA 72.6
FARK 1 .3
YUZDEYI DOGRU HESAPLADIYSAM 1.759
SPOR 450 DAKKAN FAZLADIR
MESAJ 40 50 DEN FAZLADIR
Ponicim çok iyi vermişsin iddayı kazanmışsın:) 7 lerde görüşmek üzere canm :)Geçen hafta 81.5
Bugün 80.6
Fark -900 gr
Mesaj sayım 60
Spor 180 dk
Toplam giden kilo 15 oldu sayenizde çok mutluyum ve sabırsızlıkla 7li rakamları görmek istiyorum.
Eki Görüntüle 1793034
İnşallah ablacım yaa Allah sizden razı olsun. Herkesi Bi öpesim var tabi en çok seniiii :)Hadi kübram aşağıya doğru gidiyon sende
Önce 75 sonra 70 inşallah
Bugünde çok güzel
Tebrikler canm başarılarının devamını dilerim :) :)Gecen hafta 70.8
Bu hafta 70.2
Fark 600 gr
Yuzde 0.85
Spor 140 dk
Mesaj 50
Tatlım boğazını tutan sen spor yapan senokula geç kalıyordu tartilamadi artık yarına
Kilo vermemde payın çok büyük mefkuşum sana hep dua ediyorum iyi ki varsın ya güzel insan
Bide hiç umudum yok diyodun tatlımGecen hafta 70.8
Bu hafta 70.2
Fark 600 gr
Yuzde 0.85
Spor 140 dk
Mesaj 50
Bir daha persembe yapmiycam evet abla gecen hafta 110.1Tatlım Bazılarında tartı öncesi spor şişlik yapabiliyor
Bide daha alışkın değilsin sen spora
O yüzden diğer günler yapıp perşembe yapmamak en doğrusu
Bildirimin -200 mü tam anlamadjm
Teşekkür ederim bitanem
Benim hedef seninki kadar az değilki fıstığım
Bu yaşta bu bana yeter
Hastayken çok normal cnm
Hareketsiz kalınca olabiliyor
Sen bi iyileşde haftaya daha güzel olur inşallah
Teşekkür ederim:)GUZEL SONUC TEBRIKLER
Inşallah tatlımhadi sen mezun ol bende inş iki haftaya mezun olmak istiyorum
Aa süper daha iki gün önce gittim zerdeçal aldım süt yapıyorsa kullanırım sık sık sağol canm
Yine de eksisin nerdeyse yarım kilo inşallah haftaya 2 katı 3 katı verirsin canm bu hafta cıs çoktu haftaya olmazzzz :)
Vaaauw çok iyi yalnız spor dakikanı ve mesaj sayını yazmayı unutmuşsun Canm tebrikler
Güzel Canm 1 kilo sayılır tebrikler
Vaaaay süpersin merviş
Ponicim çok iyi vermişsin iddayı kazanmışsın:) 7 lerde görüşmek üzere canm :)
İnşallah ablacım yaa Allah sizden razı olsun. Herkesi Bi öpesim var tabi en çok seniiii :)
Tebrikler canm başarılarının devamını dilerim :) :)
Gerçekten öyle olduMart ayı 9. Takim mezuniyet ayı oldu
@Ariver
kartanesi58
mstb
Mefkurem
@seydan94
Bizi bırakıp gitmeyin ha
Eskilerden kim kaldı @kkkmevsim5-Bin muhtesem gunes- hareketlenelim artık kizlar bizde,mezun olup havamızı atalım
Geçen hafta burcuyla beraber izine çıktılar cnmKızlar sevilumut mezun olmuştu değil mi izinde miydi
Tamamdır abla. Aslında güneş takımının yüzdelerini yazacaktım ondan sordum ama yıldız takımının kaptanı mezun olduğu için yapmadım onun yerine veda konuşması yazdım :)Geçen hafta burcuyla beraber izine çıktılar cnm
Ariverle kartanesi58 mezun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?