Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım şu an izindesin zaten 2 hafta listede olmıcaksın
Ve hedefe bikaç kilo kala hedef yüksrltilemiyor
Yarışma kuralı
Abla çok zayıfladığımı söylüyo herkes boyum uzun o sebepten herhalde yoksa 60 olmak niyetindeyim yine. Sadece bi süre 65te kalıp sıkılaşmak istiyorum. 60 a daha yavaş inmek istiyorum yani sıkılaşarak. Neyse kuralsa yapacak bişey yok.

Tatlım zerdeçal sütü azaltıyo diye biliyorum bi araştır istersen emzirenlere pek önerilmiyor
Baktım şimdi Canm netten. Emzirirkenki zararı tam bilinmediği için çok tüketmeyin yazıyor ama günde 1 çaykaşığından Bi zarar gelmezmiş. Bilgilendirdiğini için sağol Canm :)

Aminnnn canım insaallah
Gitsinde gelmesin bu kilolar

Bide hiç umudum yok diyodun tatlım
Ne güzel vermişin işte

Umutlanmicam abla zaten o zaman daha cok veriom

Baktım şimdi Canm netten. Emzirirkenki zararı tam bilinmediği için çok tüketmeyin yazıyor ama günde 1 çaykaşığından Bi zarar gelmezmiş. Bilgilendirdiğini için sağol Canm :)

Ben tatlandirsin diye demistim cnm cunku devamli.ayni corbayi icmek filan sikabilio

Mesaj sayısınıdamı yazıyoruz.Kaç mesaj yazdığınızı nasıl aklınızda tutuyosunuz...
Canım sol üstte adının yazdığı yere tıklıyorsun altta tüm mesajlarım var ona tıklıyorsun
Her sayfada 20 mesaj var perşembe gece 12 ye kadar olan mesajları sayıyorsun

***9.TAKIM 456. Etap ***

Mefkurem (69.8/68.4/1.4/%2.0)mezun olmak istiyor
masal3487(64.4/64/0.4/%0.62)
Bayankokosh (78./77.4/0.6/%0.77)
Seydan94 (63.7/63.4/0.3/%0.47)
Poniponna (81.5/80.6/0.9/%1.10)
Semay25 (99.8/98.9/0.9/%0.90)
Merveebrar44 (73.9/72.6/1.3/%1.76)

Mstb (67.3/65.3/2/%0.42)450.etapta bildirim yapmadan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 7 ye bölündü, mezun olmak istiyor

9.takım genel ortalama: %1.005

Pardon listede değilim olacaktı teşekkür ederimmm

Mesaj sayısınıdamı yazıyoruz.Kaç mesaj yazdığınızı nasıl aklınızda tutuyosunuz...
Can'ım sağ üstte adının yazılı olduğu yere tıklayınca tüm mesajlarım diye Bi sekme görünüyor Oray'a tıklayınca tüm mesajların görünüyor geçen cumadan bu cumaya kaç mesaj yazdıysan sayıyorsun mesaj sayının haftada 35 altına düşmemesi lazım. Bir de yine isminin yazdığı yere tıklayınca kişisel bilgileriniz yazan yere tıklıyorsun orada Özel Başlık yazan yere boy , başlangıç kilo, güncel kilo ve hedefini yazıyorsun :)

Merhaba arkdaslar henüz buruna alinmasamda bende bildiri yapiyim
diyete tarihi 9 mart çarşamba
Başlangıç kilom84.400
Bugun ki kilom 81.600
Eksi 1.800 üç günde müthiş çok mutlu oldum
Ebrucum sen kilonumu yanlış yazdın yoksa farkımı yanlış hesap ettin
Cevap Verde ona göre hesaplamanı yapıcam

Abla ben bugun ve yarın çok yoğunum girmeye bilirim bi sorun olur mu?
Mazaretini önceden bildirinlere tabiki anlayış gösteriyoruz cnm
Ama normal zamanda da daha fazla katılım bekliyorum senden
Yeniyim diye çekinme, dal sohbete
Menü yorumlarını yap
Hem her konuda yazabilirsin
Biz burda sadece kilo konuşmuyoruz
Hayatı paylaşıyoruz

Bende başlamayı düşünüyorum
Bi topumu şişireyimde
EBru şallıyla beraber yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…