- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.601
Abla çok zayıfladığımı söylüyo herkes boyum uzun o sebepten herhalde yoksa 60 olmak niyetindeyim yine. Sadece bi süre 65te kalıp sıkılaşmak istiyorum. 60 a daha yavaş inmek istiyorum yani sıkılaşarak. Neyse kuralsa yapacak bişey yok.Tatlım şu an izindesin zaten 2 hafta listede olmıcaksın
Ve hedefe bikaç kilo kala hedef yüksrltilemiyor
Yarışma kuralı
Baktım şimdi Canm netten. Emzirirkenki zararı tam bilinmediği için çok tüketmeyin yazıyor ama günde 1 çaykaşığından Bi zarar gelmezmiş. Bilgilendirdiğini için sağol Canm :)Tatlım zerdeçal sütü azaltıyo diye biliyorum bi araştır istersen emzirenlere pek önerilmiyor
Aminnnn canım insaallahSevgili güneş takımı
@poniponnaMefkurem @masal3487 @Semay25 @lepistesinyavrucugu hepimizin kilo verme sırasında karşılaştığı zorluklar var kimimiz emziriyor, alerjik problemlerle karşılaşıyor, kimimizin vücudu kilo vermemeye direniyor, tam hedef koyduğumuz hafta misafir geliyor pastalar börekler zorluyor, çocuğumuz hasta oluyor ya da moralimiz bozuk oluyor. Herşeye rağmen birbirimizi ve takımımızı bırakmadan devam ettik. Hepimizin ellerine sağlık. Böyle iradeyle kaybettiğimiz kiloları ömür boyu almayız inşallah !!!
Bide hiç umudum yok diyodun tatlım
Ne güzel vermişin işte
Baktım şimdi Canm netten. Emzirirkenki zararı tam bilinmediği için çok tüketmeyin yazıyor ama günde 1 çaykaşığından Bi zarar gelmezmiş. Bilgilendirdiğini için sağol Canm :)
Canım sol üstte adının yazdığı yere tıklıyorsun altta tüm mesajlarım var ona tıklıyorsunMesaj sayısınıdamı yazıyoruz.Kaç mesaj yazdığınızı nasıl aklınızda tutuyosunuz...
Pardon listede değilim olacaktı teşekkür ederimmmGünaydınlarrrrr
Tatlım şu an izindesin zaten 2 hafta listede olmıcaksın
Ve hedefe bikaç kilo kala hedef yüksrltilemiyor
Yarışma kuralı
Süpersinnnnn tatlım
Durdun Durdun turnayı gözünden vurdun
Teşekkür ederim cnm
yinede kötü sayılmaz cnm
Eminim haftaya daha iyi olur
Çok güzel cnm tebrik ederim
Çok güzel bi başlangıç tatlım harikasın
Çok teşekkür ederim bitanem
Inşallah senide görecez tatlım
Sadece biraz emek ve sabır
Sen takımdasın tatlım Sadece listede değilsin
O da 2 hafta deneme sürecindesin
Ve çok güzel bi başlangıç yapmışın
Tebrik ederim
Ufak tefek falsolara rağmen bence çok güzel sonuç ceydam tebrikler
Bu haftada böyle olsun güzelim
Herhafta 2-3 olmazki
Yinede çok güzel
Seni seni bak dikkat edince ne güzelde veriliyormuş çok sevindim
Inşallah bu şekilde devam et cnm
Daha fazla zaman kaybetme
Can'ım sağ üstte adının yazılı olduğu yere tıklayınca tüm mesajlarım diye Bi sekme görünüyor Oray'a tıklayınca tüm mesajların görünüyor geçen cumadan bu cumaya kaç mesaj yazdıysan sayıyorsun mesaj sayının haftada 35 altına düşmemesi lazım. Bir de yine isminin yazdığı yere tıklayınca kişisel bilgileriniz yazan yere tıklıyorsun orada Özel Başlık yazan yere boy , başlangıç kilo, güncel kilo ve hedefini yazıyorsun :)Mesaj sayısınıdamı yazıyoruz.Kaç mesaj yazdığınızı nasıl aklınızda tutuyosunuz...
Abla maşallah daha ne olsun 1,4 kilo süper tebriklerGeldimmmmm
Ama umduğum gibi olmadı ne yazıkki hedef tutmadı
Geçen hafta 69.8
Bugün 68.4
Fark 1.4
Yüzde 2.0
Ebrucum sen kilonumu yanlış yazdın yoksa farkımı yanlış hesap ettinMerhaba arkdaslar henüz buruna alinmasamda bende bildiri yapiyim
diyete tarihi 9 mart çarşamba
Başlangıç kilom84.400
Bugun ki kilom 81.600
Eksi 1.800 üç günde müthiş çok mutlu oldum
Eksi olarak güzelde 68 tutmadıAbla maşallah daha ne olsun 1,4 kilo süper tebrikler
Mazaretini önceden bildirinlere tabiki anlayış gösteriyoruz cnmAbla ben bugun ve yarın çok yoğunum girmeye bilirim bi sorun olur mu?
Bende başlamayı düşünüyorumKızlar bu arada benim göbek sarkıyor baya baya. Sezeryan dikişim arada sızladığı için şimdilik mekik çekemiyorum yürüyüş yapıyorum. 70 kiloyu gördüğüm gün pilatese yazılacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?