Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öğle yemeğine gelince tartildi o da sabit çıktı yanı ben kazandım, bu hafta hergun 1 saat spor yapacak

Arkadaşlar bugünkü menum
Sabah bur yumurtalı az peynirli omlet 5 zeytin bir dilim ekmek
Ara
3 yemek kaşığı yoğurtlu yarım elma
Öğle
5 yemek kaşığı yeşil fasulye 2 kaşık pirinç pilavı 2 kaşık yoğurt
Ara portakal
Akşam gene 6 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek
3 litre şu 30 dk yürüyüş 10 dk egzersiz pilav olmadı biliyorum ama dayanamadım ekmek yemedim onun yerine

Ayyy benim bile kafam karıştı niye yanlış olmuş öyle ilk kilom 84.400 bugünkü kilom 81.400 iki kilo
Ben bata karıştırdım vallayaptigum bildiriye baktım doğru olan şöyle başlangıç 84.400
Su anki 81.600
Eksi 2.800 kusura bakmayın ya su an kendimi aptal gibi hissediyorum

mukemmelsın ablacım

kızlar sıze bu gece ruyamı anlatayım cok guldum aklıma geldıkce walla

ruyamda 1 gun onceden 1 tabak mantı yemısım tartı gunu kılo bıldırımı yapamamışım takımdan atmışlar benı ben bı aglıyom nasıl k.kulubunun yerı warmış yanımda bırısı yle o yerı arıyormuşum ama nasıl uzgunum gormenız lazım nası bı motıwe warsa bende ruyamdada yedıgım mantıya aglıyorum ne bıleyım ınşallah gercek hayatta 9.takım sayesınde gulecegım gunler gelır hııı bu arada takımda bırı unlu bırıyle arkadasmış ben onun numarasını alıyorum kaptanımızı arıyorkı tekrardan benı gruba alsın dıye

Menün kötü değil cnm
Sadece 2.aran kuruyemiş olsa daha iyi olur
Bide öğünlrrine salata Yoğurt ekle ki aç kalmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…