- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.641
Hoşgeldin gardaş
Nasılsın tatlım
Nasıl gidiyor gittimi misafirlerin
Tebrikler cnm senin adına çok sevindim :)Eki Görüntüle 1797828
9larla başladığım bu yolculukta 7 ileri gördüğüm için çok mutluyum.
Geçen hafta 80.6
Bugün 79.7
Fark 0.9
Yüzde 1.11 (Mefkurem kontrol eder misin yanlış hesaplayıp takımın yüzdesini etkilemek istemiyorum)
Mesaj sayım 60+
Eki Görüntüle 1797828
9larla başladığım bu yolculukta 7 ileri gördüğüm için çok mutluyum.
Geçen hafta 80.6
Bugün 79.7
Fark 0.9
Yüzde 1.11 (Mefkurem kontrol eder misin yanlış hesaplayıp takımın yüzdesini etkilemek istemiyorum)
Mesaj sayım 60+
herşeyin dahada bol olduğu günler gelecek bitanemİnşallah haftaya 79.300 79.000 u gorürüm cok heyecanlıyım kikolar gittikce mutluluk artıyo ve daha şimdiden feracemin fermuarında cok fark oldu bolaldı
sporsuzluğa ve kaçamaklara rağmen yinede iyi cnmKilo bildirimim
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 66.1
Fark -500
Yüzde 0.75
Mesaj sayım 35 üstü
Spor bu hafta sadece 1 gün spor yaptım
yatılı misafir zor olur güzelim neyseki atlatmışınİyiyim ablam sağol.gittiler abla sadece annem.bende ama bay bi yogundum. 1 hafta yatılı misafirin vardı((
kötünün iyisi diyelim cnmBen sabutim kizlar bzim takimi aksam hesaplicm
Teşekkür ederim cnmBu arada Zühal abla ve meliha sanırım mezun olmuşsunuzdur ikinizide coooooook tebrik ederim.eee Zühal abla nasılmış.6 li rakamlarda olmak:)))
Çok kötü değil cnm Ama başlarda olduğun için daha iyi olabilirGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar. Malesef benim bu haftam çok karmaşık geçti ve adet olmam lazım bu yüzden fazla verememişim ya da şişliğim var birkaç gün içinde belli olur.
Geçen hafta 88.88
bu hafta 88.3
fark 0.5
yüzde 4.44
Derse devam etmem lazım misafirim var havuza gidecem oyy oyy ağlayan bebi ağlasin kilo da veremiom zaten
Hepinize bol eksiler inşallah hepinizin yüzü güler.
Çok geçmiş olsun bitanemGünaydin kızlar çok kötü bir gece geçirdim oğlum iki gündür cok atesli sdusuremedik acile gittik 3 te yine olmadı dun hastaneye uiz bogazlar gitmis iğne verdi fayda etmedi hala yanıyor
Mefkurem abla ben -1deyim yani lisreye donebilirim ama kotu etkiliyceksem haftaya gireyim biraz eksi olur en azından
Artılardan sonra yinede iyi sonuç cnmarkadaslar kılo bıldırımını yapayım
GECEN HAFTA 72.6
BU Hafta 72.1
fark 0.689
mesaj artı 60
spor 450 de dakkadan fazla
Ben de idare eder ablam kilom çok takıldı 67 de takıldım kaldım diyet arti spora rağmen düşmüyor bakalım bişeyler yapacam.Günaydınnnnn fıstığım
Sen nasılsın kız nasıl oldu
Senin adına sevindim cnmBen de idare eder ablam kilom çok takıldı 67 de takıldım kaldım diyet arti spora rağmen düşmüyor bakalım bişeyler yapacam.
Kızım iyileşti çok şükür şu an gayet iyi
Sen nasılsın ablam nasıl gidiyor kaçırıyor musun çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?