- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.681
Gerçekten çok güzel sonuçKARDELEN TAKIMI
Bayankokosh (77.4/76.9/0.5/%0.65)
Seydan94 (63.4/62.5/0.9/%1.42)
Poniponna (80.6/79.7/0.9/%1.12)
Kumralguzeli (81.6/80.3/1.3/%1.59)
FarahFarah (88.8/88.3/0.5/%0.56)
Ceydahasan (76.4/74.6/1.8/%2.36)
Elifce80 (82/81/1/%1.22)
Lepistesinyavrucugu (109.9/109.7/0.2/%0.18)
GENEL ORTALAMA: 1.14
Süpersiniz kızlar
Kendi profilinden mesajları açacaksınMesaj sayimi yaparken toplu mesajlar bir mi sayılıyor yoksa ayri ayrimi
Birde pratik bir yolu varmi acaba ?
Tmm cnm nasıl istersenMefkus ablacim nisan sonu sivasa düğüne gidicez orda girmem zor olur listeyese eklenirsem hemen izinede cikamam o yüzden ben biraz daha bekliyeyim diyorum tabi senin fikrin daha onemli
Bu hafta sanki takımda genel bi durgunluk varKızlar kimse yokmuuuuuu
Hemen başla o zaman mefkusum seni mutlu görmek bizi de mutlu eder
Sivas mı? Ben sivas geliniyim canım sen oralı mısınMefkus ablacim nisan sonu sivasa düğüne gidicez orda girmem zor olur listeyese eklenirsem hemen izinede cikamam o yüzden ben biraz daha bekliyeyim diyorum tabi senin fikrin daha onemli
Sağolasın tatlımHemen başla o zaman mefkusum seni mutlu görmek bizi de mutlu eder
Tamam abla haftaya bildirim altina yazarım yaptigim sporuda kaydedicem inşallahKendi profilinden mesajları açacaksın
Her sayfada 20 tane var
Geçen cumadan bu hafta perşembe gece 12 ye kadar olan mesajlar
Ben testi yaptiricamda abla randevu alamıyorum ki endokrin doktoruma 15 gunde bir liste açılıyor hemen doluyorTmm cnm nasıl istersen
Bide ben senin testlerini yaptırmanı bekliyorum
Çünkü normalde daha fazla vermen gerekir
Sen baya durgunsun ablaBu hafta sanki takımda genel bi durgunluk var
Yada ben öyle olduğum için bana öyle geliyor
Benimde esim sivasli canimSivas mı? Ben sivas geliniyim canım sen oralı mısın
Beşinci mi masaallah Sivaslılar bu konuda caliska n canımTamam abla haftaya bildirim altina yazarım yaptigim sporuda kaydedicem inşallah
Durmayan uyumayan bir bebekle insanin kafasi hiç yerinde olmuyor ne yapicagimi unutuyorum zaten cogu zaman
Ben testi yaptiricamda abla randevu alamıyorum ki endokrin doktoruma 15 gunde bir liste açılıyor hemen doluyor
Ama haftaya cuma oglanin aşısı var saglik ocaginda yaptiricam kan tahlilimi artik ne zamana alirsam doktora ....
Sen baya durgunsun abla
Yada kac hafta mezun olucam diye vucudunun dengesini bozdun bana kalırsa depresyona etkisi cok buyuk oluyor
Benimde esim sivasli canim
Sonuncu kardes evleniyor besinci elti geliyor bize :))
Sen iyi ol ki bizde iyi olalım :)
Beşinci mi masaallah Sivaslılar bu konuda caliska n canım
Aminn canım inşaallah@poniponna ponicimmm unuttum sanma 7leri görmüşsün maşşallah Sana. İnşallah beraber 6ları da görürüz arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?