- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.601
Canım bende 200-300 gramla veriyodum sıkma canını lütfen haftaya azimli başla81.200 -81.000
fark 200 gr
%0.2463054187
spor 1 saat yuruyus toplamda hafta boyu
Cok guzel canim
Sporda yaparsan olduğundan daha zayif görünürsun bende basladigimdan beri kendimi daha daralmis hissediyorum
Uzulme canim pes etme kiracaksin vucudunun direncini
Tebrikler canim
Cok guzel neclacim
Canım üzülme bence vücutta bulunan bir eksiklikten kaynaklanıyor yadâ vücut kiloya direniyor,d ve kalsiyum özellikle baktir benceKilo bildirimimi uzulerek yapiyorum
Gecen hafta:62.7
Bu hafta:63
Fark:+300
Yuzde:-%0.478
Mesaj sayim:60+
Spor haftanin dort gunu 45 dk yapildi.Ortalamayi dusurdugum icin hepinizden ozur dilerim kizlar bu hafta cok dikkat etmeme ragmen ve cuma disinda tek bir kacamak dahi yapmama ragmen boyle bir sonuc aldim.Insallah haftaya toparlarim fikirleriniz varsa da paylasirsaniz sevinirim.
GüZel canim tebriklerKızlar geçen hafta 76.9
Bu hafta 76
Yüzde 1,17
Mesaj sayısı 26
Spor yok
Canım herşeyin bir ilmi var sonuçta ,çok güzel yinedeBu arada kızlar belki daha eksi çıkabilirdim ama dün bademciğim şiştiği için gece yutkunamamaya başladım annende turşu suyu iç rahatlatır dedi 1 bardağa yakın turşu suyu içtim.. Bu diyetisyen işe yarıyor sanırım hiç aç kalmadan kilı verdim resmen
çok güzel canim tebriklergünaydın güzeller
başlangıç kilom: 74
Bu haftaki kilo : 72,5
Fark: 1.5(%2,0)
Mesaj sayisi: 70+
Haftaya cuma hedefim: 71
Amin canim allah belalarini versinGünaydın canlarr hepinize hayirli cumalar rabbim ülkemizin üzerinden kaldirsin su kahrolasi teroru inşallah...artik canlar yanmasin analar esler cocuklar aglamasin
tebrikler canimGecen hafta : 108.9
Bu hafta : 108
Fark : - 900
Haftaya hedefim 106.9 ( hamile kaldigim kilo )
Canım + degilsinya bide senin de apo eksik benim gibi dikkat edelim bu hafta eminim farklı olacak81.200 -81.000
fark 200 gr
%0.2463054187
Canım eksik farkındayım bu haftaCok guzel canim
Sporda yaparsan olduğundan daha zayif görünürsun bende basladigimdan beri kendimi daha daralmis hissediyorum
Canım sonuçta vermissin ama eminim kaçamak yapmazsan çok fazla verirsin sen bu hafta daha dikkat lutfenGeçen cuma 124.9 - 125.1 çıktı hangisi doğru bilmiyorum ama 124.9 u kabul edelim :)
Bu cuma 124.2
Fark -700
Yüzde ;
Canım hızlı yazıyorum çok. Apo eksik ne yaaaCanım + degilsinya bide senin de apo eksik benim gibi dikkat edelim bu hafta eminim farklı ol
Tamam canım spora basliycan bugün haftaya hederim 122.5Canım üzülme bence vücutta bulunan bir eksiklikten kaynaklanıyor yadâ vücut kiloya direniyor,d ve kalsiyum özellikle baktir bence
GüZel canim tebrikler
Canım herşeyin bir ilmi var sonuçta ,çok güzel yinede
çok güzel canim tebrikler
Amin canim allah belalarini versin
tebrikler canim
Canım + degilsinya bide senin de apo eksik benim gibi dikkat edelim bu hafta eminim farklı olacak
Canım eksik farkındayım bu hafta
Canım sonuçta vermissin ama eminim kaçamak yapmazsan çok fazla verirsin sen bu hafta daha dikkat lutfen
Canım aynen eksik farkındayım,lütfen sporun eksik olduğu günler uyarın benim elestirinSporda yaparsan olduğundan daha zayif görünürsun bende basladigimdan beri kendimi daha daralmis hissediyorum
Kizlar gunaydin tabiki erkenciyim ne kadar sallayarak hazirlasamda benim kahvalti beklemez en gec 1 saat icinde hazirolur,tartildim bu yuzden bu haftadaki hedefim 77.5 tu. Hedefimin altindayim,insallah sizinkide oyle olur.
Geçen haftaki kilom: 78.7
Bu haftaki kilo : 77.2
Fark: 1.5
Mesaj sayisi: 200+
Haftaya cuma hedefim: 76
Eki Görüntüle 1806676
Kilo bildirimimi uzulerek yapiyorum
Gecen hafta:62.7
Bu hafta:63
Fark:+300
Yuzde:-%0.478
Mesaj sayim:60+
Spor haftanin dort gunu 45 dk yapildi.Ortalamayi dusurdugum icin hepinizden ozur dilerim kizlar bu hafta cok dikkat etmeme ragmen ve cuma disinda tek bir kacamak dahi yapmama ragmen boyle bir sonuc aldim.Insallah haftaya toparlarim fikirleriniz varsa da paylasirsaniz sevinirim.
Kızlar geçen hafta 76.9
Bu hafta 76
Yüzde 1,17
Mesaj sayısı 26
Spor yok
günaydın güzeller
başlangıç kilom: 74
Bu haftaki kilo : 72,5
Fark: 1.5(%2,0)
Mesaj sayisi: 70+
Haftaya cuma hedefim: 71
Gecen hafta : 108.9
Bu hafta : 108
Fark : - 900
Haftaya hedefim 106.9 ( hamile kaldigim kilo )
81.200 -81.000
fark 200 gr
%0.2463054187
Geçen cuma 124.9 - 125.1 çıktı hangisi doğru bilmiyorum ama 124.9 u kabul edelim :)
Bu cuma 124.2
Fark -700
Yüzde ;%56
Kızlar spor yaptım denemez bugün hazırlıyorum inşallah
Tebrikler kızlarGecen hafta 97
Bu hafta 95.5
Giden 1.55
Yuzde 1.54
Spor 200 den fazla
Hesaplalarimda hata yoksa tabi
Tebrikler kızlar
Bu hafta 1.5 kilo vermiş çoğu kişi anlastiniz mi önceden
Ah nerdeee canım eksi 2 kiloyu kim kaybetmiş ben bulayimkız senın haberın yokmuydu bılsek sanada derdık bu hafta hızlı kılo werme haftamızdı tuhhh bılsem sanada derdıkbu arada belkı sende rekor bı eksı gorursun -2 lerde olursan rekor sende olur ponıcım gercekten tartı nasıl canım
Tebrikler kızlar
Bu hafta 1.5 kilo vermiş çoğu kişi anlastiniz mi önceden
Cok güzel semaycim tebriklerGecen hafta 97
Bu hafta 95.5
Giden 1.55
Yuzde 1.54
Spor 200 den fazla
Hesaplalarimda hata yoksa tabi
Fark çok güzel canim,hedef kilona yakinsin yoksa daha fazla olurduselam kızlarkılo bıldırımı zamanı
gecen hafta 71.5
bu hafta 70.6
fark 900
yuzde 1.475
mesaj +60
spor 270 dakka
Teşekkürler mefkurem abla benim bir sorum olacak. Listeye girdikten sonra izine ayrılmak için şartlar neler? Ben 3 hafta sonra fransaya annemlere gidecem orada böyle düzenli olamam. Bu yüzden arada kaldım listeye girdikten 2 3 hafta sonra ayrılabilirmiyim. Ya da hiç girmiyim fransadan dönünce mi girerim?Kızlar yarın inşallah herkes Emeklerinin karşılığını alır ve güzel eksiler görür
Olmazsada öz eleştiri yapıp hatalarımızı bulup yapmamaya çalışırız
Eğer bi sebep yoksa o zaman içimiz rahat olur
Çünkü bazen ne yapsakta vücut bizimle aynı düşüncede olmuyor
En önemlisi pes etmeden aynı şekilde devam edebilmek
Listeyi hazırladım
Degistir Kendini
FarahFarah
@Ceydahasan
Eğer güzel eksi olursanız listeye girme durumunuz olur
Tabi bide liste sorumluluğunu kaldırabilecekmisiniz
Bunada karar verin ona göre sabah bildiriminizi yaparken hedef kilolarınızıda yazın
Lütfen herkes yüzdesini hesaplayıp en son bildirimden listeye eklesin
Yeni arkadaşlar bildirim şu şekilde olsun
Geçen hafta
Bugün
Fark
Yüzde_ (nasıl hesaplandığı ilk sayfada yazıyor)
Mesaj sayısı _(geçen cumadan bu hafta perşembe gece 12 ye kadar olan mesajlar, kendi profilinizden mesajlar kısmından sayabilirsiniz. Başka yere yazmıyosunuz her sayfada 20 tane var.60 tan fazlasını saymanıza gerek yok 60 +yazabilirsiniz )
Spor _haftalık en az 120 dk.
Inşallah tartı hepinizi güldürür canlar
Bakalım yarın ne kadar daha hafiflemiş olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?