- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.561
Okuyorum cnm ben okuldayim o yüzden bide paketin bitmek üzere yetsin diyeGünaydınnnnn fıstıklar
Bugün son günümüz lütfen menüler hafif olsun
@masal3487
Zeynepcim akşamı sadece baharatlı yoğurtla kapat inşallah sabaha eksi olur cnm
asksizmevsim
Baharcım heralde sen evdeydin değilmi
Pek katılım yapmıyorsun
canım ben tavsıye etmem onun yerıne ananas yeBu menüyle yarın eskileri gorucez demektir.Çok güzel.
Menün çok iyi afiyet olsun.
apandisit oldugunu ssnmiyorum. apandisit kusturuyor birde duramiycak kadar çok ağrı yapıyor tecrübe ettiğim kadariyla. Devam ederse bi dr a git derim.
Menün güzel canim kimyon ayran ne işe yarıyor ne kadar kimyon katiyorsun.
Lapa cokmu kötü ya bende denerim bi ara detoks için mi?
Lapa yerine ananas mi miktarı ne kadar olucak.canım ben tavsıye etmem onun yerıne ananas ye
Sana şimdilik herşey yasak güzellikLapa yerine ananas mi miktarı ne kadar olucak.
Yok zaten yapmayı düşünmüyorum öğrenmek adına ablacim :)Sana şimdilik herşey yasak güzellik
Önce normal menülerle bi devam et bakalım
Duraklaman olursa o zaman bişeyler düşünürüz
Çocuğa patlattım deyince vurdun sandım neyse ki mısırmış mevzu ben uyuyayim en iyisiAbla çocuğa p atlattim niyeti bozdum,çok yaparım normalde hiç canim cekmezdi aslında ama bugün dayanamdim
Ah bu inat huyum kurusuntebrıkler ponıcım lapayı aksma kadar yıyebılmışsin kutlarım senı
Önce ilk sayfadaki kuralları oku cnmgeldiiimm tşkr ederim.Ama ne yapmam gerektiğini söylerrseniz bilgileneym aranıza katiliyim hemen
Bu inadını cıss yememektede kullansana şekercimAh bu inat huyum kurusun
ben ev hanımıyım 3 çocuğum var en büyüğü 2011 doğmlu sürekli peşlerndeym bu şartlara uyabilirmiyim bilmiyrm kendmden emin değilim.alınmam bu gruba heraldeÖnce ilk sayfadaki kuralları oku cnm
Kabul edersen devam edersin
Sonrada kendini tanıt bize
İyi fikirBu inadını cıss yememektede kullansana şekercim
Sen bilirsin cnm kilo vermek aynı zamanda disiplin gerektiriyorben ev hanımıyım 3 çocuğum var en büyüğü 2011 doğmlu sürekli peşlerndeym bu şartlara uyabilirmiyim bilmiyrm kendmden emin değilim.alınmam bu gruba heralde
Kız sen hasta değilmiydin ne temizliğiMenüüü mmm
Sabah 09.00 1kk peynir domates salatalık 5zeytin 1yumurtadan omlet
Ara 1 greyfurt
Öğle 14.30 1 tabak buğday çorbası
Ara 1 greyfurt
Akşam 19.30 1 tabak yoğurtlu çorba 1 tabak salata
Su 2,5lt
Spor yok amaaaa 3 saat kan ter içinde temizlik yaptıııııııım
Hastayım hatta boğazım o kadar kötü ki yutkunamıyorum ve kulaklarımdan ateş fışkırıyor ama kv bize yatıya gelebilir ve çok titizdir yardımcım da hastaydı gelmedi mecburen yaptımKız sen hasta değilmiydin ne temizliği
Vaaaaaay rakibeme bak lapalar lapalaaaaaaaarrrrMenüm
Öğle 11:40
Lapa
2 kaşık yoğurt
Akşam 17:50
Lapa
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?