Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel menü tatlım ama muz yerine çilek çıktı bak onu tercih edebilirsin o da tatlı ve daha iyi bir meyve

Çok güzel beğendim ben
Kızlar allah sağlık versinde bu çocukların isteği bitmek bilmiyo sabahın 5 inden beri ayaktayım, artık yorgunluk uykusuzluk tak etti,bittim yine bugun

Ah canım kıyamam büyücekler tatlım sabır

Bu arada 200 ip atlayacagimi tazmayi unutmusum.

Süpersin azmine hayranım

Geç olmadan yeseydin Can'ım sen emziriyormuydun

Çok güzel canim.

Diyet kardeşliği gibi
ne güzel menüde güzel afiyet olsun canım.

Çok güzel canim spor su muhteşemsin.

Kızlar allah sağlık versinde bu çocukların isteği bitmek bilmiyo sabahın 5 inden beri ayaktayım, artık yorgunluk uykusuzluk tak etti,bittim yine bugun
kaçta yatiyorlar ki o kadar erken kalkıyorlar Allah güç kuvvet versin canım ya. Çocuklar yatınca hemen sende yat dinlen bari.

İmmm levregi çok severim menun güzel afiyet olsun. Günü erken kapatmış sin inşallah fazla acikmazsin.

afiyet olsun patates olmayay di eydi.

Çok güzel canim afiyet olsun.

Bugünkü menüm
Sabah 5
2 gün kurusu
Saat 10:30
Yumurta 2 dilim Yulafli ekmekle peynirli tost
Yeşillik
2 ceviz
Çay

Öğle 14
1 kuru incir
8 findik
9 lu cay

Aksam 17:15
6 kaşık nohut
2 kaşık bulgur pilavı
Küçük bir parça ızgara tavuk göğüs
Yoğurt

Su 10 bardak oldu
Spor akşam eşimle cikicaz yuruyuse oda heveslenme ye başladı benim ciddiyetimi görünce. Sayenizde sagolun kızlar. Siz olmasanız on kez bozmustum bu diyeti.

Kizlar bu 9 lu cay hakkında bilgisi olan varmı novtar Herbal tea içiyorum. Bi sorun olmaz dimi.

Bide ben ekmek yedigim zaman hele beyaz ekmekse çarpıntım oluyor (ritim bozukluğum var) elim ayağım tutmuyor halsizlesiyorum sizce neden. cuma kan verdim yarın alırım sonuçlarını.

Gayet güzel canim.afiyet olsun.

Diyetisyene başladım ya badem muhakkak ye dedi bide normalde 2 meyve vermişti ara öğünü bende o ikisini birleştirip bir muz yaptım

Güzel canm ama emziriyordun sen de dimi emziriyorsan az canm
uzman dediyse sozunun ustune soz soylemem canim.

yanlisin sen farkindasin canim ama kaptanima katiliyorum patates zorlayabilir sonralari umarim sende sikinti olmaz.

Olcak kuzum sonra 8 lerfen sıkılcan 7 leri görcen inan bu hep böyle oluyor
insallah canim.

gayet guzel canim.

EMIN OL EN KISA ZAMANDA GORURSUN CANIM
hepimiz umarim hayallerimize kavusuruz.

nohutu pilavi keske haftasonu yeseydin canim siskinlik yapabilir.ama menun guzel.

Bide ben ekmek yedigim zaman hele beyaz ekmekse çarpıntım oluyor (ritim bozukluğum var) elim ayağım tutmuyor halsizlesiyorum sizce neden. cuma kan verdim yarın alırım sonuçlarını.
beyaz ekmek kan sekerini biranda cikariyor olabilirmi.gecmis olsun canim.

guzel cancagizim.

Sabah7.40
Bir bardak süte yulaf gevregi
Öğle 12.30
Alabalık ızgara
Bol yeşillik
Akşam 19.30
1 case zencefilli yoğurt
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
canim az gibi geldi ama sen kendini daha iyi bilirsin.Boyle Hizli verirsin canim ama sonra umarim zorlanmazsin.

Güzelim bizim sayemizde diye bişey yok senin iraden olamasa olmaz bu iş aferin sana eşinde anlasın tabi güzel güZel yürüyün :)
Menüye gelince pilav ve nohut az da olsa şişkinlik yaratabilir ikisi de birlikte bi daha buna özen göstermeye çalış hele de akşam kuzum ama erken yemişsin o iyi
Kizlar bu 9 lu cay hakkında bilgisi olan varmı novtar Herbal tea içiyorum. Bi sorun olmaz dimi.

Ben de yeni aldım geçen içtim güzel bence ikisi birlikte bişey olur mu bilemedim ama sanmam en fazla karın Ağrısı falan olabilir içmezsin o Zaman

Güzel menü hatta süper su az sadece spor da olsa tammış :)
Sabah7.40
Öğle 12.30
Alabalık ızgara
Bol yeşillik
Akşam 19.30
1 case zencefilli yoğurt
2,5 lt su
1 saat yürüyüş

Güzel tatlım ama gözüme az geldi özellikle akşam sadece yoğurt çok az geldi su spor güzel

Acikirsam bir elma yerim hirslanmisken açlık hissetmiyorum

Sabah7.40
Öğle 12.30
Alabalık ızgara
Bol yeşillik
Akşam 19.30
1 case zencefilli yoğurt
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
Az gibi ama sen şikayetçi değilsen Afiyetler olsun.

haftasonu yesem p.tesi etkiliyçek cumaya çok var diye yedim çay falan şişkinliği alır inşallah.

Acikirsam bir elma yerim hirslanmisken açlık hissetmiyorum

Kötü değil Tabiki hırslan bitanem ama direk kendini çok aç bırakırsan sonra durma noktasında yapabiliceğin bişey kalmaz mesela yoğurdunu ye tamam ama mesela en azından yoğurdun içine meyve de kat sonra azıcık yulaf ezmesi katabilirsin biraz daha vitamin de al sonra vitaminsiz kalırsan bu sefer zayıf ama sağlıksız olursun ya da mesela azıcık tavuk akşam Et ya da yanında salata azıcık tavuk göğsü ve salatadan hiç bişey olmaz böyle çok kısarsan çok çabuk pes edersin insanın canı illaki ister çünkü güven bana tatlım :) bende bazen yoğurtla geliştirdiğim akşamlar olmadı değil ama öğlen çok yediysem telafi etsin diye sonra Bi gün öğlen olurda yersen akşam böyle yoğurt yediğinde vücut onu telafi edemez zaten alışır çünkü ona anlaştık mı ?

Anlaştık kulağıma küpe yapacam ama öğle yedim

Az gibi ama sen şikayetçi değilsen Afiyetler olsun.

haftasonu yesem p.tesi etkiliyçek cumaya çok var diye yedim çay falan şişkinliği alır inşallah.

Bebeğim pazartesi en azından takım içi tartılma o yüzden cuma ya da cumartesi yemeni tavsiye ederim şişkinlik olmasın diye ama az yediğim için ben çok olucağını hele hele cumaya kalacağını sanmıyorum ama benim naçizane tavsiyem sadece fıstık :) hiç endişelenme bişey olmaz cumaya o pilav etkilemez seni

Anlaştık kulağıma küpe yapacam ama öğle yedim

Çok teşekkürler tatlım öğleni gördüm çokta güzel yemişsin onda sıkıntı yok hatta beğendim zaten :) akşamları bak Bi de ben çok yaptığım bişeyi söliyim salata ton balıklı ya da peynirli sadece salata yerdim bazen ama içine ton balığı ya da peynir atardım biraz istediğin kadar ye onu ve inanılmaz tok tutar sabaha da bişeycik kalmaz bol limonlu yağsız ya da çok azcık zeytinyağlı:) hemde çok yararlı bişey

Selam kizlar menumu yazip kacicam sabahtan aksama gezdik simdide komsular çaya geldi

Sabah 08 30
Iku dilim tb ekmegi
7 8 zeytin domates

Ara bir avuc leblebi

Ogle 12 30
Bir kase mercimek çorbası
Bi dilim tb ekmegi

Aksam 18 30
4 tane köfte (tost makinesinde )
3 kasik sade bulgur pilavı
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…