- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.221
Bende 70.8 çıktım cumaya kadar yarisalimmikızlar ınternet yokdu kılo bıldırımımı yaapayım +300 dum yanı 70.9 kıloyum cumaya ınsaalah 6 ları gorurum cok ıstıyorum cunku
Değil mi fit olunca olmayacak nasilsaDüğün icin alisverise cikicaz tabiki kendime pek birsey almiycam sonra bol olacak neme lazim
Ayakkabi ihtiyacim ve bir şal alabilirim düğün icin
Görürsün inşallah canim rahat verirsin çok değil,ama bence madem metabolizman durdu akşam 5 e kadar az ve sık ye. OK seyrek yemek lerini çalıştırıyor ama sık yemekte metabolizmayı hızlandırıyor. 5 ten sonra yemiyosun zaten o leptin sana yeterkızlar ınternet yokdu kılo bıldırımımı yaapayım +300 dum yanı 70.9 kıloyum cumaya ınsaalah 6 ları gorurum cok ıstıyorum cunku
Bence de canim hiçbirşey almıyorum bazen gözüm kaliyor yinede biraz daha bekle diyorumDüğün icin alisverise cikicaz tabiki kendime pek birsey almiycam sonra bol olacak neme lazim
olur canım insalah ıkımızde kazanırız da bu hafta 6 ları goruruzBe
Bende 70.8 çıktım cumaya kadar yarisalimmi
canım acıkınca yıyorum doyunca duruyorum vucuda onu ogretmeye calışıcam aksam5 ten sonrada yemıyorum ınsallah gorurum 6 ları bu haftaGörürsün inşallah canim rahat verirsin çok değil,ama bence madem metabolizman durdu akşam 5 e kadar az ve sık ye. OK seyrek yemek lerini çalıştırıyor ama sık yemekte metabolizmayı hızlandırıyor. 5 ten sonra yemiyosun zaten o leptin sana yeter
Bence de canim hiçbirşey almıyorum bazen gözüm kaliyor yinede biraz daha bekle diyorum
Amaç yarışma hırsı oluşturup 6 ları görmekolur canım insalah ıkımızde kazanırız da bu hafta 6 ları goruruz
Görürsün inşallah canim rahat verirsin çok değil,ama bence madem metabolizman durdu akşam 5 e kadar az ve sık ye. OK seyrek yemek lerini çalıştırıyor ama sık yemekte metabolizmayı hızlandırıyor. 5 ten sonra yemiyosun zaten o leptin sana yeter
Bence de canim hiçbirşey almıyorum bazen gözüm kaliyor yinede biraz daha bekle diyorum
olur canım insalah ıkımızde kazanırız da bu hafta 6 ları goruruz
Yanlis yazmisim ozur tlf atıyor olunacak nasılsa demek istedimDeğil mi fit olunca olmayacak nasilsa
Ayy canim yaa yazık olmuş ama oda ayrı bir keyiftirBen çok aldım aldıklarımı da büyük gelince verdim ama mecburdum çok büyük geliyordu herşey
dogru karar seker bende almiyorum....Düğün icin alisverise cikicaz tabiki kendime pek birsey almiycam sonra bol olacak neme lazim
hadi kizlar masallah...Be
Bende 70.8 çıktım cumaya kadar yarisalimmi
Ayy canim yaa yazık olmuş ama oda ayrı bir keyiftir
Ahh bu erkek anneleri sanki onlarda kadın değil.o benimkindede var elinden dusmuyor diyordu dedigi zaman ayak bil3gim kirilmis ameliyat olmus yatiyordum kitap okuyordum baska ne yapacaksam.
icimden dedim seker.
insallah canim....
ne dıyo bu kız dedım :))Canım hemen yazdım ardından görmemiştim
Canım hızlı yazıyorum çok. Apo eksik ne yaaaçok güldüm,spor eksik diyecektim gözümden yaş geldigülmekten sinirlerim bozuldu resmen
Güzelmiş canm ama sen gençsin güzelsin eşarp da elbisedeki fuşya rengi mi olsa acabaaaakızlar sizce bu kıyafet nasıl
Eki Görüntüle 1808253
Bizde giyicez ponicim yaza 38 giymeliyiz haydi rakibem beraber giyelim şu 38 bedenleri:)48 beeeden ne ki bu azimle benden önce 38 bedeni giyersin müdürüm,bravoo
Kimin düğünü var canm kaçırmışım ben. Aynen canım nasılsa bol gelecek!!!Düğün icin alisverise cikicaz tabiki kendime pek birsey almiycam sonra bol olacak neme lazim
İnşallaj canm sende bu azim olduktan sonra 7leri de çok çabuk görürsün inşallahBi 8 leri gorsenm 9 lardan kurtulsam ooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?