- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #140.981
Su boregi mi ayy valla benim bile canim cekti masallah iradene.Elimizden geleni yaptik hadi bakalim bugunde su boregi vardi evde yemedim gittigim yerdede pisi gerisi nasip....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su boregi mi ayy valla benim bile canim cekti masallah iradene.Elimizden geleni yaptik hadi bakalim bugunde su boregi vardi evde yemedim gittigim yerdede pisi gerisi nasip....
canım bulgur ısını pazartesıye kadar yıyebılıyoruz dıye yedım cıssa gırmıyornbıldıgım kadraıyla pazartesıne kadar yanlış bılıyorsa bılgı verın kızlar bıdaha yemıyeyımkisir disinda guzel canim.
guzel canim afiyet olsun.
guzel canim evde spor yap istersen.Selam kizlar ben de erkenden yazayim menumu,
Sabah uyandigimda yarim cay bardagi sut,dort bes findik ve badem.
Kahvalti:11.30 iki kasik cokelek,1 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,yesillik,bir iki catak ev yapimi kaymak,cay.
Ara ogun:15.00 bir avuc ici tuzsuz leblebi.
Aksam:17.30 bir porsiyon et haslama,salata
2.5 litre su,hava yagisli oldugu icin yuruyus yapamadim.
bulguru hatirlamiyorum ama nohut fasulye mercimek oyleydi.bulgurda yenebiliyorsa guzel canim.kizlar cevap.....canım bulgur ısını pazartesıye kadar yıyebılıyoruz dıye yedım cıssa gırmıyornbıldıgım kadraıyla pazartesıne kadar yanlış bılıyorsa bılgı verın kızlar bıdaha yemıyeyım
İyi canım çok şükür ilaçlar işe yaradı. Tesekkur ederimponıcım cok gecmış olsun bebsın nasıl oldu
az mı olmus sankı canım yoksa ben bu ara cokmu yıyorumMenüm
11:00
1 yk yulaf kepeği 1 yumurta 1 yk çökelek ve maydonozlu tost makinesinde omlet
Domates,2 zeytin 2 d portakal
15:00
1 kepçe erişteli yeşil mercimek
Salata, yoğurt
18:00
3 lokma ekmek
2 kk peynir
Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
aksam ara ogun gibi olmus haftasonu eriste degil ama mercimek bulgur serbest serbest heralde eger oyleyse guzel ama acikabilirsin canim.Menüm
Salata, yoğurt
3 lokma ekmek
2 kk peynir
Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Canim her ogun ekmek yemeseydin keske.ogunler arasi 4-5 saat olsa daha iyi olur.ama menun ekmek disinda guzel canim.buda benım bugunku menum
sabah 10.30 1 dılım cvdrlı ekmek 1 haslanmıs yumurta domates salatalık maydanoz 1.5 y. kasıgı lor 1 bardak yesılcay
saat 13.00 1 kupa s. kahve 1 parca ananas 1 cılek
saat 15.30 1 kase mercımek corbası yarım dılım cvdrlı ekmek 1 catal sebze yemegı 1 kase cacık
saat 18.30 4-5 y.kasıgı kabak yemegı 1 cay bnardagı kadar ayran yarım dılım cvdrlı ekmek
su 2.5 3 belkı olur
spor 50 dakıka tempolu yuruyus
Yarasin guzel canimSpor tamam kizlar ben dusa gider 3 mile leslie 300 ip![]()
Çok güzel afiyet olsunMenum
sabah
2 incir 2 kayisi 2 hurma
Saat 11.00
Az yumurta salatasi
5 zeytin
Domates
Biber
Kiyma kavurmasi
Peynir
Saat 16.30
1 kaseden biraz fazla tavuksuyu corbasi
5 yk yogurt
Et
Spor 1saat 40 dakka yuruyus
Su 3 litreye yaklasir
Hay maşallah ne iradeler var hey heyElimizden geleni yaptik hadi bakalim bugunde su boregi vardi evde yemedim gittigim yerdede pisi gerisi nasip....
Afiyet şifa olsun inşallah güzel menü kaymak hakkınfa bir bilgim yok yanlız yenir mi yenmez mi acabaSelam kizlar ben de erkenden yazayim menumu,
Sabah uyandigimda yarim cay bardagi sut,dort bes findik ve badem.
Kahvalti:11.30 iki kasik cokelek,1 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,yesillik,bir iki catak ev yapimi kaymak,cay.
Ara ogun:15.00 bir avuc ici tuzsuz leblebi.
Aksam:17.30 bir porsiyon et haslama,salata
2.5 litre su,hava yagisli oldugu icin yuruyus yapamadim.
Afiyet olsun canım erişte olmasamıydi neMenüm
Salata, yoğurt
3 lokma ekmek
2 kk peynir
Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
ekmek ekmek ekmek mi gördüm sanki gerisi güzel afiyet olsunbuda benım bugunku menum
sabah 10.30 1 dılım cvdrlı ekmek 1 haslanmıs yumurta domates salatalık maydanoz 1.5 y. kasıgı lor 1 bardak yesılcay
saat 15.30 1 kase mercımek corbası yarım dılım cvdrlı ekmek 1 catal sebze yemegı 1 kase cacık
saat 18.30 4-5 y.kasıgı kabak yemegı 1 cay bnardagı kadar ayran yarım dılım cvdrlı ekmek
su 2.5 3 belkı olur
Yok mu arttıranBu arada 200 ipsiz ipte benden gelsin bakalim....
Canim tabiki diyetlerde pek onerilen bir yiyecek degil cok yagli oldugu icin,ama kendim yaptigim yogurdun kaymagi sonucta abartmadan yedim saglikli oldugu icin icim rahat:)Çok güzel afiyet olsun
Hay maşallah ne iradeler var hey hey
Afiyet şifa olsun inşallah güzel menü kaymak hakkınfa bir bilgim yok yanlız yenir mi yenmez mi acaba
Afiyet olsun canım erişte olmasamıydi ne
ekmek ekmek ekmek mi gördüm sanki gerisi güzel afiyet olsun
Geç uyandım acikiyorum tutuyorum aralarda kuru üzüm kuru incir ağzıma atıyorum suyla bide bastiriyorum
Tünaydın kızlar
200 ip atlama 10 dk hullahop ve 50 mekik çektim pertim!!
Tatlım bu ne tatlı krizi hurmalar incirler abartmışsın kuzum olmamış ama spor güzelKizlar menum
1 yk zeytinyağı
Sabah 08.00
Kıymalı yumurta,1 yk lor, 2 zeytin,1 sb süt,1 yk fıstık
Ara 11,30
3 incir
Ogle 14.00
Ispanak yemeği,yoğurt
Akşam 16.30
5 hurma,1 incir,5 fındık,yarım sb sütle kahve
3,5 lt su,3 mile leslie,300 ip sporu yapi cam birazdan,bugün ye ye duymadım kizlar,
Menum
sabah
2 incir 2 kayisi 2 hurma
Saat 11.00
Az yumurta salatasi
5 zeytin
Domates
Biber
Kiyma kavurmasi
Peynir
Saat 16.30
1 kaseden biraz fazla tavuksuyu corbasi
5 yk yogurt
Et
Spor 1saat 40 dakka yuruyus
Su 3 litreye yaklasir
Menüm
Salata, yoğurt
3 lokma ekmek
2 kk peynir
Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
buda benım bugunku menum
su 2.5 3 belkı olur
Benim bugünki menüm
12 00 çay, peynir, domates, salatalık, 3 çatal ton balıklı mısır (misafirlikteydim kızartma falan vardı benim yiyebileceğim birsey yoktu doymak için mexburen yedim mısırı)
15 00 bir bardak sü, 3 hurma
18 30 fırında sade mantar, peynir, domates salatalık, fırında yarım elma
Spor 30dk zumba 20dk pilates
Suyum 3 olacak inşallah