• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi be keyifli pazarlar müstakbel fit hatunlar. Nasılsınız bakem? Ben iyiyim hamdolsun bugün canavar gibi aç değilin elhamdülillah. Burada birisi tarçınlı fırında elma yapıp yemişti kimdi acaba bana tam tarifini verebilir mi? Birde akşam yemeğini çat kahvaltısı olarak yapmayı düşünüyorum acaba o zaman yiyebilirmiyim?

Tünaydın kızlar
200 ip atlama 10 dk hullahop ve 50 mekik çektim pertim!!
supersin canim.

Iyi be keyifli pazarlar müstakbel fit hatunlar. Nasılsınız bakem? Ben iyiyim hamdolsun bugün canavar gibi aç değilin elhamdülillah. Burada birisi tarçınlı fırında elma yapıp yemişti kimdi acaba bana tam tarifini verebilir mi? Birde akşam yemeğini çat kahvaltısı olarak yapmayı düşünüyorum acaba o zaman yiyebilirmiyim?
cat kahvaltisi nedir ya..

eliya eliya ablam nasılsın? Bende ceviz suyunu yapmak istiyorum ama çubuk tarçınım yok alınca başlıcam insallah. Tam olarak nasıl hazırlıyorsunuz?

kızlar benım dunku menum

sabah saat 09.50 1 bardak yesılcay 1dılım cvdrlı ekmek 1 yumurtayla omlet 2 y.kasıgı lor domates salatalık

12.30 5 kuru dut 6 kayısı cekırdegı

14.15 2 kasık kısır 1 bardak ayran

17.00 6y.kasıgı sebze yemegı 1 bardak ayran

45 dakıka yuruyus 2.5lt su

Dünkü menumu yazayım
11.30 sabah
1 kase cacık
16.00 akşam
Özenle saydım :)
10 tane ciğer ızgara
Bol salata
2 lt su 70 dk yürüyüş
Canım hiçbirşey yememissin valla bravo,benim menüler çok olduğu için şok oluyorum böyle gorunce
Selamlar kizlar dugunler bitti cok sukur misafir gitti evi toparladim bilmem ne derken tel elime yeni gecti carsamba is basi yapiyorum ins. O zaman duzene girerim
Burcucum çok şükür insanın düzeni altüst oluyo,normal zamanda hiç önemli değil ama diyet yaparken misafirlige gitmekte zor misafir gelmeside,insallah duzenine kavusursun kiloların gider pitir pitir,sonrada oynarsın şıkır şıkır :)
Kuzum bugünde ben açım,elmayı yapan benim canim,elmalari soymadan içlerini alarak normal kalınlıkta dilimle,yağlı kağıdın üzerine diz,üzerine tarçın serip,fırında kizarana kadar pisir,kontrol ederek,afiyet olsun ,yenilebilir aslında canim ama geç yeme yani ben dogal da olsa şekerli şeyleri geç yemiyorum
Bende 1 saat 40 dakika yurudum ve yenice geldim
Tünaydın kızlar
200 ip atlama 10 dk hullahop ve 50 mekik çektim pertim!!
Supersiniz kizlar maşallah size :KK9:

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız
Ponicim çok şükür,sen nasilsin,kuzun nasıl oldu?
kızlar benım dunku menum

sabah saat 09.50 1 bardak yesılcay 1dılım cvdrlı ekmek 1 yumurtayla omlet 2 y.kasıgı lor domates salatalık

güzel canım afiyet olsun

Kizlar menum
1 yk zeytinyağı

Sabah 08.00
Kıymalı yumurta,1 yk lor, 2 zeytin,1 sb süt,1 yk fıstık

Ara 11,30
3 incir

Ogle 14.00
Ispanak yemeği,yoğurt

Akşam 16.30
5 hurma,1 incir,5 fındık,yarım sb sütle kahve

3,5 lt su,3 mile leslie,300 ip sporu yapi cam birazdan,bugün ye ye duymadım kizlar,

kızlar benım dunku menum

kisir disinda guzel canim.

Kizlar menum
1 yk zeytinyağı

Sabah 08.00

Ara 11,30
3 incir

Ogle 14.00
Ispanak yemeği,yoğurt

Akşam 16.30

3,5 lt su,3 mile leslie,300 ip sporu yapi cam birazdan,bugün ye ye duymadım kizlar,
guzel canim afiyet olsun.

Elimizden geleni yaptik hadi bakalim bugunde su boregi vardi evde yemedim gittigim yerdede pisi gerisi nasip....

Selam kizlar ben de erkenden yazayim menumu,

Sabah uyandigimda yarim cay bardagi sut,dort bes findik ve badem.

Kahvalti:11.30 iki kasik cokelek,1 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,yesillik,bir iki catak ev yapimi kaymak,cay.

Ara ogun:15.00 bir avuc ici tuzsuz leblebi.

Aksam:17.30 bir porsiyon et haslama,salata

2.5 litre su,hava yagisli oldugu icin yuruyus yapamadim.

Kizlar menum
1 yk zeytinyağı

Sabah 08.00

Ara 11,30
3 incir

Ogle 14.00
Ispanak yemeği,yoğurt

Akşam 16.30

Canim ara ogunde 3 kuru incir fazla olmus,hurmalar aksam yerine gectigi icin cok degil.
Menum
sabah
2 incir 2 kayisi 2 hurma

Saat 11.00
Az yumurta salatasi
5 zeytin
Domates
Biber
Kiyma kavurmasi
Peynir

Saat 16.30
1 kaseden biraz fazla tavuksuyu corbasi