- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.461
Sağol canım. Benim inan ben de özlüyorum kızım büyüdü çok hareketlendi oturtmuyor artık gece uykusu da yok. Çok halsiz kalıyorum inan hiç vakit bulamıyorumArada gelin ama Nehircim ozletmeyin:)
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel haberler Can'ım çok sevindim senin adına
Moralini bozma kuzum moral çok etkili unutma
Tabiki Can'ım su yağ parçalar ve atar
Hayır su içmen kötü değil aksine çok iyi bişey aslında ama çok içip tuvalete çıkamamak bilemedim miğden bulanmıyor mu peki o kadar su içince ? Bide şeker falan yok sende dimi kuzum ?
Süper çok sevindimmö stres iyi değil işte hemde hiç iyi değil
Tabiki yaparlar dahiliye ya da kadın doğuma gitmen gerek ikisi de yapar
Hey allahım güldürdün beni tatlım süpersin
Güzel fıstık afiyet olsun
Ceza için teşekkür ederim tatlım
Ve ayrıca hemen haber ver bak öğrenince ayyy merak ettim Can'ım eğer bir Bebiş gelicekse de gelsin kuzum kısmeti bu zamanmış demekki merak ettim bende vallahi :)
Teşekkür ederim canım artık daha bilincliyim ilk zamanlar saldim ama şimdi öğlen saldoydam akşam dengeliyorum ya da ertesi gün. .Sevindim canım ya salmamana
Ben bi diyet uygulamıyorum ama Zuhal ablanin da dediği gibi Karatay ımsı sanırım; ) burdaki beslenme tarzlarını örnek alarak başladım. Aslında hep sağlıklı şeyler yiyor musum ama yanlış zamanlarda tabiki biraz fazla miktarlarda. Öffff zaman hızlı geçse ve yaz tatilinde incecik olsam. Özellikle eşimin teyzesi ne gıcık oldum geçen yaz eltime tipini çok beğeniyorum deyip bana dönüp zayıfla sende biraz demesi hadlerini bildiricem korksunlar bendenKızlarr uyguladığınız diyet programlarını yazarmısınız rica etsem,karatay yada dukan gibi...
P.tesiden beri cikmadim tartıya yarın i bekliyorum daha heyecanlı oluyor bide tirsiyorum tabi durum ne acaba diye çünkü büyük tuvaleti mi bugün 3. Gün hala bekliyorum bugün form çay içerim sanırım rahatlamak adına inşallah gerek kalmaz içmeye bagirsaklarim zaten tembel iyice tembellesmesin caya alisipta.
Ben bi diyet uygulamıyorum ama Zuhal ablanin da dediği gibi Karatay ımsı sanırım; ) burdaki beslenme tarzlarını örnek alarak başladım. Aslında hep sağlıklı şeyler yiyor musum ama yanlış zamanlarda tabiki biraz fazla miktarlarda. Öffff zaman hızlı geçse ve yaz tatilinde incecik olsam. Özellikle eşimin teyzesi ne gıcık oldum geçen yaz eltime tipini çok beğeniyorum deyip bana dönüp zayıfla sende biraz demesi hadlerini bildiricem korksunlar benden
Canım kadın doğum uzmanına gitmeli sanırım hormon testleri icin
Bugun 1 içeyim olmadı akşam bi tane daha zayıflama lazım ŞeydamSık içmiyorsan bişey olmaz güzelim
Bende yaza kadar 10 kilo versem keşke cok istiyorum.esim gecenlerde bence verebileceğin kilo bu zorlama bence dedi nasıl gıcık oldum.göstericem gününü :))Ben bi diyet uygulamıyorum ama Zuhal ablanin da dediği gibi Karatay ımsı sanırım; ) burdaki beslenme tarzlarını örnek alarak başladım. Aslında hep sağlıklı şeyler yiyor musum ama yanlış zamanlarda tabiki biraz fazla miktarlarda. Öffff zaman hızlı geçse ve yaz tatilinde incecik olsam. Özellikle eşimin teyzesi ne gıcık oldum geçen yaz eltime tipini çok beğeniyorum deyip bana dönüp zayıfla sende biraz demesi hadlerini bildiricem korksunlar benden
Hahahaha kiskanclar catlasinlar hasetlerinden, yani beni ilk tanıdıkları gibi asla olamam 48 kiloydum ama yine de en iyisini yapmaya çalışıcam; )Olucaksınnnn bitanemmm görücek o zayıfla diyen teyze :) ah be kuzum herkes öyle bana şimdi öyle diyenler Ayy çok zayıfsın az kilo al diye kıskançlıktan kendinden daha zayıf oldum diye
Çok güzel canim afieyt olsun
aa canim belli oldu mu merak ettim
belli oldu canım hamile degilmişim yanlış benim düşük yaptıgım bebegin 9 ncu ayı ondanmı acaba süt bezlerinin çalışması burdaki annelerin deneyimlerini bana fikir versinler doktordan randevu istedim 2 hafta sonraya verdi neden acaba öyle oldu regl 7 gün geçtiÇok güzel canim afieyt olsun
aa canim belli oldu mu merak ettim
Göster arkadaşım gisterelim gunleriniBende yaza kadar 10 kilo versem keşke cok istiyorum.esim gecenlerde bence verebileceğin kilo bu zorlama bence dedi nasıl gıcık oldum.göstericem gününü :))
Bugun 1 içeyim olmadı akşam bi tane daha zayıflama lazım Şeydamacayip hırs yaptım bütün gardrobumu değişecek edim söz verdi zaten hiçbiri olmaz ki
Hahahaha kiskanclar catlasinlar hasetlerinden, yani beni ilk tanıdıkları gibi asla olamam 48 kiloydum ama yine de en iyisini yapmaya çalışıcam; )
Ben 2 düşük yaptım canım 3 ve 4 aylık hiç yaşamadım böyle bir durum. Belki havalardandir reglin gecikmesi ama süt neden geliyor. İhmal etme tabi git bakalım ne diycek.belli oldu canım hamile degilmişim yanlış benim düşük yaptıgım bebegin 9 ncu ayı ondanmı acaba süt bezlerinin çalışması burdaki annelerin deneyimlerini bana fikir versinler doktordan randevu istedim 2 hafta sonraya verdi neden acaba öyle oldu regl 7 gün geçti
Göster arkadaşım gisterelim gunlerinibenimki de dün gece soda içti 2 kez o kadar yediki benimde midem deki aclik sesleri dışa vurdu vicdansiz ama zayifliyayim göbeğinde rahatsızım diycem o bana diyorya görsün bakalım.
22 yaşında çıtır mi çıtır bir hatun idim canımın içiNeeeey o ne kız 48 mi kaç yaşındaydın pardon
belli oldu canım hamile degilmişim yanlış benim düşük yaptıgım bebegin 9 ncu ayı ondanmı acaba süt bezlerinin çalışması burdaki annelerin deneyimlerini bana fikir versinler doktordan randevu istedim 2 hafta sonraya verdi neden acaba öyle oldu regl 7 gün geçti
22 yaşında çıtır mi çıtır bir hatun idim canımın içi
Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))[/QUOTE]498, member: 242855"]Göster arkadaşım gisterelim gunlerinibenimki de dün gece soda içti 2 kez o kadar yediki benimde midem deki aclik sesleri dışa vurdu vicdansiz ama zayifliyayim göbeğinde rahatsızım diycem o bana diyorya görsün bakalım.
İnsallahhhhhhhAyy seni yerim ben inşallah yine çıtır olcaksınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?