Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))

Ayy o da kötü gerçekten biri bana öyle yapsa kafasını kırarım tamam Yesin içsin tabi de öyle de yapmasın Bi zahmet[/QUOTE]
Benimki ler hep beraber yapıyor İmmm yedigim en güzel börek almazmisin giciklar.

Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))

Ayy o da kötü gerçekten biri bana öyle yapsa kafasını kırarım tamam Yesin içsin tabi de öyle de yapmasın Bi zahmet[/QUOTE]
Yok yok yapsın canım.ben incecik oldugumda o koca göbegiyle bas basa kalacak. Onun en iyi cezası bu:))

Canim sadece 7 gun gecmisse cok degilki,bu mevsim gecislerinde olabilir bence.Ama otekini bilmem dogum ve dusuk yapmadigim icin.

Ben 2 düşük yaptım canım 3 ve 4 aylık hiç yaşamadım böyle bir durum. Belki havalardandir reglin gecikmesi ama süt neden geliyor. İhmal etme tabi git bakalım ne diycek.
benimde 2 düşük oldu biri 2 haftalık biri 10 haftalık 2nciyi kocamın ailesi yüzünden düşürdüm yanında kürtaj oldugum doktoru aradım prolaktin hormonunun bozulmasından olabilirmiş. eşimin arkadaşıyla aynı zamanda hamileydik geçen hafta arkadaşı cocuk sahibi oldu aslında bizimde gitmeseymiş bu dönemler bebişimiz olacaktı her şeyde var bir hayır diyorum ama cocuguma sebep oldular

Bende yaza kadar 10 kilo versem keşke cok istiyorum.esim gecenlerde bence verebileceğin kilo bu zorlama bence dedi nasıl gıcık oldum.göstericem gününü :))
Sabırla devam edince Kim vermemişki Cnm
Sen Aynen devam et kocişe o laflarını yedir

Çatlatılcak insanlar sıraya gşrsin

Ayy canim kiyamam ya neden okadar etkilendin ki,herkes zaman zaman sorunlar yasayabiliyor,belkide bebeginin nasibi yokmus,Allah bir daha veririr bu defa saglikla kucagina alirsin insallah.

Başın sağolsun Tatlım
Herkes her yaptığının karşılığını bulur Allah büyük için rahat olsun

Ayy canim kiyamam ya neden okadar etkilendin ki,herkes zaman zaman sorunlar yasayabiliyor,belkide bebeginin nasibi yokmus,Allah bir daha veririr bu defa saglikla kucagina alirsin insallah.
amin canım bebek sahibi olmak isteyen herkese. benim hikaye çok uzun biz eşimle 11 yıllık bir beraberliğimiz var ilişkinin ilk başlarında eşimden ayrılırken eşim bir kızla görüşmüş ögrenince 2 yıldan fazla affetmedim neyse bu beni ikna etti hamile kaldığım dönemde görümcem eşimle konuşurken o kızla evlenseydin çocugun renkli gözlü olurdu demesini duydum olay geriye döndü sinir krizi geçirdim öylelikle kalbi durdu belkide sakin olmam lazımdı ama zor unuttugum birini gündem yapması bebeğimi kaybetmeme sebep oldu

Can'ım kötülük cezasız kalmaz ya bu dünya da ya öbür dünyada Can'ım benim Allah yardımcın olsun başın Sağolsun inşallah Allah sana sağlıklı Mutlu huzurlu bol bereketli nice yıllar versin eşinle ve bir gün kucağına alıcağın miniklerle :)

Ayy o da kötü gerçekten biri bana öyle yapsa kafasını kırarım tamam Yesin içsin tabi de öyle de yapmasın Bi zahmet
Benimki ler hep beraber yapıyor İmmm yedigim en güzel börek almazmisin giciklar.[/QUOTE] tam gıcıkmış onlar da sinir oldum ya bırak senin iyiliğini güzelliğini kıskanıyorlar tatlım

amin canım benim hepimize

Çok uzuldum canım hayırlısı nasip kısmet dicem ama benim 3 aylık dusugumde kayinvalidem yüzünden oldu camlarını sildirdi bana hamile olduğumu bile bile öbür tarafta gorusucez onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…