- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.481
Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))
Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))
Canim iki aydir bebek dusunuyoruz oncesinde hormonlarima baktirmak istedim kontrol amacli yani:)Ne için gerekli bu hormon testleri?
10 haftalıkken kalp atışları olmadıgı için alındı.Allah Allah Can'ım bu arada Allah yardımcın olsun düşük yaptığını bilmiyordum şaşırdım öyle bişey olur mu ki kaç aylıktı Bebek büyükmüydü acaba
Seninkide karataya yakın CnmBen Nasıl beslendim acaba merak ettim şu an hangisine uyuyo ki acaba
Canim sadece 7 gun gecmisse cok degilki,bu mevsim gecislerinde olabilir bence.Ama otekini bilmem dogum ve dusuk yapmadigim icin.belli oldu canım hamile degilmişim yanlış benim düşük yaptıgım bebegin 9 ncu ayı ondanmı acaba süt bezlerinin çalışması burdaki annelerin deneyimlerini bana fikir versinler doktordan randevu istedim 2 hafta sonraya verdi neden acaba öyle oldu regl 7 gün geçti
benimde 2 düşük oldu biri 2 haftalık biri 10 haftalık 2nciyi kocamın ailesi yüzünden düşürdüm yanında kürtaj oldugum doktoru aradım prolaktin hormonunun bozulmasından olabilirmiş. eşimin arkadaşıyla aynı zamanda hamileydik geçen hafta arkadaşı cocuk sahibi oldu aslında bizimde gitmeseymiş bu dönemler bebişimiz olacaktı her şeyde var bir hayır diyorum ama cocuguma sebep oldularBen 2 düşük yaptım canım 3 ve 4 aylık hiç yaşamadım böyle bir durum. Belki havalardandir reglin gecikmesi ama süt neden geliyor. İhmal etme tabi git bakalım ne diycek.
Sabırla devam edince Kim vermemişki CnmBende yaza kadar 10 kilo versem keşke cok istiyorum.esim gecenlerde bence verebileceğin kilo bu zorlama bence dedi nasıl gıcık oldum.göstericem gününü :))
Çatlatılcak insanlar sıraya gşrsinGöster arkadaşım gisterelim gunlerinibenimki de dün gece soda içti 2 kez o kadar yediki benimde midem deki aclik sesleri dışa vurdu vicdansiz ama zayifliyayim göbeğinde rahatsızım diycem o bana diyorya görsün bakalım.
Ayy canim kiyamam ya neden okadar etkilendin ki,herkes zaman zaman sorunlar yasayabiliyor,belkide bebeginin nasibi yokmus,Allah bir daha veririr bu defa saglikla kucagina alirsin insallah.benimde 2 düşük oldu biri 2 haftalık biri 10 haftalık 2nciyi kocamın ailesi yüzünden düşürdüm yanında kürtaj oldugum doktoru aradım prolaktin hormonunun bozulmasından olabilirmiş. eşimin arkadaşıyla aynı zamanda hamileydik geçen hafta arkadaşı cocuk sahibi oldu aslında bizimde gitmeseymiş bu dönemler bebişimiz olacaktı her şeyde var bir hayır diyorum ama cocuguma sebep oldular
Hahaha aynen abla:)Çatlatılcak insanlar sıraya gşrsin
Başın sağolsun Tatlımbenimde 2 düşük oldu biri 2 haftalık biri 10 haftalık 2nciyi kocamın ailesi yüzünden düşürdüm yanında kürtaj oldugum doktoru aradım prolaktin hormonunun bozulmasından olabilirmiş. eşimin arkadaşıyla aynı zamanda hamileydik geçen hafta arkadaşı cocuk sahibi oldu aslında bizimde gitmeseymiş bu dönemler bebişimiz olacaktı her şeyde var bir hayır diyorum ama cocuguma sebep oldular
amin canım bebek sahibi olmak isteyen herkese. benim hikaye çok uzun biz eşimle 11 yıllık bir beraberliğimiz var ilişkinin ilk başlarında eşimden ayrılırken eşim bir kızla görüşmüş ögrenince 2 yıldan fazla affetmedim neyse bu beni ikna etti hamile kaldığım dönemde görümcem eşimle konuşurken o kızla evlenseydin çocugun renkli gözlü olurdu demesini duydum olay geriye döndü sinir krizi geçirdim öylelikle kalbi durdu belkide sakin olmam lazımdı ama zor unuttugum birini gündem yapması bebeğimi kaybetmeme sebep olduAyy canim kiyamam ya neden okadar etkilendin ki,herkes zaman zaman sorunlar yasayabiliyor,belkide bebeginin nasibi yokmus,Allah bir daha veririr bu defa saglikla kucagina alirsin insallah.
amin abla kesinlikle öyle allaha havaleBaşın sağolsun Tatlım
Herkes her yaptığının karşılığını bulur Allah büyük için rahat olsun
Seninkide karataya yakın Cnm
amin canım bebek sahibi olmak isteyen herkese. benim hikaye çok uzun biz eşimle 11 yıllık bir beraberliğimiz var ilişkinin ilk başlarında eşimden ayrılırken eşim bir kızla görüşmüş ögrenince 2 yıldan fazla affetmedim neyse bu beni ikna etti hamile kaldığım dönemde görümcem eşimle konuşurken o kızla evlenseydin çocugun renkli gözlü olurdu demesini duydum olay geriye döndü sinir krizi geçirdim öylelikle kalbi durdu belkide sakin olmam lazımdı ama zor unuttugum birini gündem yapması bebeğimi kaybetmeme sebep oldu
Benimki ler hep beraber yapıyor İmmm yedigim en güzel börek almazmisin giciklar.[/QUOTE] tam gıcıkmış onlar da sinir oldum ya bırak senin iyiliğini güzelliğini kıskanıyorlar tatlımAyy o da kötü gerçekten biri bana öyle yapsa kafasını kırarım tamam Yesin içsin tabi de öyle de yapmasın Bi zahmet
amin canım benim hepimizeCan'ım kötülük cezasız kalmaz ya bu dünya da ya öbür dünyada Can'ım benim Allah yardımcın olsun başın Sağolsun inşallah Allah sana sağlıklı Mutlu huzurlu bol bereketli nice yıllar versin eşinle ve bir gün kucağına alıcağın miniklerle :)
Canim iki aydir bebek dusunuyoruz oncesinde hormonlarima baktirmak istedim kontrol amacli yani:)
Çok uzuldum canım hayırlısı nasip kısmet dicem ama benim 3 aylık dusugumde kayinvalidem yüzünden oldu camlarını sildirdi bana hamile olduğumu bile bile öbür tarafta gorusucez onunlabenimde 2 düşük oldu biri 2 haftalık biri 10 haftalık 2nciyi kocamın ailesi yüzünden düşürdüm yanında kürtaj oldugum doktoru aradım prolaktin hormonunun bozulmasından olabilirmiş. eşimin arkadaşıyla aynı zamanda hamileydik geçen hafta arkadaşı cocuk sahibi oldu aslında bizimde gitmeseymiş bu dönemler bebişimiz olacaktı her şeyde var bir hayır diyorum ama cocuguma sebep oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?