- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #142.081
Canım hamile kalmak herkes için bi şans gerçekten,kısmet ,sen daha gencin,lütfen aklına hiçbirşey getirme dusukmus yuksekmis soyleymis boyleymis,kafana takma.Kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri gozlerim doluyir ama suan disarda oldugum icin aglayamiyorum.Yumurta rezevim dusuk cikti ya aklima bin turlu sey geliyor ben cocuk sahibi olmam cok mu zor yani
Sagol canim biliyorum ama yedim iste
Bu aradda dogum gunun kutlu olsun
Kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri gozlerim doluyir ama suan disarda oldugum icin aglayamiyorum.Yumurta rezevim dusuk cikti ya aklima bin turlu sey geliyor ben cocuk sahibi olmam cok mu zor yani
Günaydın kızlar.öncelikle dün hiç giremedim çok özür dilerim.okuldan 1 de çıkıyorum anasinifi öğretmeni olduğum için teneffüs imkanımız yok maalesef o vakte kadar teli elime almam mümkün değil yani..eve de gelir gelmez misafirin vardı çok geç vakitte gidince de ev yemek çocuk telaşından hiç giremedim...gece 2 ye kadar gecmis tüm msj.lar okudum ama ..bu arada ben salı günü başladım ama dunicinkilobildirimi yapmam gerekiyomuydu acaba?
Eşleşmeler yapilmis ben secilene kadar yalnız devam edicem sanırım
Sabah ki menü;
Yağsız tavada omlet (2 yumurtadan)
Domates,salatalık
1 minik peynir
8zeytin
1 dilim tahlili ekmek
3 ceviz
1 lokma tahinli ekmek(minicik)
Saat.10.30
Nice yıllara şeyda
Mervecim sanıyorum geldiğinde ilk sayfadaki kuralları okudun
Cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapılması olmassa olmasımız
Bir üyenin deneme süresindeki tutumuna göre listeye girip girmiyeceğine karar verirlir
Şu ana kadar pek aktif değilsin
O yüzden eşleştirmelerde yoksun
Çünkü sen gelmeyince Eşin yalnız kalacak
Eğer takıma dahil olmak istiyorsan daha fazla çaba göstermen gerekiyor
Burda çok çalışanımız çoluğu çocuğu işi gücü olan insanlar var ama Burda paylaşım yapamıcaksak burda olmanın ne anlamı var değilmi
Bu Mesajı okucağından da Emin değilim
Çünkü Önceki yazdıklarımada cevap vermedin
Selammm herkese iyi haftasonları, nasılsinız bakim. Benim bugün enerjim düşük çok acıkıyorum yine. Adet dönemim yaklasıyor hafif sancılarım ve mide bulantımda var. Akşam iki bardak ayran ictim ayran bastırıyor. Ama hep birsey yemem gerekiyor sanki oruçlu gibiyim birseylere saldirmamak için zor tutuyorum kendimi.
beynini kandir cancagizim cik disariya biraz yuru rahatlarsin.Selammm herkese iyi haftasonları, nasılsinız bakim. Benim bugün enerjim düşük çok acıkıyorum yine. Adet dönemim yaklasıyor hafif sancılarım ve mide bulantımda var. Akşam iki bardak ayran ictim ayran bastırıyor. Ama hep birsey yemem gerekiyor sanki oruçlu gibiyim birseylere saldirmamak için zor tutuyorum kendimi.
Allah dilerse mermere gecirir disini Allah dilemezse leblebi yerken kirar disini.....Moralini bozma sabirli ol...Kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri gozlerim doluyir ama suan disarda oldugum icin aglayamiyorum.Yumurta rezevim dusuk cikti ya aklima bin turlu sey geliyor ben cocuk sahibi olmam cok mu zor yani
Bende hiç sevmem CnmSevmiyorum yolculugu hala yoldayim....
Niye zor olsun Cnm sonucta çocuk 1 yumurtadan oluyorKizlar moralim cok bozuk sabahtan beri gozlerim doluyir ama suan disarda oldugum icin aglayamiyorum.Yumurta rezevim dusuk cikti ya aklima bin turlu sey geliyor ben cocuk sahibi olmam cok mu zor yani
O bedenide alıştıracaz tatlıcımÇarşamba sabah erkenden insallah. Takmamaya calisiyorum ama beden alisik istio.
Canim benim ne guzel seyler yazmissin gozlerim doldu,teslimiyetci olmak lazim ama ben biraz evhamliyim o sebeple moralim coktu.Desteginizi esirgemeyin gercekten cok ihtiyacim var.Canım hamile kalmak herkes için bi şans gerçekten,kısmet ,sen daha gencin,lütfen aklına hiçbirşey getirme dusukmus yuksekmis soyleymis boyleymis,kafana takma.
Şimdi,her insan belli yumurta sayısıyla doğar bu sayı bu geçtikçe azalır. Ve her geçen gün hamile kalma şansı azalır. Sen gittim bu testi yaptırdı ve düşük olduğunu öğrendin, g itmeseydin bilmicektin böyle onlarca insan var. Bende pko var dr benim yüzüme dedi hazırlıklı ol gebe kalmam zor diye. Ben 3 çok kolay gebe kaldım. Hatta ilkinde proaktinim yüksekti extradan. Yani canim allah istedikten sonra senin 1 yumurtan olsa dahi hamile kalirsin. Canım sen kilo vermene devam ederken tamamiyle zayiflamayi bekleme bir yandan büyük bir gayretle kilo vermeye çalış,diğer yanda çocuk meselesini birkaç ayda olsu erteleme. Gönlünü ferah tut,tevekkul et. 40 yaşında evlenip ,hamile kalamn zor ve riskli dedikleri arkadaşım 41 de doğurdu. Hamileyken illa amniyon sivisini test etmemiz lazım yasin büyük Çocuk hasat doğabilir dedikleri halde ,ben bu çocuğu dogurcam gelirse de allahtan dedi testleri yaptırmadı. Teslimiyetçi olmak gerek.allahın izniyle çocuk sahibi olacaksın buna sen in anki etrafındakiler de inansın.
Ya abla hic boyle bir sey dusunmemistim moralim bozuldu sizinle dertlesmek iyi geliyor iyiki varsiniz bana da dua edinNiye zor olsun Cnm sonucta çocuk 1 yumurtadan oluyor
Hemen böyle canını sıkıp evham yapma
Canim benim ne guzel seyler yazmissin gozlerim doldu,teslimiyetci olmak lazim ama ben biraz evhamliyim o sebeple moralim coktu.Desteginizi esirgemeyin gercekten cok ihtiyacim var.
Ortak bu ne lutfen yeme bak bugün böyle olmuş yarın söz ver bana,böyle 1. Olunurmuİyi akşamlar herkese.fiyasko bir menüyle karşınızdayım. Midem doluluktan dolayı rahatsız vicdanimda tabi ki
08:50
1 d kek
12.20
Yumurtali maydonozlu peynirli yufkalı omlet
Domates, biber
18:30
1 kepçe makarna
1 kepçe yogurtlu kabak
2 d kek
Su2
Spor 1 saat yürüyüş
Fındıklı hurmalida güzel canim afiey olsunMenum
Saat 10.30
Sucuklu yumurta
Marul
Peynir
Domates
Saat 17.00
12 findik
3 hurma
Tavuklu salata cocuklarla paylasinca bana tabagin yarisi anca kaldi.yol icin bunlari kendime yapmistim onlar hem borekleri goturduler hemde benimkini.....
Spor 1 saat sabah yuruyus
Su 3litre olur
Rabbimin herşeyi yoktan var etmedi mi canım dua et umutsuzluğa kapılma. Ben ileri derece pkoluyum doktor yumurtaların olgunlaşıp çatlayamadan kiste dönüşüyor demişti bana. Bebek düşününce tedaviye hazirdim ama ilk haftada nasip etti rabbim hamile kaldim. Psikolojini iyi tut bitanem herşeyin hayırlısıKizlar moralim cok bozuk sabahtan beri gozlerim doluyir ama suan disarda oldugum icin aglayamiyorum.Yumurta rezevim dusuk cikti ya aklima bin turlu sey geliyor ben cocuk sahibi olmam cok mu zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?