- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #142.041
Allah sabrını versin arkadasimDun kotuydum kucuk kizim hep gozumun onundeydi bugun ise cooooookkkkk mutluyum belki kizima godecegim diyedir.....Evlat nasil bisey Allahim acilarini gosterme burnumun diregi sizliyor valla....
Kızlar ancak gecmisi okuyabildim, dün giremedim menü geç geliyo hem onun için hem içerik için özür dilerim,aslında cuma günleri ciss hakkımı kullanmıyorum bu haftada kullanmadım ama akşam abarttim arkadasta ,cezasını öderim kaptanim @seydan94 kızma n olur. Telafisini yapi cam her türlü insalalh
Menü 07.30
1 kaşık yulaf kepegi,1 yumurta,biraz süt peynir,3 zeytin
Ara 11.00 10 fındık ,yarım su bardağı sütle kahve
14.30 ton balıklı salata
17.00 3 kaşık yulaf ezmesi,2 kaşık yogurt,1 incir,2 hurma
(Normalde menum buydu
19.30 2 mini cikti yaprak sarmasi,kibrit kutusu kadar su boregi,1 yemek kaşığı patates salatası,10 fistik)
Su 3,5 lt, spor 300 ip bide 500 ip ( @seydan94 kaptanim 4 bu önceki kekin cezasi), leslie yapamadım akşam evde olmadigimdan
Hem beni ozledigi icin abla hemde disimiz cikti. 6 ayin tam ortasindayiz bi disimiz gecen hafta cikti bi diste bu sabah patladi dun gece agla agla gece 2 ye kadar sokaklardaydik disarda rahatlio hafif atesi var bizim evde lojman.merkezi sistem deli gibi yanio sonunda 2 den sonra uyuduk bugun rahat biraz daha
Canim ne desen haklisin biliyorum bugun telafi edicem sporla. Uykusuzlugun ve bebegimin arkasina siginmiyorum yedim yani bi bahanem yok. Sporda haftaya yazilcaz esimle birlikte salona
Kolay gelsin ve gözün aydın. Anne candirGunaydin hanimlar,esimle il merkezine geldik alisveris,hastane bir suru isimiz var.
Bugun pek giremeyebilirim,memleketten annemde gelicek yogun bir gun yani.
İnşallah ablam.Günaydınnn sevgili yoldaşlarım
Hemen haftasonu olduğunu unutup kendimizi pazartesye hazırlıyoruz
Bi çok takım çok azimli ama biliyorumki biz onlardan daha iyisini yapabiliriz
Hata yok, bol bol Eksi var inşallah
Ooo süpersinBugun yola cikacagiz yemeye davetliyiz...
Saat 08.37 de yuruyuse gittim 1 saat yuruyusumu tamamlayip geldim sonra yurume sansim olmayabilir diye....
Canım ne zor ayrı kalmak gozun aydin kavusuyorsun. Allah evlatlarimizi bize bagislasin.Dun kotuydum kucuk kizim hep gozumun onundeydi bugun ise cooooookkkkk mutluyum belki kizima godecegim diyedir.....Evlat nasil bisey Allahim acilarini gosterme burnumun diregi sizliyor valla....
İnşallah kaptanı Deryam. Bugün nasıl hissediyorsun kendini doğum günü çocuğuKızlar herkese kaçamaksız bir haftasonu ve pazartesi günü eksiler bekliyorum hepinizden inşallah
Tmm kaptanimBunun cezasını bugün istiyorum hiç geç kalmadan artı günlük sporunun yanında olcak tamam mı anlaştık mı ?
Saol canım hep beraber inş
Canım çok tesekkür ederim.hepimizin mutlu yılları olsun inşCanım ne güzel tesadüf olmuş,en güzel dilekler seninle olsun,bi happy birthday de sana gelsin Canım
Eki Görüntüle 1815358
Güzel ortağım hiç merak etme yakıcaz bu siteyi bu hafta:))
Tesekkür ederim ortak.senden hediye istiyorum. Bu hafta 1.biz olalım:))Iyi geceler kızlar. .
@seydan94 ve S sibelcikkk doğum gününüz kutlu olsun.. nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara
N narcicegi-21 çok geçmiş olsun. Ins. Sonuçlar çok güzel gelir. Herşey istediğin gibi olsun canim
1 dilim tam tahilli ekmek( yanlış anlaşılmasın)Sabah ki menü;
Yağsız tavada omlet (2 yumurtadan)
Domates,salatalık
1 minik peynir
8zeytin
1 dilim tahlili ekmek
3 ceviz
1 lokma tahinli ekmek(minicik)
Saat.10.30
Nice mutlu yıllara incecik seneler doluCanım çok tesekkür ederim.hepimizin mutlu yılları olsun inş
@Esmazs canım çok teşekkür ederimTesekkür ederim ortak.senden hediye istiyorum. Bu hafta 1.biz olalım:))
N narcicegi-21 Necla ensendeyim ensemdesin hadi bakim.
Canim mneuyu gun boyu yedikelrimiz seklinde aksam yaziyoruz,her ogun ayrı ayrı değil,bide sonuna yaptığımız sporu ve içtiğimiz su miktarinida ekliyoruz.Sabah ki menü;
Yağsız tavada omlet (2 yumurtadan)
Domates,salatalık
1 minik peynir
8zeytin
1 dilim tahlili ekmek
3 ceviz
1 lokma tahinli ekmek(minicik)
Saat.10.30
bilmem ki 1.5 verirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?