Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunun cezasını bugün istiyorum hiç geç kalmadan artı günlük sporunun yanında olcak tamam mı anlaştık mı ?

Çok geçmiş olsun kuzum öncelikle
Kendin için diyorum Can'ım en çok kendine zararın çünkü inşallah tatlım

Gunaydin hanimlar,esimle il merkezine geldik alisveris,hastane bir suru isimiz var.

Bugun pek giremeyebilirim,memleketten annemde gelicek yogun bir gun yani.
Kolay gelsin ve gözün aydın. Anne candir

Günaydınnn sevgili yoldaşlarım

Hemen haftasonu olduğunu unutup kendimizi pazartesye hazırlıyoruz

Bi çok takım çok azimli ama biliyorumki biz onlardan daha iyisini yapabiliriz
Hata yok, bol bol Eksi var inşallah
İnşallah ablam.

Bugun yola cikacagiz yemeye davetliyiz...
Saat 08.37 de yuruyuse gittim 1 saat yuruyusumu tamamlayip geldim sonra yurume sansim olmayabilir diye....
Ooo süpersin

Dun kotuydum kucuk kizim hep gozumun onundeydi bugun ise cooooookkkkk mutluyum belki kizima godecegim diyedir.....Evlat nasil bisey Allahim acilarini gosterme burnumun diregi sizliyor valla....
Canım ne zor ayrı kalmak gozun aydin kavusuyorsun. Allah evlatlarimizi bize bagislasin.

Kızlar herkese kaçamaksız bir haftasonu ve pazartesi günü eksiler bekliyorum hepinizden inşallah
İnşallah kaptanı Deryam. Bugün nasıl hissediyorsun kendini doğum günü çocuğu

Günaydın kızlar.öncelikle dün hiç giremedim çok özür dilerim.okuldan 1 de çıkıyorum anasinifi öğretmeni olduğum için teneffüs imkanımız yok maalesef o vakte kadar teli elime almam mümkün değil yani..eve de gelir gelmez misafirin vardı çok geç vakitte gidince de ev yemek çocuk telaşından hiç giremedim...gece 2 ye kadar gecmis tüm msj.lar okudum ama ..bu arada ben salı günü başladım ama dunicinkilobildirimi yapmam gerekiyomuydu acaba?

Sabah ki menü;
Yağsız tavada omlet (2 yumurtadan)
Domates,salatalık
1 minik peynir
8zeytin
1 dilim tahlili ekmek
3 ceviz
1 lokma tahinli ekmek(minicik)
Saat.10.30

Sabah ki menü;
Yağsız tavada omlet (2 yumurtadan)
Domates,salatalık
1 minik peynir
8zeytin
1 dilim tahlili ekmek
3 ceviz
1 lokma tahinli ekmek(minicik)
Saat.10.30
Canim mneuyu gun boyu yedikelrimiz seklinde aksam yaziyoruz,her ogun ayrı ayrı değil,bide sonuna yaptığımız sporu ve içtiğimiz su miktarinida ekliyoruz.

Menü
Sabah: 07.30
1 kaşık yulaf kepegi,1 yumurta,biraz süt peynir,3 zeytin

Ara :11.00
10 fındık ,yarım su bardağı sütle kahve

Ogle: 14.30
ton balıklı salata

aksam: 17.00
3 kaşık yulaf ezmesi,2 kaşık yogurt,1 incir,2 hurma

Su 3,5 lt, spor 300 ip

teacher merve Canım bu örnek menü senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…